• Trophy Hunter po 3 tyg od premiery Autor: ~mrocznesredniowiecz [91.230.99.*]
    Proszę o wasze odczucia co do gry.
    Ze swojej strony napisze:
    - pojawiają się nowe elementy dla graczy, widać że spółka ma doświadczenie w monetyzacji i mimo wczesnego etapu rozwoju TH już może solidnie zarabiać ( reklamy, lepsze wyposażenie, amunicja) . Bardzo obiecująco to wygląda. Opinie użytkowników na adroid- 4.9 przy ponad 4k opinii
  • Re: Trophy Hunter po 3 tyg od premiery Autor: ~HIT [79.32.81.*]
    Co ja Ci mogę powiedzieć .zacytuję gracza z opinii .
    Jedyną wadą tej gry jest to ,że za bardzo wciąga :)
  • Re: Trophy Hunter po 3 tyg od premiery Autor: ~long_inwestor [80.48.242.*]
    Gram w TH od premiery. Aktualnie jestem na 8 arenie. Jedną mam jeszcze do odblokowania. Gra się szybko nudzi. Brakuje ciekawych eventów, integracji społeczności. Sama społeczność raczej niewielka, jestem w polskim 30 osobowym klubie. Miałem ich do wyboru kilkanaście.. Dopisując się do firmowego discorda TH byłem ok. 530 członkiem społeczności TH z całego świata. W grze wydałem ok. 100 zł na zakupy pakietów złota, kart i amunicji. Obejrzałem ( tzn nie oglądałem ale odtworzyłem) kilkadziesiąt filmików reklamowych, żeby przyspieszyć otwarcie skrzyń lub zdobyć złote monety. W swojej grupie jestem na 7 miejscu pod względem "mocy". Czyli 6 osób musiało wydać więcej pieniędzy na bonusy. Aktywnych codzień w grupie jest 10-12 graczy. Reszta być może zagląda rzadziej lub wcale. Sama mechanika gry jest mega oszustwem. Strzelasz idealnie w serce a kula nagle przed celem spada w piach albo leci po takim łuku, że to aż śmieszne. Innym razem trafiam w nogi zwierzaka a tu "zabójczy strzał " i lampart pada martwy. Mnie osobiście to mocno zniechęca. Podsumowując - nie widzę tutaj hitu. Bez odpowiedniej liczby graczy i podkręcenia rywalizacji między klubami monetyzacja będzie skromna. Obym się mylił.
  • Re: Trophy Hunter po 3 tyg od premiery Autor: ~long_inwestor [80.48.242.*]
    właśnie sprawdziłem : jest 927 członków oficjalnego discorda TH
  • Re: Trophy Hunter po 3 tyg od premiery Autor: ~Dante [31.0.79.*]
    Zgadzam się w 70% tekstu ale z tymi strzałami przesadzasz umnie działa idealnie. To dopiero początek to na bank bedą wprowadzane aktualizacje :D
  • Re: Trophy Hunter po 3 tyg od premiery Autor: ~Lychy [31.0.51.*]
    Precyzja strzału moim zdaniem jest idealna, gram od bety i wszystko działa jak należy. Jestem na arenie 9. Czego się spodziewasz po grze która nawet nie ma miesiąca od premiery XD
[x]
TSGAMES -1,92% 92,00 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.