• Niby bogata spółka, dwa walne w miesiącu ... Autor: ~Kazik [212.102.39.*]
    która spółkę stać na takie coś - dwa walne w miesiącu, jakby to podniesienie kapitału nie mogło poczekać 20 dni.
    No chyba, że to Wojciechowicza pomysł na zejście poniżej 5%.

Nie zmienia to faktu, że jacyś mecenasi z warszawki mają zasądzone od Innogene pie niądze i przez komornika zajmuą udziały nie tylko w CEGC, ale próbowali CBDNA też.

Czyli nawet na zasądzone 50 tysięcy Wojciechowicz nie ma kasy, że już o milionach z kar nie wspomnę.
  • Re: Niby bogata spółka, dwa walne w miesiącu ... Autor: ~Techh [188.146.29.*]
    Tyle lat tu siedzisz i tylko dlatego, że Twój znajomy popłynął na bajkach. Chce Ci się?
  • Re: Niby bogata spółka, dwa walne w miesiącu ... Autor: ~Kazik [212.102.39.*]
    Tyle lat Wojciechowicz pokazuje bajki. Te bajki są demaskowane. Chce mu się?
  • Re: Niby bogata spółka, dwa walne w miesiącu ... Autor: ~Hmmmmm [37.47.113.*]
    Kazik Ty to musisz miec niezły bałagan na "strychu".
    Mam zamrożone pieniądze w "innogene" już parę lat, w czasie covid spółka dała zarobić w (szczycie nawet 51x wkład), i tak sobie od czasu do czasu wbijam na forum popatrzeć co się dzieje i za każdym razem widzę Twoje posty.
    Ile to już lat?
    Ile tysięcy postów?
    Ile godzin chłopie z życie zmarnowałeś wylewając jad na spółkę?
    Każda informacja jest przez Ciebie komentowana negatywnie.
    Narracja jaką prowadzisz nt. Spółki jest przesiąknięta jadem nawet jak są dobre info to Ty od razu uwalasz.
    Skąd w Tobie tyle złości?
    Dniami analizujesz raporty co do przecinka, może od razu wystosuj pozew i zagraj Va Banque wykaż że spółka jest taka czy siaka i wygraj a nie obsmarowywuj za plecami na forum?
    Ile masz akcji?
    Masz jakieś?
    Wisisz na 90zł i dlatego to wszystko?
    Może obiecałeś swojej kobicie że szybciutko pomnożysz kasę na dom x 51 i nie pyknęło?
    I teraz ani domu, ani kobity?

Jak to jest, wprowadz nas proszę.

Bo jak nie masz akcji a robisz tutaj dodatkowy etat za darmo to coś nie halo chyba?

Pozdrawiam cierpliwych akcjonariuszy I zielonych sesji życzę.
  • Re: Niby bogata spółka, dwa walne w miesiącu ... Autor: ~Kazik [212.102.39.*]
    Dnia 2025-06-06 o godz. 08:06 ~Hmmmmm napisał(a):
    > Kazik Ty to musisz miec niezły bałagan na "strychu".
    > > Mam zamrożone pieniądze w "innogene" już parę lat, w czasie covid spółka dała zarobić w (szczycie nawet 51x wkład), i tak sobie od czasu do czasu wbijam na forum popatrzeć co się dzieje i za każdym razem widzę Twoje posty.
    > > Ile to już lat?
    > > Ile tysięcy postów?
    > > Ile godzin chłopie z życie zmarnowałeś wylewając jad na spółkę?
    > > Każda informacja jest przez Ciebie komentowana negatywnie.
    > > Narracja jaką prowadzisz nt. Spółki jest przesiąknięta jadem nawet jak są dobre info to Ty od razu uwalasz.
    > > Skąd w Tobie tyle złości?
    > > Dniami analizujesz raporty co do przecinka, może od razu wystosuj pozew i zagraj Va Banque wykaż że spółka jest taka czy siaka i wygraj a nie obsmarowywuj za plecami na forum?
    > > Ile masz akcji?
    > > Masz jakieś?
    > > Wisisz na 90zł i dlatego to wszystko?
    > > Może obiecałeś swojej kobicie że szybciutko pomnożysz kasę na dom x 51 i nie pyknęło?
    > > I teraz ani domu, ani kobity?
    > >
    > > Jak to jest, wprowadz nas proszę.
    > >
    > > Bo jak nie masz akcji a robisz tutaj dodatkowy etat za darmo to coś nie halo chyba?
    > >
    > > Pozdrawiam cierpliwych akcjonariuszy I zielonych sesji życzę.

Jeśli chcesz wiedzieć ile postów, to je policz.
    Ostatnio zaglądam tu coraz rzadziej, ale jak widzę Wojciechowicz furt swoje.
    Wprowadza rynek w błąd, kłamie w raportach - chociażby co do "terminu zapłaty za licencję" , który pewnie będzie równie prawdziwy jak zapłata za testy do pluszaków w Londynie. Jak widzę - to komentuję.
    Nie bawię się w czytanie raportów do przecinka, i nie kwestionuję każdej informacji.
    Po prostu, jak sprawdzam 20 spółek w KRS, to na 21 miejscu jest innogene z przyległościami. Jak coś wychodzi - to pokazuję.
    Jeżeli Ty, albo Wojciechowicz uważacie że w którymś momencie piszę nieprawdę albo oczerniam spółkę, to chociażby zgłoś do moderatora.
    Czy którakolwiek z informacji podanych przeze mnie tutaj okazała się nieprawdziwa (poza "moim adresem" na ulicy Śmiałej w Mosinie ...) - nie. I to Wojciechowicza (i Ciebie) boli. Ja np. nie wnikam po co i dlaczego wtopił milion (czy coś koło tego) w nieistniejącą wytwórnię kremów. Dla mnie (i dla akcjonariuszy) istotne że wtopił.

Faktycznie, gdy miałem akcje (w liczbie wystarczającej by uczetniczyć i głosować w Walnym) - bywałem tu częściej, gdy straty zbliżyły sie do kwoty na jaką mogłem sobie pozwolić - sprzedałem.

Pogodnego dnia

• Re: Niby bogata spółka, dwa walne w miesiącu ... Autor: ~XX [185.245.85.*]
    Kaziu, przyjdz na walne. Pokaz sie. Masz okazje. Zza wegla latwo oczerniac. Masz jaja czy stara baba z ciebie?

• Re: Niby bogata spółka, dwa walne w miesiącu ... Autor: ~Kip [178.42.152.*]
    Kazik to czemu nie jestes pod nickiem kazik_1969 - przeciez to tam byl ten jedyny "prawdziwy" kazik.

Ten to jakas slaba wersja 2.0
  • Re: Niby bogata spółka, dwa walne w miesiącu ... Autor: ~Magda [188.146.34.*]
    Kaziu, zakładam że straciłeś na inwestycji w rezultacie podawania nieprawdziwych informacji przez Spółkę. Czy złożyłeś zawiadomienie do prokuratury lub wytoczyłeś proces cywilny?
  • Re: Niby bogata spółka, dwa walne w miesiącu ... Autor: ~Kazik [156.146.60.*]
    Straciłem tyle , na ile mogłem sobie pozwolić.
    Akcje sprzedałem ze 2 lata temu - tak więc nie mam nawet jak zapisac się na Walne.
    Bajki komunikowane przez Wojciechowicza są zbyt śmieszne i prymitywne, bym się na nie nabrał.
    Tak więc do prokuratury nie mam nawet co zgłaszac a i do sądu nie mam z czym iść.
    Liczba zgłoszeń do KNF, GPW , PANA i innych to zupełnie inna sprawa.

Swoją drogą
    Ciekawe, dlaczego nie ma opinii doradcy.
    Czyżby mieli jakieś wątpliwości? Opinia miała być 2-3 dni po raporcie rocznym
    Od raportu minął tydzień. I cisza.

A automaty bankiera nie pozwalają mi komentować postów Innogene po zalogowaniu.
  • Re: Niby bogata spółka, dwa walne w miesiącu ... Autor: ~falo [195.136.19.*]
    Kazik rozłożył tą spółeczkę i mitomana na łopatki a burki dalej wyją :)
    do budy warować :)
  • Re: Niby bogata spółka, dwa walne w miesiącu ... Autor: ~Kip [178.42.152.*]
    Pastuch a ty ile jeszcze nickow wymyslisz ?

Olaf pastcuch ze Szwajcarii buahahahahaha
  • Re: Niby bogata spółka, dwa walne w miesiącu ... Autor: ~falo [195.136.19.*]
    a dlaczego nie z Honolulu? :) kiep jakieś kompleksy masz pastuchu?
[x]
HYENERGY -3,73% 2,32 2025-08-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.