Tyle razy już zaznaczyłem z choć doceniam wkład jacka jako osoby z imienia i osiedla w utracanie kursu to prosze mnie osobiście mnie z nim nie łączyć real. tez Ci gwarancji nie dam do jakiego poziomu będę czyścił akcje. Nie mam bo ir mogę mieć wiedzy. Ale w życiu tak jest że na każdego specjiste profesjonalistę rytm wystawia przeszkode... Może ja jestem przeszkodą dla Jacka? Może w tej pewności jest brak zaplecza aniołów? W zasadzie jak teraz o tym myślę to też tak jak Jackowi nie jest mi to potrzebne... Dobrze mi na ławce w parku... Ale wyzwanie... Jacek pisał że nas tu wszystkich... I tak dalej... A jeżeli nie? Jeżeli na te. Przykład każda jeogo akcja bije w mur mojej głupoty? I każdy jego zrzut podkreslam niezależnie od ceny kończy się fiaskiem? Brałeś to pod uwagę? Ilu jest takich jak ja? Przyznaję chcą mnie odciąć już... Tutaj zagrywka jest. Jacek Poznaniak sami przyznajcie... Tylko jak to Jacek napisał... Siedliśmy do stołu... A tutaj pewności co do tego że na koniec nie zadzwoni ich telefon z dźwiękiem : przegrałeś... Nie ma... Bo może i ja ruszę w wytnie rzeki... Może... A dlaczego? Bo wydaje mi się że nie ma lepszego... Który jest chetny... Są lepsi... Lecz ich to nie interesuje...