Zatem została zrealizowana korekta w punkt fibo 0,5. Obecnie może być realizowane wybicie 1,66 i umocnienie pozycji na tym poziomie, aby przygotować się do ataku na 2,00. W okolicy 2pln przewiduję wysyp negatywnych komentarzy, ponieważ wówczas wielu kólkowiczów zrealizuje zyski i będzie się ustawiać na kolejne kółko. A tam już zakres 2,40 realny. Zobaczymy jak to się potoczy. Fundamentalnie rynek gra pod Gamescom, choć nie wiemy, czy w ogóle OML pokaże się na tym festiwalu w tym roku.
Czy Ty na serio uważasz, że wpisy na forum mają przełożenie na kurs? Piszę, co może się wydarzyć, podaję pewne dane techniczne i fundamentalne. A jeśli jestem anty wskaźnikiem, to rób dokładnie na odwrót, jak piszę i będziesz bardzo bogaty. Choć lepiej, jakbyś miał swoje zdanie i realizował swój scenariusz.
Twoje wpisy wynikają tylko z chwilowego entuzjazmu bo napewno nie z wiedzy . Niczego jeszcze nie pożegnaliśmy dalej nie wybiliśmy oporu i nigdzie nie pojedziemy póki tego na stałe nie wybijemy a co do mojej wiary to jestem ateistą
najlepiej ogłosić światu coś co jeszcze nie nastąpiło - a może tym razem będę miał rację . nie mam nic przeciwko żeby wpisać swoje spostrzeżenia i poddać to pod dyskusję ale nie jak kolega anarvin który jak dotąd nam oświadczał co się skończyło czego już nie będzie . a zastanawiałeś się czy wprowadziłeś kogoś początkującego w błąd bo zasugerował się twoim postem ? czasem lepiej jest się ugryźć w język niż komuś zaszkodzić .
Hejtujecie go pod każdym postem pomimo tego, że jako jeden z nielicznych próbuje w jakikolwiek sposób podejść do tematu merytorycznie. Każdy sam odpowiada za swoją kasę i swoje inwestycje, a to forum jest miejscem, żeby dyskutować o swoich przewidywaniach/analizach itp. Jeżeli odpowiedź na jego 3 post "Zamilcz bo jesteś anty barometrem" jest dla Ciebie ok, to nie mamy o czym gadać.