Uaktywnili się trole spadkowe? Kurs jest zajechany cps na oze robi ogromną kasę którą zobaczymy w raporcie a w poniedziałek wtorek możliwe cięcia stóp, ja dziś dokupię, bo szansa na to, że zjedzie niżej jest minimalna a, że pójdzie w górę prawie pewne
Ja aż tylu tych spadzi nie widzę. Sporadycznie pojawiają się wpisy. Nie ma też za wielu naganiaczy na wzrosty, więc widać, że wykruszyło się towarzystwo i cicho się zrobiło na spółce. To dobry sentyment do wzrostów, ale z atakiem na 17,5 w przyszłym tygodniu czy innymi śmiałymi prognozami bym się wstrzymał. Pokonamy 17 to będzie można myśleć co dalej. Stopy raczej zostaną bez zmian, Glapa ma podkładkę w postaci ruchu na ropie, mimo, że już został zneutralizowany.
Brawo, atak nastąpił, więc masz lepsze wyczucie niż ja. Bardzo się cieszę, że Twój scenariusz się sprawdził, a jeszcze gdyby 17,5 utrzymało się na zamknięciu, to łikend będzie można otworzyć w świetnym nastroju.
Według mnie zbyt zdecydowanie mówili o tym, że będą czekać, żeby teraz nagle obniżyć stopy w lipcu. Jeśli to zrobią będzie to dla mnie ogromne zaskoczenie na plus, i o ile do tego dojdzie to ruch będzie skromny (-25pb). Zgoda, mam wrażenie, że wszystko co robi rząd ma na celu hamować inflację i zachęcić RPP do wcześniejszych obniżek. Prędzej obstawiam -50pb we wrześniu i -25 na koniec roku listopad, a może nawet grudzień. W średnim okresie (do 6 miesięcy) będzie kołysało kursem z klasycznym rajdem Mikołajkowym grudzień/styczeń, ale od 26" kierunek może być tylko jeden. Za dużo fundamentów za tym przemawia, żeby miało być inaczej.
Hahaah,odzwierciedlenie pokładu z fundami widoczne na kursie,:) Dopóki nie zechce się łaskawie odejść krótkiemu to możecie zapomnieć o wzrostach,poważnych wzrostach bo to co jest obecnie to stragan z warzywami ,hahah