Zapytaj go jak tam z BeWu mnie pozywali i jak się to skończyło. Tamten szybciutko zniknął, a ten robi za kuriozum z tym trzecim co ZuS'u nie płaci. Choć ten 3-ci 2-go raz kiwnął.
Ta karawana obłędu przez tyle niewiele się nauczyła. Ale się boi i słusznie. Bo jest tak jak ja chcę mimo czasowo niesprzyjających mi rządów.
---
JK
Nerwy coraz większe bo jak zawsze moja sprawczość ma przełożenie. Aktualnie jestem funkcjonariuszem w st. spoczynku (formalnie podlegającym strukturom MSWiA), ale od tamtego roku do prawie połowy czerwca byłem czynnym funkcjonariuszem i od września prawdopodobnie po kolejnym rebrandzie nadal nim będę. Miej na uwadze, że nie jesteś anonimowy, a Oficerowie z doświadczeniem multiresortowym, którzy przeszli przez różne struktury bezpieczeństwa państwa, stanowią stosunkowo nieliczną grupę profesjonalistów z olbrzymią wiedzą i skutecznością.
---
JK
Oj Grochowka jak ty nic nie rozumiesz. Radzę poczytać więcej książek.
Podstawowa różnica między toba a Realem jest taka ze ty na siłę próbujesz pokazać jaki jesteś wspaniały, nieomylny. W porównaniu do ciebie, Real tego nie musi robić.
Życie w kłamstwie jest strasznie ciężkie , szczególnie dla narcyza. Cały czas musi grać swoją rolę i udawać kogoś kim naprawdę nie jest. Nazywa sie to życie w cierpieniu.
Nikt w biznesie i prywatnie nie chce spotykać sie z takimi fałszywymi ludźmi.
Hłe hłe hłe - juz dwa razy skasowałes post o tym, ze boli :)
Boli, bo taka jest kolej rzeczy. Jesli nie pojdziesz na terapię, to będzie boleć do końca zycia. Ale nie martw się - nikt nie jest zły w środku - to się da przepracować. Po drodze jednak cały twoj swiat legnie w gruzach...
Cos juz nie ma odwaznych piszacych o rozwodnieniu, zdjrciu z gieldy, tajnych danuch od sluzb specjalnych. W sumie mozecie pisac dalej bo to juz i tak zebrane screenshoty sa.
Nie ma juz smichow o kancelarii?
Nie wystarczy zmienic nickow botow