Dnia 2025-07-18 o godz. 17:35 ~On napisał(a): > Cała giełda " w kosmosie", hossa, a ten gniot PKP Cargo na dnie. Szok, że ja kupiłem te akcje... :((((((((( Najgorsza inwestycja życia.
===========
a real, kilka lat temu pisał tutaj wiele razy, że to jest jego najlepsza inwestycja . . .
Kiedyś na Rafako też mówili , że 2 grosze jest niemożliwe...Dzisiaj jest nawet niżej.
Pani Prezes ta sama. Zakupy menedżerów podobne...Dużo analogii.
Swoją drogą były już w historii spółki , w których insiderzy kupowali akcje...A równocześnie dużo zarabiali (nie do końca uczciwie ..)ze sprzedaży majątku firmy itd,itp.
Później się okazywało , że to co wydali na akcje ( tylko po to aby budować swoją wiarygodność ) było niczym w porównaniu z tym, co wyciągnęli z firmy...Nikt nie mówi, że tutaj będzie podobnie, absolutnie. Ale mój wiek i doświadczenie życiowe predysponuje mnie do zachowania wysokiej czujności.
Coraz częściej dochodzi do mnie, że tutaj zagląda może z 15 prawdziwych osób. Co jakiś czas pojawia się nowy realny człowiek, zainteresowany tymi akcjami, ale jest ich niewielu.
Trolownia występuje pod wieloma nickami i postaciami, ale przypuszczam, ze są to 2-3 podmioty, może nawet jakieś osoby prywatne próbują straszyc - taki re na przykład, T6 i paru innych.
Reszta to wszystko produkty Jacusiopodobne.
To forum to ściek totalny. Jego sprawczość jest zapewne minimalna, ale jakaś tam jest.
Można i tak, ale może warto zerknąć na bilans, przepływy pieniężne, strukturę kontraktów i LTV taboru. Wiem, ze niektórzy musza robić za proroków upadłości, ale porównywać kajak ze statkiem?)
Jakby to Shogun naświetlił…obawiam się ze rokowania są nie tyle niepomyślne co ontologicznie niemożliwe do poprawy.Mamy tutaj tak głęboko zakorzenione deficyty w zakresie autopsychicznej introspekcji…
U mnie "ontologiczny"oznacza pośrednio, nieunikniony stan końcowy, który jeszcze się nie ujawnił, pożyczając z rachunku różniczkowego – „w granicy”. Ale stan ten się dokona. (epilog -> nekrolog -> epitafium!) W sieci np. konstrukt "ontologicznie zły" pismaki rozumieją jako „zły z samej natury swojej istoty”, tzn. jest to wpisane w ich naturę, by być złymi. Osobiście muszę wkrótce przejść do fabuły bólu.
BIADA