MOI UKOCHANI PISOWCY:) Przecież go znacie:) Zrobiliście tyle świństw ( w tym tez mi ), łącznie z tym Waszym Zero - odszkodowanie tego nie zmieni, ze świni nie zrobi się lwa... A poza tym - bawcie się dobrze, MOI UKOCHANI PISOWCY:) No ale narazie - bawmy się MOI UKOCHANI PISOWCY:) Tą piosenkę lubię... www.youtube.com/watch?v=w-T9QWds5ro&list=RDw-T9QWds5ro&start_radio=1
P.S. Ja nie oczekuję sprawiedliwości.. Bo jej nie ma... Ale... Oczekuję MOI UKOCHANI PISOWCY, że zrozumiecie... Że tak się nie robi....
A odnośnie sprawiedliwości.. Jest ludobójstwo gorsze niże Oświęcim w Strefie Gazy... I nikt nic powie... No - Francja podniosła głowę:) A gdzie Polska? No tak...
Państwo Prawa, które przez 5 lat się może zdecydować czy przejęcie IDEI BANK było zgodne z prawem czy nie... Dziwne to Państwo... I słabe Państwo...5 lat - a co na to przepisy Ministrze Żurek? Może wreszcie ktoś z tymi dziadami zrobi porządek... Może NOwy MS przywróci to o czym pisał Tuwim ( osobiście straciłem wiarę - w sposób celowy państwowe instytucje wykańczały prywatny bank robiąc z niego kozła ofiarnego afery pisowskiej GetBack):
Trzy przesłanki nie były spełnione!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oprócz tego celowe niszczenie przez PAŃSTWO PISOWSKIE TEGO BANKU!!!!!!!!!!!!!!!! I TAK TO PRZEGRACIE MOI UKOCHANI PISOWCY:) CZY NIE MA CHOĆ JEDNEGO UCZCIWEGO CZŁOWIEKA? PIOSENKA DLA WAS:) www.youtube.com/watch?v=O-Jq5LUmmik&list=RDO-Jq5LUmmik&start_radio=1
P.S. Gdybyście wygrali MOI UKOCHANI PISOWCY ze wszystkim i wszystkimi - na końcu będę ja - WASZE WYBAWIENIE I PRZEBACZENIE:)
O! Widzę, żę 37 zapalonych i płatnych Pisowców przeczytało moje zdanie na temat przejęcie IDA:) DZIĘKUJE WAM MOI UKOCHANI PISOWCY ZA UZNANIE:) I... Piosenka dla Was: Tadeusz Woźniak & Alibabki - Zegarmistrz światła (TVP Opole 1972) www.youtube.com/watch?v=qdN_PsAwfl4&list=RDqdN_PsAwfl4&start_radio=1
Ile jadu, ile żółci jest w tych wpisach, tyle lat jad jest sączony, to bez precedensu, żal tego człowieka, mocno pogięty i zacietrzewiony w nienawiści. Żal.
Dziwią mnie te czerwone łapki w dół. I to w takiej ilości. To zastanawiające. A może jednak nie wszystko było zrobione jak trzeba? Sprawa wróciła do WSA . Dlaczego przecież według forumowiczów wszystko było cacy?