• Pożar Autor: ~Zext [89.64.4.*]
    Ciekawe jak finalnie wpłynie na kurs pożar.
    Pewnie nie był to kantorek pani Gieni, woźnej, a duży logistyczny moloch.
    Na moje oko tysiączek w dół się należy.
  • Re: Pożar Autor: ~Goldshoot [194.9.78.*]
    Chyba tysiąc do góry, jest duże odszkodowanie dla LPP a zniszczony towar to była kolekcja wiosenna
  • Re: Pożar Autor: ~The [212.180.213.*]
    Ty to masz zapłon. Pożar już dawno ugaszony, a kurs zdążył pójść w górę. W dodatku już było pisane wiele razy na forum, że spłonęła stara kolekcja, LPP dostanie 400 mln odszkodowania plus zwrot za straty
  • Re: Pożar Autor: ~Ppp [94.172.221.*]
    "Skutki powinny zostać ograniczone do kilku najbliższych tygodni. Na chwilę obecną (dzień po zdarzeniu) LPP nie jest w stanie szczegółowo określić potencjalnych kosztów finansowych, poza wartością utraconych towarów oraz maszyn" - napisano.

LPP gra fair i mowi że potrzebuje chwili na oszacowanie całkowitych skutków finansowych pożaru. Ja wyszedłem z pozycji i czekam na końcowy komunikat LPP. Jeśli jest dobrze to do rekomendacji na poziomie 20-23k jest jest jeszcze dużo przestrzeni na odkupienie akcji.

Nie kryję że trochę zaskoczyła mnie i formacja ze p. Piechocka dokupiła akcje. Ale to chyba był ruch (bardzo dobry zresztą) żeby zgasić ewentualną panikę.

Cały czas nie kumam shorta. Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego - jak ktos napisał - schował się do nory?

• Re: Pożar Autor: ~long [195.250.37.*]
    Przecież Piechocka kupiła akcje przed pożarem hali...
    Rzeczywiście 26.06. Komunikat był 1.07. Dzięki za zwrócenie uwagi.
  • Re: Pożar Autor: ~Zext [89.64.4.*]
    Brawo miszczu.
    Nie ma jak to publicznie się kompromitować.
  • Re: Pożar Autor: ~Joe [79.139.69.*]
    A ty co ?! Z ciągu wyszedłeś dziś ? Nie pij !!!
    :)))))
[x]
LPP 3,10% 22 580,00 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.