• Nowy MS Autor: ~Mike75 [217.97.59.*]
    MOI UKOCHANI PISOWCY:) Przecież go znacie:)
    Zrobiliście tyle świństw ( w tym tez mi ), łącznie z tym Waszym Zero - odszkodowanie tego nie zmieni, ze świni nie zrobi się lwa...
    A poza tym - bawcie się dobrze, MOI UKOCHANI PISOWCY:)
    No ale narazie - bawmy się MOI UKOCHANI PISOWCY:)
    Tą piosenkę lubię...
    www.youtube.com/watch?v=w-T9QWds5ro&list=RDw-T9QWds5ro&start_radio=1

P.S. Ja nie oczekuję sprawiedliwości.. Bo jej nie ma... Ale... Oczekuję MOI UKOCHANI PISOWCY, że zrozumiecie... Że tak się nie robi....

• Re: Nowy MS Autor: ~Mike75 [217.97.59.*]
    A odnośnie sprawiedliwości.. Jest ludobójstwo gorsze niże Oświęcim w Strefie Gazy... I nikt nic powie... No - Francja podniosła głowę:)
    A gdzie Polska? No tak...
    Państwo Prawa, które przez 5 lat się może zdecydować czy przejęcie IDEI BANK było zgodne z prawem czy nie... Dziwne to Państwo... I słabe Państwo...5 lat - a co na to przepisy Ministrze Żurek? Może wreszcie ktoś z tymi dziadami zrobi porządek...
    Może NOwy MS przywróci to o czym pisał Tuwim ( osobiście straciłem wiarę - w sposób celowy państwowe instytucje wykańczały prywatny bank robiąc z niego kozła ofiarnego afery pisowskiej GetBack):

prawylas.pl/wp-content/uploads/2008/01/julian_tuwim_kwiaty_polskie.pdf
    Trzy przesłanki nie były spełnione!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Oprócz tego celowe niszczenie przez PAŃSTWO PISOWSKIE TEGO BANKU!!!!!!!!!!!!!!!!
    I TAK TO PRZEGRACIE MOI UKOCHANI PISOWCY:)
    CZY NIE MA CHOĆ JEDNEGO UCZCIWEGO CZŁOWIEKA?
    PIOSENKA DLA WAS:)
    www.youtube.com/watch?v=O-Jq5LUmmik&list=RDO-Jq5LUmmik&start_radio=1

P.S. Gdybyście wygrali MOI UKOCHANI PISOWCY ze wszystkim i wszystkimi - na końcu będę ja - WASZE WYBAWIENIE I PRZEBACZENIE:)
  • Re: Nowy MS Autor: ~Pijak [87.207.254.*]
    Marudzisz jak zwykle, chyba czas wytrzeźwieć.
  • Re: Nowy MS Autor: ~Mike75 [83.21.249.*]
    O! Widzę, żę 37 zapalonych i płatnych Pisowców przeczytało moje zdanie na temat przejęcie IDA:)
    DZIĘKUJE WAM MOI UKOCHANI PISOWCY ZA UZNANIE:)
    I... Piosenka dla Was:
    Tadeusz Woźniak & Alibabki - Zegarmistrz światła (TVP Opole 1972)
    www.youtube.com/watch?v=qdN_PsAwfl4&list=RDqdN_PsAwfl4&start_radio=1

• Re: Nowy MS Autor: ~98 [87.207.254.*]
    Ile jadu, ile żółci jest w tych wpisach, tyle lat jad jest sączony, to bez precedensu, żal tego człowieka, mocno pogięty i zacietrzewiony w nienawiści. Żal.
  • Re: Nowy MS Autor: ~jw [89.39.107.*]
    JAk byś stracił tak jak on 400 tysiecy i wiekszosc oszczednosci swojego zycia to pewnie tak samo bys spiewał
  • Re: Nowy MS Autor: ~Buddy [87.207.254.*]
    To bym łkał jak młody psiak.
  • Re: Nowy MS Autor: ~Hm [216.151.183.*]
    Dziwią mnie te czerwone łapki w dół. I to w takiej ilości. To zastanawiające. A może jednak nie wszystko było zrobione jak trzeba? Sprawa wróciła do WSA . Dlaczego przecież według forumowiczów wszystko było cacy?
[x]
IDEABANK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.