• Hm Autor: ~Ciekawski [83.11.219.*]
    Raportowanie:
    Spółka zobowiązała się do opublikowania szczegółowego raportu o swojej sytuacji finansowej.
    Działania prawne:
    Zarząd firmy musi podjąć odpowiednie czynności wynikające z przepisów prawa.

Znalezione przez AI

Ale czy prawda?
  • Re: Hm Autor: ~Asdf [194.150.96.*]
    Jak nie sprawdzisz źródła, to równie dobrze mógłbyś wylosować słowa.
  • Re: Hm Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    To już dwa tygodnie po terminie Q2 i spółka milczy
    Coraz więcej przemawia za moim scenariuszem iż akcjonariusze zostali z nic nie wartym papierem
  • Re: Hm Autor: ~fatman [37.248.222.*]
    Pod linkiem poniżej był dług na jakieś ~ 2300 EUR i znikł chyba został uregulowany coś Prezes działa https://gielda.ebof.pl/dluznicy/robs-group-logistic-spolka-akcyjna-5932602993/
  • Re: Hm Autor: ~ciekawski [83.11.219.*]
    Gdzieś znalazłem że nie mają już pracowników ,Super
    Nie jest to dla mnie zaskoczeniem.
    Szkoda że prezes nie odważył się na odrobinę szczerości i nie dał oficjalnego info o upadłości
    Jakby dał Wam ten raport za q2 a GPW odwiesiłoby notowania to przynajmniej jakiś mały procent zainwestowanej kasy byście odzyskali
    A tak to zostaje papier toaletowy
  • Re: Hm Autor: ~ds [91.230.99.*]
    jak dług znika z giełdy długów to raczej ktoś go wykupił a nie został spłacony.
    Możecie oczywiście wierzyć iż spółka się podniesie :)
    Nawet Wam tego życzę

Życzę ale nie wierzę bo nie ma ani jednej przesłanki do tego
  • Re: Hm Autor: zeglarz [91.150.192.*]
    Kolejny odcinek ,,politycznej'' telenoweli :) ...
  • Re: Hm Autor: ~Polityczny [5.134.208.*]
    Przyznaj że lepszy jestem od Tuska czy Kaczyńskiego - nie obiecuje iż spółka będzie dofinansowana z pieniędzy podatników
    Uczciwie piszę o tym iż jak przystało na biznes który w pewnym momencie nie wypalił, padnie :) (albo już padła a wy żyjecie marzeniami :) )

Ale co ja tam mogę wiedzieć - toć w tym kraju wszyscy politycy podobną kłamią :)
  • Re: Hm Autor: ~żeglarz [46.112.72.*]
    I to jest właściwa puenta tej twojej telenoweli :) ...
    Ależ jakże pięknej - a za pół roku - jak już opadnie kurz i wodorosty Panie Żeglarzu to przyznasz mi rację
    I wtedy przeprosisz tych którym każdym postem starasz się wlewać złudną nadzieję w serca

Nie pochlebiaj sobie:), puenta odnosi się do politycznej skłonności mijania się z prawdą i balansowania na granicy manipulacji ...
    Nikt nie chciałby Panie Polityczny mieć w życiu do czynienia w sądzie z takim sędzią, który z góry feruje wyroki bez rozpatrzenia wątpliwości, co też Pan czyni nagminnie ...
    A co do rzekomych przeprosin toż się Pan zagalopował, giełda to nie miejsce do matkowania czy dodawania komukolwiek otuchy tylko twarde fakty, a nie ploty ... jeśli już, to mogę ewentualnie przyznać rację ...
    Jeśli się myliłem, oczywiście

coś ucięło ...
    Pożyjemy zobaczymy
    Mówisz o twardych faktach - póki co są one takie
    * brak raportu za Q2 od 2 tygodni
    * brak umowy z nowym AD na NC
    * brak kontaktu telefonicznego z kimkolwiek ze spółki
    * brak kontaktu mailowego (otóż zaskoczę Cię - napisałem maila do spółki z prośbą o komentarz zaistniałej sytuacji)

To są Panie żeglarzu twarde fakty a nie czyjaś wybujała imaginacja

Jakie są po Twojej stronie ??
  • Re: Hm Autor: ~Polak [217.166.240.*]
    rumun 24h na dobę kwiczy!
    Pisanie upadłość, bankructwo, stracone pieniądze, papier toaletowy, to jest według Pana Polityczny operowanie ,,twardymi,, faktami? ... faktów które podałeś powyżej nigdy nie negowałem, sam je zresztą podawałem i proszę nie odwracać kota ogonem bo wszyscy wiedzą o co Panu chodzi ...
    Proszę Państwa - oto standardowy 'Polak' co to kultury z chlewu się uczy :)
    Dnia 2025-09-01 o godz. 14:08 ~Polityczny napisał(a):

> > * brak kontaktu telefonicznego z kimkolwiek ze spółki
    > * brak kontaktu mailowego (otóż zaskoczę Cię - napisałem maila do spółki z prośbą o komentarz zaistniałej sytuacji)
    >

Ja też kilka razy dzwoniłem, wysłałem 2 maile z różnych adresów, jeden o wyjaśnienie sytuacji a drugi jako rzekomo zainteresowany nabyciem używanych regałów.

Reakcji jakiejkolwiek brak.

Na moje szczęście akcji już nie mam, ale ciekawi mnie dalszy przebieg tej historii. Jak odwieszą jeszcze kiedyś notowania to może tu jeszcze mocno bujać. Wiedząc, że prezes jest nie lada cwaniak, może stymulować jakieś dziwne infa i pseudo-działania żeby ściągnąć spekulantów, podbić kurs i finalnie zbyć jak najwięcej akcji zanim spółka całkiem zniknie z giełdy.

Np taki scenariusz: pojawia się w końcu raport kwartalny, liczby są fatalne ale jest też wzmianka, że zarząd podjął działania naprawcze, pierdu pierdu, przegląd opcji strategicznych, jakiś list intencyjny i w planach produkcja podzespołów dla znaczącego kontrahenta z branży zbrojeniowej.

górne widły przez tydzień z rzędu :)

tak więc Panowie i Panie, wystarczy trochę fantazji i można??

Amen :)
    Mądrego to aż miło posłuchać jak mawiał klasyk :)
  • Re: Hm Autor: ~Poeta [31.61.185.*]
    Tik tak tik tak
    Czas leci a raportu brak
    Wszyscy chcecie w robsa wierzyć
    A w jeden wielki wałek nie możecie uwierzyć :)
    Tik tak tik tak
    Pieniążków na koncie brak
  • Re: Hm Autor: ~He_he [91.150.215.*]
    Chyba jesteś akcjonariuszem Longterm games. Tam też akcjonariuszy marzą
[x]
ROBSGROUP -22,03% 0,23 2025-08-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.