Jak się niektórzy stawiali, że nie będzie, że po splicie. TA ta dupa jasiu, w przyszłym tygodniu już będzie15 gr. Ja tam czekam na 10-12 gr i nie rozbawiajcie mnie, że nie , bo nie. Argumenty proszę.
A tak z ciekawości gdzie jest i co robi jakiś Don Patrone bua ha ha
ktosiu...nie buahaha, tylko ty chcesz kupić oni chcą sprzedać, trzeba się dogadać, a teraz to jedyny moment by wypadło po środku, obserwując spółki Patrowicza, zawsze jest tak , że prędzej czy później po spadkach rosną i wchodzą na poziomy znacznie wyższe niż poprzednio, a obecnie tak niskie obroty przy tych spadkach świadczą o tym , że wybicie nadejdzie niedługo, a do tego by spółka kosztowała znów ponad 30, a może i 40 groszy, przy byle informacji, potrzreba obecnie niewiele kaski, więc...... ??????
Gdyby Patrowicz nie chciał , żeby leciało na dół to już by skupował, a tak ..... on też nie głupol i czeka na odleszczenie. Jeszcze pare sesji tydzień-dwa. I fakt będzie odbicie korekcyjne czy nie, ale będzie. Patrzmy na obroty. SPOKO.
Znów się przypominam. Pamiętacie jak mówiłem przed splitem , że będzie 10-12 gr?
To po splicie jest 5-6 gr. Śmiali się wtedy niektórzy i bredzili coś o 40 gr i nawet 30 gr po splicie.
I co?
I co się wydarzyło?
Kurs obrany na 5-6 gr.
Zaciekle broniono 9 gr i dziś już wyhaczono o 8 gr.
Kwestia czasu i ujrzymy 5-6 gr.
Przypomnę się za czas jakiś.
Patrząc na dzisiejszy początek to chyba 20 gr się nie doczekasz.
Masz promocję po 9 gr i co .................... zero chętnych.
Zaraz jak ktoś tylko zacznie wywalać po 8 gr to zobaczysz jak ruszy lawina, wystarczy tylko jedno większe zlecenie i pójdzie. I zacznie ubywać tej dużej kupki po 8 gr po lewej stronie.
Jak dla mnie to może spadać mnie to p.....doli, i tak nie sprzedam za mniej niż 15 groszy, a nawet gdybym na tej spółce stracił to obecnie dosyć sporo zainwestowałem w COMARCH i ABMSOLID i nieźle na tym wychodzę na Comarch narazie zarobiłem jakieś 15 procent na ABMSolid jakieś 10 procent a spółeczki te będą rosły jedna do 100 zł na koniec roku a druga myślę że osiągnie 15 zł
I ten wątek wam też przypomnę , ku ..... no nie powiem , że pokrzepieniu, ale otrzeźwieniu. Przeczytajcie go od początku. I zareagujcie jak na facetów przystało. Dajcie sobie spokój ze starkiem, niech się patro udławi tymi akcjami. A wy zacznijcie zarabiać.
Dziś EEX jest po 3,4 zł.
Tradycjnie przypomnę ten post za m-c i cenę EEX i starka również. I zobaczycie wtedy czy żałujecie swej decyzji czy nie.
Ten wątek założyłem prawie pół roku temu i już wtedy napisałem, że dupa blada ze wzrostami tu. Pluto i śmiano się, że po splicie itd. I co ???? z tym tak dalej..... Mija pół roku , a wy nic. Plany, marzenia, liczenie na to ,że Patro da zarobić. Komu ???? Wam ?? EEX właśnie kończy korektę. Połowa ludzi na SZAR to ci co mieli EEX, jak wyjdą z szara to popatrzą jeszcze raz na NC i gdzie pójdą na pewnego EEX. Tym bardziej, że będzie po korekcie. M-c temu EEX był po 3,4 zł. I .... podrósł zaliczył korektę niemałą i kosztuje ..... 3,8 zł. A tu ....... . To tam po korekcie ma się więcej.
Tradycyjnie przypomnę ten wątek za m-c.
EEX będzie wtedy w okolicach 5 zł, a Stark ........ żeby 7 gr się ostało.
Zobacz bucu nowy na mój post na EEX. Ten ostatni. Daję sobie spokój z forum. To mój ostatni wpis. I jeśli uważasz, że potrafisz lepiej niż ja inwestować to jesteś gość.
Mnie można spawdzić. Na EEX mam nick Slawek - porównaj IP, zobaczysz, że to ja.
Napisałem w co inwestuję od 1,5 roku.
Z 15 tys zł zrobię 1 mln zł. Możesz to dziecko sprawdzić po moich wpisach. Jeśli jesteś lepszy to jesteś gość. Ale idę o zakład, że tego nie udowodnisz, a jedyne co ci zostanie, to dalej ujadać.
P.S.
Zmien stark na EEX. Za kilka m-cy EEX będzie po min 7-8 zł.
A stark - sorry nie wróżę mu nic dobrego, nie dlatego, że nie chcę byś zarobił. Po prostu stark nie urośnie. Porównaj fundamenty i będziesz wiedział dlaczego.
Od ustalania kursu to wiadomo że nie jest zarząd i akcjonariusz i każdy o tym wie -ale sa od tego żeby spółka zarabiała i pokazywała konkretne komunikaty a tu Patrowicz zasnął i dlatego uwazam że ma gdzieś inwestorów-jego tylko interesuje wypuścic akcje i skasowac kase
Jak co jakiś czas umieszczam ten post. Przeczytajcie mój wątek ten 3 linijki wyżej. Pisałem m-c temu , gdy EEX był po niecałe 4 zł, że niedługo EEX będzie po 7-8 zł. Dziś właśnie liznął 7 zł . Czyli kolejne 100 % w m-c. A Stark ?????
Za m-c EEX powyżej 10 zł , a Stark ....... nadal 7 gr.
A pisałem już we wrześniu , że tu tak miesiącami będzie, no od września to nawet trochę spadło. Do połowy roku EEX po 20 zł. Ale zawsze można tu posiedzieć i pooglądać kurs EEX
im dluzsza konsolidacja tym wieksze wybicie na ogromnym obrocie
zbiora wtedy tlum szybkimi i ostrymi ruchami i zrobi sie w ciagu dnia min 100% a potem w ciagu do 2 tyg zapewne poprawia kurs o nastepne 100%
jezeli ktos potrafi czytac to oznacza ze kurs powinien urosnac ok 400%
kiedy to nastapi ciezko powiedziec ale jak ruszy to wtedy bedziemy zarabiac
mysle ze jak akcje zostaly kiedys kupione po 4gr, potem drugie tyle dostalo sie za frajer przy splicie to warto trzymac i potem opierdolic 400 czy 100% wyzej - czysta kasa
jak przyjdzie hossa to te groszaki beda dymane najbardziej i wierze w to ze kazda z takich spolek ktora nie upadnie bedzie miala lekko kurs 10 razy wyzej niz jest dzis
starka wyceniam na min 50gr w hossie, nie bedzie to dziwne jak bedzie i po 1zl czy 2zl czy moze i nawet 5zl w ciagu nastepnych 5 lat od dzis
wiele spolek roslo od dolka po 100 razy wyzej w ciagu calej hossy wiec Stark tez ma na to szanse bo Parowa bedzie podgrzewala kurs komunikatami - sami zobaczycie