• Trzymać szyk ! Autor: ~Gucio [93.159.5.*]
    Short pokazał swoją moc. Jeszcze się nie poddał . z +4% na 0% - imponujące.
    To nic Panie i Panowie. Trzymamy szyk niczym 300 Spartan. Domkneliśmy lukę i teraz odrabiamy krok po kroku! Aż sami będą odkupywać i uciekać ze swoich pozycji ! :D
    THIS IS PEPCO !! XD

• Re: Trzymać szyk ! Autor: ~done [84.40.153.*]
    Proszę mi tu zamknąć dzisiaj na minimum 20
  • Re: Trzymać szyk ! Autor: ~done [84.40.153.*]
    No bardzo ładnie, dziękuję.
  • Re: Trzymać szyk ! Autor: ~Hmmm [31.0.63.*]
    Jesteśmy z Tobą "Leonidasie" haha

Euforia była zbyt mocna ale ogarniamy się. Teraz nasza kolej na kontratak.
  • Re: Trzymać szyk ! Autor: ~Ms [5.173.162.*]
    Niech żony pilnuje na tej wojnie
  • Re: Trzymać szyk ! Autor: ~Prezes [37.225.84.*]
    Małe obroty nie było to imponujące! Rośniemy stabilnie, cel 25
  • Re: Trzymać szyk ! Autor: ~adam25cm [83.17.107.*]
    ona jedna a ich czystu
  • Re: Trzymać szyk ! Autor: ~Gucio [93.159.5.*]
    Trzymać szyk !!! Wytrzymać ataki shortów, odepchnąć i kontra. To dopiero początek. Do nich właśnie zaczyna docierać. Sentyment się zmienił i nawet zawirowania na świecie nie były wstanie tego zmienić.
  • Re: Trzymać szyk ! Autor: ~As [46.134.84.*]
    Dziś nie tylko na Pepco był taki scenariusz. Na otwarciu szarża, później szybka czapa i powolna wspinaczka. Na Rainbow identycznie. To jest właśnie ten czas aż instytucjonalni ogarną, to co indywidualni ogarniają w 5 minut. Wydaje mi się, że o 9 szarża indywidualnych, ale automaty instytucjonalnych nie przestawione, więc musiało spaść. No i później automaty już grają z rynkiem i powolny wzrost.
  • Re: Trzymać szyk ! Autor: ~Myslacy [194.28.13.*]
    Trzymaliście szyk dzięki czemu wyszedłem z zyskiem
    ~Myslacy
    Jeżeli coś serio ugrałeś, w co śmiem wątpić, to gratuluję. Jednak po Twoich wpisach wnoszę, że nie wiesz, jak się gra na giełdzie. Z resztą, skoro miałeś akcje i już ich nie masz to niech zgadnę.. Jutro nagonka na spadki ? A jeżeli będzie +5% to cudownym sposobem kupiłeś i znowu opchnąłeś pod koniec sesji ?

Farmazonów w szyku nie potrzebujemy.

Polecam razem z poliniakami, Qubami i innymi mistrzami giełdowymi ciekawsze spółki - podobno LPP stało się modne.
  • Re: Trzymać szyk ! Autor: ~As [217.119.73.*]
    Sprzedałem beż straty~Myslacy2025-06-13 09:50IP 194.28.13.*
    To nie na moje nerwy
    Zrobiliśmy piękną kontrę. Teraz robimy powtórkę z wczoraj. Niech Ci co już zarobili swoje 20-50gr odpoczną, to nie gra dla was, dziękujemy za wsparcie.
    My pchamy dalej. To co wczoraj było tak trudne do osiągniecia (20zł) dzisiaj już jest normą ! Nie odpuszczać ! Każdego dnia nasz zasięg jest większy. Wyznaczamy kolejne szczyty. Pomimo zwiększania pozycji short kurs jest coraz wyżej. Nie odpuszczać

TRZYMAĆ SZYK!
  • Re: Trzymać szyk ! Autor: ~Siwek [5.173.194.*]
    Wkrótce mijanka z JSW i Żabką
  • Re: Trzymać szyk ! Autor: ~poliniak [84.40.218.*]
    trzymać napięte zwieracze bo już sztajnchow z szortem się zbliża!
    Leonidas jest z was dumny !! This IS PEPCO! :D Zrobiliśmy to co 2 dni temu farmazony próbowały zanegować :D

Persowie ucie.. Znaczy shorty uciekają, kupują na wyścigi. Kto ostatni poniesie straty nieporównywalne większe od tych drugich.

Brawo dla wszystkich akcjonariuszy. Trend został zmieniony. A wyniki tuż tuż.
  • Re: Trzymać szyk ! Autor: ~Hmm [31.0.48.*]
    Pięknie odczytałeś rynek. Każdy po cichu liczył ale nikt nie wierzył, że tak szybko się wydarzy. Co dalej ? Będzie dalsze wyciskanie shortow ?
  • Re: Trzymać szyk ! Autor: ~JJ [31.61.241.*]
    Zwróć uwagę na FPCOH26..... Właśnie jest 46.79 na sprzedaż. Coś ktoś wie?. wyszczał nadchodzi
    ~Hmm

Zobaczymy co będzie. Na pewno po drodze pojawią się korekty ale dopóki dolar i ropa są nisko jesteśmy bezpieczni i spokojnie możemy akumulować akcje.

Jeden fundusz zszedł pod próg, więc zaczęło się oddawanie akcji :)

Konsument też jest silny.

No i wojna na bliskim wschodzie na pepco prawie nie podziałała, a to bardzo dobry sygnał.

Podsumowując, jestem pozytywnie nastawiony do tego waloru. Może i będzie bujać, ale finalnie czuję się bardzo dobrze z tymi akcjami.
[x]
PEPCO 6,30% 21,78 2025-09-22 17:04:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.