• Gracie w 3 kubki Autor: ~zik [188.252.18.*]
    Gracie w 3 kubki z oszustami, którzy dokładnie wiedzą ile akcji jest w posiadaniu drobnicy. Tylko oni są w stanie pompować kurs, bo żaden uczciwy inwestor nie usiądzie z nimi do stołu. Dlatego nie będzie wzrostów, dopóki nie wycisną akcji z drobnicy po niskich cenach. Mogą przespać hossę jedną i drugą. Dopiero kiedy zgromadzą prawie wszystkie akcje zrobią pompkę x10, żeby karmić leszcza przez kolejne lata.
  • Re: Gracie w 3 kubki Autor: ~Stefan [5.173.233.*]
    Tutaj nigdy nie będzie nawet z 2 czy 3. Teraz długie miesiące w dół do 10 gr , pozytywnych info nie będzie bo niby pod co ? Kto mógł to uciekł , reszta będzie długo wisiała . Tyle mojego zdania
  • Re: Gracie w 3 kubki Autor: ~zik [188.252.18.*]
    Może być 2 a nawet 3, pod warunkiem, że zgromadzą prawie wszystkie akcje, bo nie będzie komu ich zasypać. Na razie zbyt wielu nabrało się na "fundamenty".
  • Re: Gracie w 3 kubki Autor: ~agencja [46.112.70.*]
    Też zaczynam podejrzewać, że Pan Ciecierski et consortes chce zbić kurs i skupić akcje. To jest przecież jego firma i on nie ma zamiaru jej sprzedawać, więc nawet jeśli tu kurs spadnie poniżej 10 groszy różnicy mu nie zrobi, a wręcz będzie mu na rękę. Smutne, taka spółka nie powinna być na giełdzie, nawet na NC - nie dlatego, że spółka jest zła, tylko dlatego, że ludzie nią zarządzający nie wiadzą różnicy pomiędzy spółką prywatną a publiczną.
  • Re: Gracie w 3 kubki Autor: ~prot [94.154.27.*]
    Nie do końca się z Wami zgadzam co do strategii i dziwnych zachowań zarządu EXC.
    Wszystko macie wyjaśnione w ESPi będzie dodatkowe 20mln akcji, przeznaczonych na zwiększenie sprzedaży poprzez motywację w postaci akcji i związanie programem lojalnościowym co będzie skutkowało zwiększeniem sprzedaży i wartości akcji.
    Na teraz przy nominale 0,1 PLN x 20mln akcyjek może krótkoterminowo zmienić C/WK na 0,175 PLN czyli tam będzie nominał. Spółka jest bardzo niedoszacowana i wylewanie hejtu jest tylko powodem do kupna tańszych akcji jeśli nie to mnie oświećcie. Ja zacząłem jak zeszło poniżej 0,2, dziś też dobrałem a jak będzie jeszcze taniej to dobiorę więcej. Przeczytajcie jeszcze raz projekty uchwał a później napiszcie coś co jest zgodne z rzeczywistością. Znam spółkę nie od dziś i wiele tutaj widziałem. Pzdr
  • Re: Gracie w 3 kubki Autor: ~agencja [46.112.74.*]
    O czym Ty piszesz!? Nikt tu nie będzie siedział i czekał na niewiadomo co, patrząc jak jego pieniądze topnieją w oczach. Kurs od pół roku leci w przepaść, jeśli się nie odbijemy od poziomu ,018zł to lecimy na przedział 0,12-0,14zł. Dla mnie to by oznaczało 40% stratę, bez ŻADNYCH realnych perspektyw na jej odrobienie, bo na spółkę nie ma w ogóle popytu, a zarząd skutecznie zniechęca do inwestycji jakimiś niepotrzebnymi ruchami. Takich jak ja jest więcej i będziemy stąd wychodzić. Także jeśli masz akcje, to módl się, żeby to się od jutra ustabilizowało, bo inaczej zobaczysz tu poziom poniżej 10 groszy. Jeśli Ciebie bawi skupowanie akcji, uśrednianie, nieprzejmowanie się stratami i czekanie na jakieś nieprzewidywalne spekulacyjne podbitki, to ok, ale obecnie na rynku jest hossa i szkoda kapitału na takie zabawy.
  • Re: Gracie w 3 kubki Autor: ~Ab [217.173.5.*]
    Cieszę się że ktoś w końcu nazwał prezesa po imieniu ,pisałem tyle razy ,prezes mówi że spółka akcyjna to jego własność??? Bzdura trzeba być kim lub raczej czym , napewno nie człowiekiem poważnym. Pozdrawiam akcjonariuszy.
[x]
EXCELLENC 0,00% 0,28 2025-09-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.