• Prognozy Autor: ~Planki [188.137.103.*]
    Witam jakie sa wasze prognozy. Czy macie jakieś informacje którymi chcecie sie podzielić na temat SFD. Zapraszam do dyskusji.
  • Re: Prognozy Autor: ~werton [85.221.172.*]
    Prezes teraz sprzedaje , 4,50 pln za miesiąc
  • Re: Prognozy Autor: ~Wilk [80.238.108.*]
    Myślę, że drugi kwartał będzie bardzo dobry (też pokłosie kampanii prezydenckiej i współpracy z K0) i długoterminowo trend pozytywny. Podoba mi się ruch z budową fabryki. Jeśli dowiozą to będzie moim zdaniem numer jeden na rynku w suplementacji i zdrowych produktach.
  • Re: Prognozy Autor: ~Wilk [80.238.108.*]
    Prezes nie sprzedaje bezpośrednio w rynek. To będzie transakcja pakietowa z umówionym inwestorem.
  • Re: Prognozy Autor: ~WaldasSFD [91.230.116.*]
    Puszcza w rynek
  • Re: Prognozy Autor: ~Zapakowany [31.0.75.*]
    Jeżeli kurs miałby wzrosnąć do tych 4,50 o których piszecie, to ja na pewno wtedy również wywalę swoje pół miliona akcji. A dopiero jak zobaczę wzrost zysku PRZEZ 5 KWARTAŁÓW Z RZĘDU, zacznę tę spólkę traktować inwestycyjnie. Prezesowi po prostu zabrakło na waciki i zdołował kurs na rok lub dłużej. Ale w sumie, to lepiej tak niż jakby miał sobie i żonce przyznać premie...
  • Re: Prognozy Autor: ~dss [89.64.8.*]
    jak zobaczysz wzrost zysku przez 5 kwartałów z rzędu, to będzie już za późno
    swoją drogą, nie wierzę Ci w te 500tys akcji. wystaw je na 10pln jeśli masz ochotę (w tej chwili jest tam pusto), to Cię przeproszę.
  • Re: Prognozy Autor: ~trewq [83.24.95.*]
    Też myślę, że ziomek nie ma tylu akcji... Jakby miał 500k akcji to by piał z zachwytu jaka to dobra spółka... Też zakładam, że drugi kwartał będzie dobry, bo w trakcie kampanii prezydenckiej Kanał Zero notował spore wzrosty oglądalności i subskrypcji, co powinno się przełożyć na rozpoznawalność marki i sprzedaż. A co do sprzedaży akcji to nic nadzwyczajnego, no może poza tym, że Prezes transparentnie poinformował rynek o zamiarze sprzedaży. Z reguły po prostu walą w rynek a potem info, że sprzedali.
  • Re: Prognozy Autor: ~Zapakowany [37.248.222.*]
    Wystawię te 500.000 niedowiarku dzisiaj (czwartek) nie po 10,00, a po 9,50 ale tylko w godzinach od 11:00 do 16:00.
    I żeby było jasne: Mam tych akcji sporo więcej niż te 500k. Szanse na to, że prezes nakieruje spółkę na właściwe tory oceniam na 30%. Chciałbym, żeby się udało, ale realnie oceniam to tylko na 30%. Dlatego przy kursie 4,50 ( o ile do takiego poziomu w ogóle w 2025 dojdzie) wywalę te 500k, a jeśli prezes naprawdę zmieni sposób, w jaki zarządza spółką i pokaże WZROST ZYSKU PRZEZ 5 KWARTAŁÓW, to bez względu na aktualną cenę odkupię co sprzedałem i zajmę pozycję długoterminową. Jest tylko jeszcze jedno zagrożenie: że prezesowi przy okazji wyborów w 2027 zachce się zaangażować w politykę, bo miał już kiedyś takie pomysły...
    Faktycznie wystawił, więc zgodnie z obietnicą: przepraszam, że nie wierzyłem. Ładnie.
  • Re: Prognozy Autor: ~Zapakowany [37.47.131.*]
    Za 2 dni raport. Pewnie jakiś tam zysk będzie, ale ja tak jak pisałem wcześniej czekam jeszcze kolejne 3 kwartały.
  • Re: Prognozy Autor: ~winstrol [185.238.206.*]
    Jestem bardzo ciekawy kto chce kupić od przez tą akcje i ile sztuk. Wątpię że kupujący przegląda bankiera ale gdyby tak to rozumiem że 4.5 Cię interesuje? Ja mam ok 260k może się skusi ?
  • Re: Prognozy Autor: ~winstrol [185.238.206.*]
    autokorekty mnie dobijają
  • Re: Prognozy Autor: ~Spokojnyoswoje [176.106.33.*]
    Uważam, że długoterminowo to nie ma lepszej spółki, nie bardzo rozumiem kto teraz sprzedaje po tak niskiej cenie, albo raczej ktoś sieje panikę żeby zniżyć i się obłowić w promocji. Ja się tym nie zamartwiam, jak podejdzie pod 3zł to kontynuuję zakupy, a jeśli pójdzie w górę co nieuniknione to będzie wg planu.
    Najgorsze już za nimi więc teraz będzie tylko lepiej, ale to oczywiście moje zdanie i nikogo nie namawiam.
  • Re: Prognozy Autor: ~src [5.184.227.*]
    Bsh na long term
[x]
SFD 3,21% 2,89 2025-09-22 13:31:59
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.