Mówi że nie używam argumentów, no to albo ktoś nie umie czytać albo myśleć. Rozumiem że wyliczenia patentów, pisaniu o spravato, informowanie o wpływie cel na potencjalny partnering, wcześniejsze pomylenia Pinokia, czy informowanie że skoro się tak przeciąga co musi być coś nie tak powołując się że też nie mierzyli jednej z najwazniejszych efektów ubocznych czyli nadwagi, można by wymieniać, rozumiem że wy intelektualiści jak ktoś pisze urośnie bo niesamowite wyniki! Parkinson super, jutro się nie otworzy, to jest git to są argumenty merytoryczne, na skalę światową :)
Nadal bijesz pianę. Ile można? Kupuj wreszcie a jak jeszcze trochę zejdzie to i tak zarobisz. Będziesz mógł w drugą stronę opisywać. Nie szukaj idealnego dołka.
Jak czytam to widzę masakracja że ego i myślenie o własnej nieomylnosci masz ponad wszystko. Nikt według ciebie do pięt ci nie dorasta nawet i ten biedny profesorek Harvardu Tourous czy jakoś. Przecież to kalafior ty wiesz lepiej i więcej. Jesteś nieomylny. Takich wielu przebywa na oddziałach zamkniętych Napoleon Cezary itp i tam jest miejsce dla ciebie to twój mega poziom. Jesteś totalnie niewiarygodny, no name, nikt zaprawdę wolę posty każdej innej osoby niż te setki twoich wypocin. Ale w ilości treści i stworzonych postów nikt nawet bot ci nie dorówna.
Hehe oczywiście jestem nieomylny, zadam ci proste pytanie, czy w jakikolwiek sposób ktokolwiek kiedykolwiek poza łapkami w dół próbował wejść w jakaś merytoryke? Czy tylko na zasadzie prezes powiedział x i tak jest? Już było że spravato to co innego niż esketamina, było tona rzeczy, która musiałem tłumaczyć a i tak nienienienienie. To wy jesteście tutaj nieomylni na tym forum:) skoro wolisz to nie wchodzi w te posty, nie pisze pod różnymi nickami, nie podoba ci się to nie musisz sobie krzywdy robić :)
Synku, tobie cały czas ludzie odpowiadają merytorycznie, tylko ty nie przeczytasz uważnie, połowę przekręcisz, połowy nie zrozumiesz, a na koniec zasypiesz wszystko 20 bzdurnymi postami jeden po drugim. I w jaki sposób ktokolwiek ma z tobą wejść w dyskusję? Trzeba by było na etat się zatrudnić żeby się z tobą przekomarzać. No ja nie wiem jak to z tobą jest, ale ja bym za darmo nie siedział całymi dniami na bankierze wypluwając posty z częstotliwością jaką ty to robisz. Albo za tym stoją pieniądze albo lekkie upośledzenie :)
Odpowiadam ci ostatni raz bo miałem tego nie robić póki nie przeprosisz, z za tamte brednie które wypisywałes czy nie masz odwagi. Tera zarzucasz kłamstwo a ostatnio plules takimi kłamstwami dzieciaku umoczony że szkoda słów :) dawaj przykład co źle odpowiadałem, dawaj komentarz, skoro odpowiadają mi merytorycznie a ja gadam głupoty to będzie łatwo znaleźć, w końcu tworzę posty co chwilę.
Zanim się pokłócicie - fakty - spółka BIOfarmaceutyczna żyjąca na generykach małych cząstek. To jest genialne w przekazie na tyle że nikt nie śmie podważać narracji widzac odrealniona zyczeniowosc. Działalność innowacyjna to mielenie dotacji. Efekt z dzialalnosci innowacyjnej - czy jakiś branżowy duzy miś się nad czymś pochylił ? Raczej słyszałem że Big Farma to nie jest właściwy target, tylko od lat innego brak. Mam nadzieję że dotacje wydawane zgodnie z przeznaczeniem bo jak coś tutaj się popsuje to może być slabo. Spójrzcie na Fakty a nie obiecanki.
tu nikt nie patrzy na fakty tylko ich merytoryka i argumenty opierają się o słowa człowieka który już pokazał klasę wielokrotnie :) w 2021 było podobnie