• jak pisalem rano wlasnie po raz 53 baton zalany przez tego samego Autor: ~realista7201velCzysc [185.47.34.*]
    ....

teraz Vasco napisze znowu ze Jacenty wygral :)

ale oprocz teatrzyku nic sie nie zmienilo. Kupowanie od siebie samego po raz 53 :)

Do tej pory nie dzialalo :) ale teraz pewnie jest inaczej
  • a tu link z 10:18 rano dzisiaj gdy pisalem ze tak bedzie....o batonie Autor: ~realista7201velCzysc [185.47.34.*]
    Zobacz wątki dotyczące PKP CargoZobacz profil PKP Cargo
    Autor: ~Realista7201 [77.208.175.*] 2025-07-15 10:16
    Opublikowano przy kursie:  15,52 zł , zmiana od tamtej pory: -0,06%
    Re: To już dzisiaj moi drodzy Wełniacy...14 zł...w drodze na 8 zł
    …. Napisal 31.60 czyli aktor od kontrapunktow i rozgrzewania emocji.
    Nuda prawie jak ten lewy baton na 20k ktory zostanie „rozebrany” przez ttgo kto go wystawil po raz 53.

• Re: a tu link z 10:18 rano dzisiaj gdy pisalem ze tak bedzie....o batoni Autor: ~re [83.168.79.*]
    To ich kasa i zabawki
  • Re: a tu link z 10:18 rano dzisiaj gdy pisalem ze tak bedzie....o batoni Autor: ~realista7201velCzysc [185.47.34.*]
    Dnia 2025-07-15 o godz. 16:15 ~re napisał(a):
    > To ich kasa i zabawki

A co ty tak nagle przestales grac druzynowo u Jacusia?

Nie maja juz pomyslow :) A niedlugo wysyp informacji z firmy

• KTO WAM TE TEKSTY PISZE. TO MA BYC MANIPULACJA? Autor: ~realista7201velCzysc [185.47.34.*]
    Przeciez to smiech na sali jest :)

A akcji macie o pare tysiecy mniej jak codzien.

• Re: KTO WAM TE TEKSTY PISZE. TO MA BYC MANIPULACJA? Autor: ~realista7201velCzysc [185.47.34.*]
    rozumiem ze nicki toaletowe sa na dywaniku. A moze po prostu trzeba wrocic do tego statementu Jacus gdy pisales ze na PKP Kurs juz nigdy nie zejdzie ponizej 15 PLN. Pisales to z pol roku temu?
  • Re: jak pisalem rano wlasnie po raz 53 baton zalany przez tego samego Autor: jacek_z_grochowa [95.160.101.*]
    Do końca wakacji jeszcze prawie 7 tygodni szlangu. Panelistę cyklicznych konferencji również idzie powiesić na haku. Nie ma już starej ekipy przynoszącej kontrakty w zębach. Siedzą teraz prawnicy-cyrulicy, syndycy i inne PR-owskie szmery. Do tego budżetowa wyrwa i deficyt w handlu zagranicznym – wysadziło w powietrze jak prochownię w reducie nr 54. Wszystkie zmienne są nie tylko po mojej myśli, ale 12% gorzej niż liczyłem. Biada Wam ślepi przewodnicy ślepych. Siedliście ze mną do stołu to proszę do końca, bez gniewu, z intelektualną finezją, do ostatniego pyłu tej cargogenicznej katastrofy.
    ---
    JK
  • Re: jak pisalem rano wlasnie po raz 53 baton zalany przez tego samego Autor: ~realista7201velCzysc [185.47.34.*]
    Dnia 2025-07-15 o godz. 17:07 jacek_z_grochowa napisał(a):
    > Do końca wakacji jeszcze prawie 7 tygodni szlangu. Panelistę cyklicznych konferencji również idzie powiesić na haku. Nie ma już starej ekipy przynoszącej kontrakty w zębach. Siedzą teraz prawnicy-cyrulicy, syndycy i inne PR-owskie szmery. Do tego budżetowa wyrwa i deficyt w handlu zagranicznym – wysadziło w powietrze jak prochownię w reducie nr 54. Wszystkie zmienne są nie tylko po mojej myśli, ale 12% gorzej niż liczyłem. Biada Wam ślepi przewodnicy ślepych. Siedliście ze mną do stołu to proszę do końca, bez gniewu, z intelektualną finezją, do ostatniego pyłu tej cargogenicznej katastrofy.
    > > ---
    > > JK

jak tam obiecane to ze nigdy kurs nie spadnie ponizej 15 Jacus?

Moze tak samo jak to ze nigdy nie wzrosnie powyzej 15 Jacus?

Albo ze slowo honoru dajesz ze 3 lata temu bedzie 8,66 albo stad odejdziesz?

Albo IZS?

Podobno to nie ty grasz a antygen, czyli jednak ty i antygen to ta sama osoba?

Dobra nie bede sie pastwil, mam cie przejrzanego na wylot jak widzisz. Chcialem nawet ustawic batonik pod twoim z ukrytego, ale mysle ze sprobujesz po raz piaty przebic sie dolem :) moze nawet wiecej sie uda.

• Re: jak pisalem rano wlasnie po raz 53 baton zalany przez tego samego Autor: jacek_z_grochowa [95.160.101.*]
    AntyGen grasuje teraz na telegramie. Zrobił Wam tu szybki test kasetkowy w aurze pocovidowej i dzielnie mnie zastępował. Skupmy się na grze i przyspieszeniu spadków :)
    ---
    Serdeczności, Jacek
  • Re: jak pisalem rano wlasnie po raz 53 baton zalany przez tego samego Autor: ~realista7201velCzysc [185.47.34.*]
    Dnia 2025-07-15 o godz. 17:34 jacek_z_grochowa napisał(a):
    > AntyGen grasuje teraz na telegramie. Zrobił Wam tu szybki test kasetkowy w aurze pocovidowej i dzielnie mnie zastępował. Skupmy się na grze i przyspieszeniu spadków :)
    > > ---
    > > Serdeczności, Jacek

mozesz sie skupiac ile chcesz, wyjdzie jak zawsze wczesniej. Jak u Kajtusia Czarodzieja, jak juz stracil swoja moc. Szkoda ze nie przyznales ze to ty z tym antygenem, cos sie czujny robisz. Przestales mnie blokowac, nie dajesz sobie po 50 lapek, boty wywoluja juz tylko salwy smiechu, a 31.61 i 31.60 tylko politowanie. Na Antygena mam fajniesze historie nawet niz twoje.

Dobra zmarnowalem dzisiaj tu poltorej godziny. Dam ci fory, przestaje punktowac ciebie i boty a nawet nie bede pisal o fundamentach i technice. Zostalo niewiele czasu, wiec warto zebys rozdal troche tanich akcji, potem to zapunktuje. Raz na jakis czas cos napisze, tak dla zabawy, wiec knock yourselves out :)

• Re: jak pisalem rano wlasnie po raz 53 baton zalany przez tego samego Autor: ~Obserwujący [31.61.178.*]
    A co ty chcesz od 31.61.?
  • Re: jak pisalem rano wlasnie po raz 53 baton zalany przez tego samego Autor: ~STANUR [5.184.230.*]
    Tyle razy już zaznaczyłem z choć doceniam wkład jacka jako osoby z imienia i osiedla w utracanie kursu to prosze mnie osobiście mnie z nim nie łączyć real. tez Ci gwarancji nie dam do jakiego poziomu będę czyścił akcje. Nie mam bo ir mogę mieć wiedzy. Ale w życiu tak jest że na każdego specjiste profesjonalistę rytm wystawia przeszkode... Może ja jestem przeszkodą dla Jacka? Może w tej pewności jest brak zaplecza aniołów? W zasadzie jak teraz o tym myślę to też tak jak Jackowi nie jest mi to potrzebne... Dobrze mi na ławce w parku... Ale wyzwanie... Jacek pisał że nas tu wszystkich... I tak dalej... A jeżeli nie? Jeżeli na te. Przykład każda jeogo akcja bije w mur mojej głupoty? I każdy jego zrzut podkreslam niezależnie od ceny kończy się fiaskiem? Brałeś to pod uwagę? Ilu jest takich jak ja? Przyznaję chcą mnie odciąć już... Tutaj zagrywka jest. Jacek Poznaniak sami przyznajcie... Tylko jak to Jacek napisał... Siedliśmy do stołu... A tutaj pewności co do tego że na koniec nie zadzwoni ich telefon z dźwiękiem : przegrałeś... Nie ma... Bo może i ja ruszę w wytnie rzeki... Może... A dlaczego? Bo wydaje mi się że nie ma lepszego... Który jest chetny... Są lepsi... Lecz ich to nie interesuje...
  • Re: jak pisalem rano wlasnie po raz 53 baton zalany przez tego samego Autor: ~Stary_Nowicjusz [188.146.45.*]
    Tego sie nie da odzobaczyć.

Tu poszło duzo samej wódki, albo wódki z ketaminą.

I nick jakiś rozwinięty Vasco.
    Ostra sobota
    Ponieważ nie mogę załączyć symboli - umieszczam odpowiedź w *.svg
    https://alken.pl/pkpc.svg 
  • Re: Jackie. Coz za elokwencja Autor: ~Jadzia [82.7.116.*]
    Jakie slownictwo. Nic z tego nie rozumiem. Szeroka gama, przeogromny bukiet, nieograniczone horyzonty. Achy, Ochoa. Prze prze prze. A Poz Jen- pky- pusto, nawet brak acha.
  • Re: jak pisalem rano wlasnie po raz 53 baton zalany przez tego samego Autor: ~Biegunka [91.150.201.*]
    Dokladnie,Jacuś. Real pójdzie w samych skarpetach a Jo w samych slipach.
    Se kupuje se ma...
[x]
PKPCARGO 2,16% 16,59 2025-09-26 17:02:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.