• CLN to dnoooooo Autor: ~Ja [31.0.73.*]
    Tak jak i ten śmieszny zarząd:-)
    Zero progresu. Tylko przepał hajsu.
  • Re: CLN to dnoooooo Autor: ~Kuba [178.42.232.*]
    Poprostu sprzedaj zapomnij nie stresuj się
  • Re: CLN to dnoooooo Autor: ~Ja [31.0.60.*]
    Dawno sprzedałem, teraz tylko "zachęcam" do kupna.
    Pinokio nie dowiózł nic co obiecał, jeszcze emisje robił. Niewykluczone, że wkrótce będzie ostatnia - ratunkowa. Ot pinokio i jego wielkie marzenia o super polskim biotechu.
  • Re: CLN to dnoooooo Autor: ~Kuba [178.42.232.*]
    Teraz byś chciał kupić tak jak sprzedałeś po 17
  • Re: CLN to dnoooooo Autor: ~Ja [31.0.60.*]
    Co ty wiesz, w nogach śpisz
  • Re: CLN to dnoooooo Autor: ~www3 [83.5.59.*]
    no lipa straszna nie ma tak drugie skopanego papieru jeszcze przy tym PURE rozgrywali a to jak w kiblu
  • Re: CLN to dnoooooo Autor: ~Rudolf [94.254.130.*]
    Dno do kwadratu. Było tyle pozytywów, choćby w temacie generyków (a podobno giełda wycenia przyszłość), że tylko na tym można było pompować... Na innowacje już nie patrzę, bo to typowe dla polskiej nauki (to nasz specjal narodowy), że badania się robi, żeby się chwalić, publikować, snuć plany i wizje. Efekty (na wydane tryliardy PLNow) żadne! Oczywiście nie przeszkadza, żeby pisać o "przełomowych" polskich "lekach" które dostały "uznanie ' za granicą, mimo że prawdopodobnie lekami nigdy nie zostaną (taki eufemizm, nazywanie kandydata na lek lekiem!!!).
  • Re: CLN to dnoooooo Autor: ~Oko [89.64.4.*]
    No proszę lecimy od paru sesji i nagle sporo pesymistów wylewa tu swoje zale. Ok sprzedajcie zapomnijcie i zyci nie zawracajcie bo co to da .
  • Re: CLN to dnoooooo Autor: ~Czesław [37.225.66.*]
    Cięgle tylko płaczą, że dno, że prezes pinokio, że zarząd jest be, że mama im smoczka nie dała do kołderki. Takie to biedactwo wszystko słabe psychicznie na tym bankierze, spadło kilka groszy i już lament i krzyk. Sprzedajcie akcje o ile macie i kupcie sobie zestawy klocków lego na otarcie łez i odstresowanie niebożątka kochane XD
  • Re: CLN to dnoooooo Autor: ~Hińczyk [31.0.58.*]
    Czesio, wrażaj do Kazunia obrabiać kolbę prezia. Bez odbioru
  • Re: CLN to dnoooooo Autor: ~Czesław [37.225.76.*]
    Hińczyk niebożątko, kup sobie paczkę pamersów bo jeszcze popuścisz w gacie z tego wszystkiego :) Bez odbioru :D
  • Re: CLN to dnoooooo Autor: ~Gotowe [5.173.162.*]
    Czesiu, jakby tutaj akcjonariat pokazał środkowy palec, to kurs byłby na dnie. Podnosili by się jak kanie po suszy, jak synthaverse, które ma problem z uplynnianiem akcji, bo firma straciła totalnie zaufanie ulicy, a pamiętaj to ulica karmi resztę
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.251.232.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: CLN to dnoooooo Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    W Polsce nie ma biotechow dlatego są takie absurdalnie wysokie ceny, ktoś kto chce mieć ekspozycje w Polsce nie ma co wybierać. Pure biologics który nie ma nic ma wycenę jak w USA spółki co mają partneringi, a pure jest bankrutem no komedia dla mnie. Celon nawet jeśli by miał dostać 500 mln USD biodollar jak to zapowiadał Pinokio to przy tej wycenie i tak jest za dużo z uwagi na to że jest jakieś 30 proc szans że się powiedzie, wystarczy trochę matematyki by wiedzieć że żeby to miało ręce i nogi powinni otrzymać jakieś nie 1.9 mld zł a co najmniej 3.5 mld przy aktualnej wycenie. Prosta statystyczna matematyka. A jeszcze dołożyć że partneringu może w ogóle nie być albo być gorszy niż zapowiada:)
  • Re: CLN to dnoooooo Autor: ~Oko [89.64.4.*]
    No to z drugiej optymistycznej strony. 3 partneringi po 500 mln czyli 2xcpl36 i 1x cpl116 . A na deser 1x falkieri. Megaboptymistycznie ale dobra kontra do twojego myślenia. A co .:). I zamiast 3.5 mld masz 6 mld i deser .
  • Re: CLN to dnoooooo Autor: ~Ja [46.112.108.*]
[x]
CLNPHARMA 1,36% 22,30 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.