• Co to za wysyp dzisiaj?! Autor: ~King [37.47.241.*]
    Jw
  • Re: Co to za wysyp dzisiaj?! Autor: ~Ali [31.0.78.*]
    Może odpowiedzą ci co się domagają merytorycznej dyskusji a sami nie mają nic do powiedzenia
  • Re: Co to za wysyp dzisiaj?! Autor: ~mm [37.248.169.*]
    stop losy ??
  • Re: Co to za wysyp dzisiaj?! Autor: ~King [37.47.241.*]
    Poczytaj sobie moje wpisy ptysiu i zobacz ile tutaj zrobiłem analiz kontraktów czy decyzji zanim napiszesz takie glupoty
  • Re: Co to za wysyp dzisiaj?! Autor: ~hehe [37.190.216.*]
    już ci tłumaczę co to było.

ktoś wpadł do szamba i za wszelką cenę próbował się wydostać.

a tak bardziej ekonomicznie, kto ktoś w końcu doszedł do wniosku że szkoda trzymać kasę w tym czymś co spada i spada bez perspektyw na wzrosty, i nawet jeśli wyszedł ze stratą to szybko odrobi na innych spółkach.

jaki sens inwestować w to jak na innych spółkach hossa?
    odpowiedz merytorycznie.
  • Re: Co to za wysyp dzisiaj?! Autor: ~King [109.241.161.*]
    Wszystko zależy po ile kupiłeś…
    Dnia 2025-08-13 o godz. 17:15 ~King napisał(a):
    > Wszystko zależy po ile kupiłeś…

jakie to ma znaczenie po ile ktoś kupił?
    nawet jeśli kupował po 3zł to trzymanie kasy w tym jest kompletnie pozbawione sensu.
    zamiast powiększać kapitał na innych spółkach tutaj tylko traci nawet jeśli miał zysk.

zobacz sobie wykres z ostatnich 3 lat tego geotransu....
    jakie jest uzasadnienie ekonomiczne inwestowania w to jak na wielu spółkach z wig20, swig80 mogłeś zarobić 100-200% i wyjść z inwestycji bez robienia zwały na -15%

czekam na to merytoryczne uzasadnienie po co w to inwestować.
  • Re: Co to za wysyp dzisiaj?! Autor: ~King [109.241.161.*]
    No i co na wykresie z ostatnich 3 lat są tylko spadki? Kilka okazji było żeby kupić i sprzedać żeby dobrze zarobić jeszcze w tym roku było po 9 to po co znając spółkę sprzedawać po 4,8?!
    i to ma być to uzasadnienie inwestowania w to?
    bo było w tym roku po 9?

:D

powodzenia w dalszych inwestycjach
  • Re: Co to za wysyp dzisiaj?! Autor: ~King [37.47.189.*]
    Czytaj ze zrozumieniem
  • Re: Co to za wysyp dzisiaj?! Autor: ~Nbd [37.47.148.*]
    Dokładnie, ja mam łączoną strategię przy Geotransie. Trzymam żelazny 50% pakiet akcji a drugą połowę obracam. Kupione po ok 5 zł sprzedane za ponad 8,50 i tak co roku. Akcje ponownie odkupiłem. Zysk jest i co najważniejsze ta sama ilość akcji. Teraz będą psioczyć na spółkę jak to jest niby źle itd. Prawda jest taka, że przy tych poziomach się znów akumuluje i czeka na kolejne pozytywne espi od spolki. Bez odbioru.
  • Re: Co to za wysyp dzisiaj?! Autor: ~Sl [91.94.24.*]
    Wystarczy spojrzeć na godzinowe świeczki i ewidetnie widać, że to zorganizowana akcja czyszczenia stoplossów. Przerabiałem to na innych spółkach i nagminnie przed pozytywnymi komunikatami espi dochodziło do tego typu zagrań. Pikanterii dodaje fakt o naganianiu na "Wigi" na samej górce szczytu hossy. Giełda jest dość czytelna i tu nie ma przypadków, rządzą te same mechanizmy od lat.
  • Re: Co to za wysyp dzisiaj?! Autor: ~lala [109.243.64.*]
    wy tu zawsze zostaniecie odklejeni :D
    przeczytajcie sobie stare wpisy lali, była mowa ze bedzie 6 i potem tylko niżej, to juz dzisiaj sie otarliście o 4ke prawie

leszcze kleszcze
[x]
GEOTRANS 0,00% 5,12 2025-12-01 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.