• Może lepiej na wiosnę .. Autor: ~Student [104.28.45.*]
    Zanim ktokolwiek coś ogłosi, zanim cokolwiek usłyszycie, zanim zorientujecie się, że firma wychodzi na plus, kurs będzie już ponownie miał dwójkę albo trójkę z przodu.

Teraz pisanie, że „coś, gdzieś, może będzie lepiej, coś drgnęło…” to czysta fantazja, potrzebna jedynie do podniesienia własnej wartości i tłumaczenia sobie, po co tu jesteśmy.

Ale i ja jestem umoczony po uszy i czekam z nadzieją… I realny pierwszy termin według mnie to 2027 lato ..
    muszą zainwestować, wybudować, poszukać nowych odbiorców, przekonać ich do jakości i najważniejsze szukać oszczędności ..
  • Re: Może lepiej na wiosnę .. Autor: ~Fenomenolog [94.75.73.*]
    Dwójka lub tójka z przodu to może być 2x,00 lub 3x,00
  • Re: Może lepiej na wiosnę .. Autor: ~tester [217.153.125.*]
    Na chwilę obecną tak to niestety wygląda. 99% ma stratę tutaj. Więc albo już ludzie chcą ją realizować, żeby ciąć, albo na jakimś patencie ktoś kto dostał po 120 i się nie uśredniał (wiem, wiem - formalnie nie było takiej opcji) .. wywala w kontrolowany sposób w granicach 140. Tak czy siak nie zapowiada się na szybkie odbicie na tym papierze.Obym się mylił.
  • Re: Może lepiej na wiosnę .. Autor: ~dziad [193.28.84.*]
    No co znowu źle zrobili że kolejne 9% w plecy...
  • Re: Może lepiej na wiosnę .. Autor: ~Abc [46.134.116.*]
    Ktoś może $ na wakacje wyciągał… ot co, nie ma przecież żadnych newsów
  • Re: Może lepiej na wiosnę .. Autor: ~Cyfral [194.242.52.*]
    obrót tu taki, że kilka akcji w jedną lub drugą robi różnicę
  • Re: Może lepiej na wiosnę .. Autor: ~Fenomenolog [46.112.216.*]
    No właśnie nic chyba nie zrobili. Żadnego ESPI, który mógłby spowodować wzrost kursu. Tutaj wszyscy są w plecy.
  • Re: Może lepiej na wiosnę .. Autor: ~tester [217.153.125.*]
    Widocznie nic się nie dzieje, a po zamknięciu kwartału, wyniki są takie, że nie ma czym się chwalić za bardzo. Nie ma to jak wprowadzić spółeczkę na rynek, zbierać fundusze, a potem traktować ją jak prywatny folwark.Chyba, że komuś nie zależy na wzroście kapitalizacji spółki wtedy zerowa komunikacja jest jak najbardziej zrozumiała. Jaki scenariusz obejmowałby opcję nr dwa? ;)
  • Re: Może lepiej na wiosnę .. Autor: peluquero [31.61.249.*]
    i mamy ATL, kurs szoruje, wiec dlugoterminowi są tu wszyscy w plecy 100%
  • Re: Może lepiej na wiosnę .. Autor: ~Hjhgk [37.248.171.*]
    Połączenie biznesu z nauką....akcjonariusze to nie budżet państwa który co miesiąc przelewa wypłatę i nie wnika kto co robił, tu trzeba wyników, a puki co jest obsuwa
  • Re: Może lepiej na wiosnę .. Autor: ~Ciekawyy [37.248.174.*]
    Z innej beczki, czym oni te muchy karmią. Ile taka mucha zjada zanim dorośnie? Innymi słowy jaki może być koszt wytworzenia 1 kg produktu? Energia, amartyzacja,wynagrodzenia to już jest około 10 mln kosztów kwartalnie, pytanie ile kosztuje sam tucz? Wie ktoś coś?
[x]
HIPROMINE -2,42% 101,00 2025-11-13 13:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.