Dnia 2025-08-09 o godz. 19:29 ~daszek napisał(a):
> Dnia 2025-08-09 o godz. 19:07 ~Ktoś napisał(a):
> > Dokładnie! Po co miałby sprzedawać akcje, które po wynikach i walnym powinny jeszcze wzrosnąć?
>
> To pomyśl, po co sprzedał Ragnarowi 10 % z pakietu kupionego od Gembickiego?
> To, nie przypadek, że od kilka sesji sypie w rynek i jakoś tak przypadkiem Ragnar wychodzi z EUCO.
> Mają coraz mniej czasu..
> Jak przeanalizujesz inne spółki, gdzie ostatnio angażowal się Ragnar, takie zagrywki były/ są na porządku dziennym.
> Pierwotny plan był inny, aby wejść z Nowakiem i wprowadzić jedną ze spółkek tylnymi drzwiami na NC, ale sypneło się, bo w komunikacie podano cenę sprzedaży umowy C-P i Ragnar wywalił papier, a po nim Nowak.
> W międzyczasie przyszła aktualizacja strategii, gdzie rozpoczęto rozmowy z podmiotami z branży dronowej i antydronowej, i tu leży klucz do całego zamieszania i pod to jest gra, a raczej wynikający z tego chaos, aby wystraszyć i odebrać akcje niecierpliwym. Ilu z tych co pisali na forum 2,3 tyg. już ich nie ma, zostało nas może 2, 3, a reszta to nowe nicki.
> Nikogo nie zachęcam do kupna, przedstawiam tylko swój punkt widzenia, bo tu nie ma miekkiej gry..
W czwartek pisałem, że prawdopodobnie Ragnar wychodzi z EUCO.
Ragnar zaczął sypać na EUCO już 5 sierpnia, i tak się dziwnie składa, że 5 sierpnia na Klaba mieliśmy prawie 2 mln wolumenu obrotu. Przypadek? ;)
Zobacz wątki dotyczące Klabater SAZobacz profil Klabater SAAutor: ~daszek [171.22.91.*] 2025-08-07 18:45
Opublikowano przy kursie: 1,53 zł , zmiana od tamtej pory: -1,96%
Re: Obijanie dna ???
Zgłoś do moderatora Dnia 2025-08-07 o godz. 18:36 ~Hehe napisał(a):
> To ten Nowak to miał nie sprzedawać bo miał super pomysł na spółkę ? A nie pisałem wtedy, że wyjdzie ze spółki i wymądrzałeś się, że nie myślę , bo jak to niby mieliby wyjść ? Hehe a teraz jeszcze ragnar się obraża jak dziecko na każdy wpis, brak słów co tu się dzieje...
Wyjdzie, ale wróci skupując z rynku. Czyli w ostateczności będzie w akcjonariacie jakiś czas..
Pazerność wzieła górę.. Pomysł był, ale teraz z Ragnarem podczepiają się pod nowy biznes..
Spójrz co się dzieje na Euco, jak myślisz dlaczego spada i gdzie powędruje kasa? ;)