Chłopcze, nic nie naganiałem, to firma nie wywiązała sięz obietnic, gdzie pisała w Raporcie za 1 kwartał, że będzie księgować kontrakt z wojskiem w 2 kwartale.....I z tego nic nie wynikło......Co do akcji FINTECH to mam i nie sprzedałem. Także......
Co sam chciałbyś się obkupić w spółeczce? Ich parterem jest chińska firma warta 32 mld. Wystarczy, że na początek dadzą mbf do sprzedaży promil swojej produkcji i spółka poszybuje. Na Binary też nie zdążysz, bo spółeczka zawieszona i jak wróci to bedzie poza Twoim zasięgiem.
Dnia 2025-08-19 o godz. 11:23 ~Herald napisał(a): > Co sam chciałbyś się obkupić w spółeczce? Ich parterem jest chińska firma warta 32 mld. Wystarczy, że na początek dadzą mbf do sprzedaży promil swojej produkcji i spółka poszybuje. Na Binary też nie zdążysz, bo spółeczka zawieszona i jak wróci to bedzie poza Twoim zasięgiem.
Herald dokładnie jest tak jak piszesz, nie kupuje bo nie ma kasy i wypisuje brednie, tak to widzę...
Ale to jest normalne, jedni są sprzedać, a drudzy widzą potencjał i chcą kupować. Ja widzę potencjał i to ogromny.... https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/mbf-group-chinski-producent-dronow-wchodzi-do-konsorcjum-z-plp-podpisano-umowe-ramowa,akcje,354593
Dnia 2025-08-20 o godz. 14:27 ~iks napisał(a): > Nie zdziwię się jakby to chińskie konsorcjum także kupowało akcje albo jakiś inny poważniejszy akcjonariusz.
Od jakiegoś czasu mam przekonanie że lada dzień ktoś się tu ujawni z większym pakietem. Nowy gracz w akcjonariacie i wtedy zacznie się dopiero prawdziwa pompa. Poki co do 10 zł parkowanie tanich akcji.