• Tak Autor: ~Lukaszkl [188.33.18.*]
    Drodzy Panowie z Medinice — skoro mamy FDA 510k złożone, ISMICS, Tech Tour, CoolCryo gotowe, to może czas na coś z kategorii: ‘Kto to chce kupić’? Chociażby LIST INTENCYJNY, nawet napisany na kolanie, z dużą kwotą z kapelusza — bo póki co to wygląda, jakbyście mieli złotą kartę do sukcesu, tylko ktoś Wam ją przypadkiem wrzucił do niszczarki.

A ja tu siedzę ósmy miesiąc na zerze, oglądając jak inne spółki robią pompki na byle plotce, a Wy boicie się napisać coś odważnego.

Może już czas udawać mniej skromnych a bardziej strategicznych?

PS. Jak zrobicie emisję po 20 zł — to przysięgam, kupię Wam kawę.
  • Re: Tak Autor: ~Lukaszkl [188.33.18.*]
    Cieszę się, że Medinice bierze udział w konkursach MCSC — może jak zdobędą dyplom z kartonu, to kurs wzrośnie o 3 grosze. A może to nowa strategia sprzedaży? ‘Kup CoolCryo, dostaniesz medal w gratisie!
    No i Medinice znowu atakuje — tym razem w konkursie MCSC!
    Aż się wzruszyłem… W końcu spółka, która przez 8 miesięcy nie potrafi podpisać listu intencyjnego, walczy o medal za uczestnictwo!

Może to nowa strategia?
    Zamiast kontraktu — dyplom,
    Zamiast sprzedaży — konferencja,
    Zamiast zysków — fanfary i ordery z kartonu.

Proponuję nagrodę specjalną:
    ‘Największe osiągnięcie bez wpływu na kurs’.

Zarząd, trzymajcie się — jesteście już jedną prezentację od nominacji do Fryderyka.
  • Re: Tak Autor: ~Inwestor [93.159.2.*]
    Sprzedaj akcje i kup inne spółki. I pozbędziesz się problemu. I my też nie będziemy już musieli czytać twoich nic nie wartych postów.
  • Re: Tak Autor: ~Jjj [46.112.78.*]
    No dokładnie jęczy jak Max
  • Re: Tak Autor: ~kadu_z_lekka_szydera [37.47.213.*]
    Żeby sprzedać trzeba coś mieć - tymczasem nasz dyżurny niedzielny wpisomat zebrze na peronie
  • Re: Tak Autor: ~Lukaszkl [188.33.12.*]
    Tak, jestem dyżurnym wpisomatem – bo ktoś musi pisać prawdę, gdy inni wolą karmić się dyplomami i konferencjami jak dzieci watą cukrową.”
    Widzę, że jak brakuje zysków, to przynajmniej można sobie odbić na forum, napinając się jak gumka w majtkach z Pepco. Daj znać, jak twoje ego zacznie wypłacać dywidendę, to może i ja coś skorzystam.”
    Medinice to jedyna spółka, która potrafi prowadzić rozmowy dłużej niż trwał lockdown, a przy tym nie podpisać ani jednego konkretnego listu. Mamy za to dyplom za udział, zdjęcia z konferencji i marketing emocji – czyli klasyczny pakiet: wszystko oprócz efektów.
  • Re: Tak Autor: ~Stachu [46.187.197.*]
    Piłeś? Nie pisz.

I jak jesteś na zerze to i tak jesteś w lepszej sytuacji niż większość akcjonariatu bo tutaj większość pewnie na sporym minusie, więc skończ stękać.
    Piłeś? Nie pisz.

A Ty? Inwestowałeś? Czy po prostu wpłaciłeś do Medinice i teraz grasz w „kto bardziej udaje, że ma plan”?

Skoro jestem „na zero”, to i tak jestem legendą tej spółki – bo większość to już dawno w minusach głębszych niż wartość rynkowa CoolCryo.

Ale Ty nie stękasz – Ty kupujesz, kupujesz, kupujesz, jak bot od IR. Każdy spadek to okazja. Każdy brak newsa to sygnał siły. Każdy raport – potwierdzenie strategii:
    „Wierzę, bo cisza”.

Tak, jestem na zero. Ale Ty jesteś w sferze mistycznej.

Zrób sobie profilówkę z logo FDA i napisz „Czekam” – to pasuje do strategii lepiej niż jakiekolwiek analizy.
[x]
MEDINICE 0,35% 11,44 2025-10-02 16:43:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.