• steve2 brałeś po 0,32 a po 0,2 nie chcesz? Autor: ~Rafał [185.55.64.*]
    we no co kup, uśrednij se, szybciej z haka zejdziesz

Autor: steve2 [91.205.244.*] 2025-03-06 19:36
    Nie było Cię to nie wiesz, napiszę specjalnie dla Ciebie : pisanina o 0,1 była żeby wydębić 0,3.
    Akcje zakopałem i wyciągnę jak zamienią się w złoto po 3
    będzie frajda patrzeć razem jak ta rakieta po kolei będzie odpalać silniki do lotu, natomiast na mój papier nie licz choć chciałbym dalece więcej
    Nie będzie żadnego 01, bo to klejnot
    Zgodnie z oczekiwaniami : powoooli do góry.
    Budynek nie jest w cenie, gotówka nie jest w cenie, ostatni dodatni wynik nie jest w cenie. Tu się należy 3 zł.
    ! SOFT TYLKO GÓRA!
    Tu się należy min. 3 zł i obstawiam że w połowie roku będziemy oglądać taką wartość.
    Mówiłem Wam o ożywczym wiaterku zza wody? I jak Wam się podoba? Od dzisiaj jest wyczuwalny bardziej. Zgadza się? SBE i INM postawią żagle i popłyną. Latarnia morska według której popłyną dzisiaj odpaliła swoją żarówę. Na 10 groszy nie czekajcie
  • Re: steve2 brałeś po 0,32 a po 0,2 nie chcesz? Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Tak Rafał, pisałem to wszystko po to żebyś jechał tam gdzie jedziesz nie przeszkadzaj sobie. Zobacz jak to fajnie działa, Ty nie jesteś w stanie nic z tym zrobić podasz mi na srebrnej tacy po 10 groszy. Podasz? Pooodasz. Podasz mi bo nie wierzysz w to co piszę, i ja na tym bazuję. Mam prześwietną zabawę.

Rafał? Szacuneczek!
  • Re: steve2 brałeś po 0,32 a po 0,2 nie chcesz? Autor: ~Rafał [185.55.64.*]
    nie chcesz to trudno, szybciej byś zszedł z haka , ja tam sobie coś zaczynam skubać, szkoda że nie wytrzymałeś ciśnienia i nie wyczekałeś tylko nabrałeś po 0,32 , tylko nie mów że cię nie ostrzegałem że tu będzie dużo niżej, trzymaj sie dziubasku
  • Re: steve2 brałeś po 0,32 a po 0,2 nie chcesz? Autor: ~Jw [46.112.70.*]
    Ubrał się wyżej to teraz wymyśla i zaklina cudoene wzrosty haha
    Właśnie tak masz myśleć. Jedna zielona ode mnie. Pozdrowionka

P.s.Nie mogę się nadziwić że tak chce się wam chodzić koło mnie... Ja już przechodzę w tryb zerkania na kurs raz w tygodniu to tym bardziej pisanie tutaj będzie ograniczone. Będę jak mi przyjdzie ochota generalnie temat mamy wyczerpany. Te same wklejki Rafała te same argumenty. To samo przypominanie że ode mnie już żadnych lekcji nie zobaczycie... Oddałem 120k i to musi Wam wystarczyć.
  • Re: steve2 brałeś po 0,32 a po 0,2 nie chcesz? Autor: akcjoinm [37.109.163.*]
    hahaha dobre :)
    Autor: steve2 [91.205.244.*] 2025-06-04 13:34
    Oddałem 120k ...

czyli to ty mi oddałeś akcyjki poniżej 0,2, te co brałeś po 0,32, szkoda że nie wytrzymałeś ciśnienia i wywaliłeś z dużą stratą , ale przeciez ci pisałem że tu będzie dużo niżej jak braleś po 0,32 i wieszczyłeś w połowie roku 3zł, no nic koszyczki napełnione i teraz w góre, pozdro dziubasku
    No nie Rafał no nie... Znowu przekręcasz fakty albo się nie interesujesz co się na tym forum pisze, a powinieneś, wiesz o tym. Albo nie zauważyłeś jak pisałem o tym wieki temu jak jeszcze było bodaj po 0,29 że sprzedałem 120k żeby sprawdzić popyt i czy jest zainteresowanie któremu powszechnie się tutaj zaprzecza. Dużo później komentowałem to w ten sposób: "wsiąkło natychmiast". Jeśli chcesz to znajdę to dla Ciebie, ale może sam poszukasz, bo jeszcze to musi być a może i jest w którymś z długich wątków a te są blisko. Nie przepisuj sobie satysfakcji że za twoją sprawą sprzedają z dużą stratą.
    nie mogę tego odszukać, znalazłem tylko te twoje wpisy gdzie piszesz że brałeś po 0,32 i ich nie oddasz, czekasz na 3zł , że akcji brak , i że nikt nie oddaje
    Wiem że to Cię wkurzy (na to nic nie poradzę), ale dodam jeszcze że za cześć tych środków które uzyskajem za te 120 k od 0,18 pkc-em brałem z Twojej ręki. Dziwnie kurs właśnie tam zawrócił. A więc dobrałem za 49tysi zł tańszych nowych akcji. I co teraz? Pozostaje Ci dalej dołować żebym nie mógł się cieszyć że po 0,18-0,19 mam akcje. Popatrzę co zdecydujesz.
    czemu mam być wkurzony skoro nabrałem od ciebie poniżej 0,20, widzę że masz krótką pamięć, ale przeceiż od jakiegos roku czasu ci piszę ( odkąd zacząłeś zbierać po 0,32 ) że tu będzie dużo niżej i że czekam na taki zjazd jaki był ostatnio a ty od roku czasu swoje że akcji brak, że twoich akcji nie dostane, że w połowie roku 3zł i takie tam brednie ( patrz wyźej, wkleiłem twoje słowa ). Nie jestem wkurzony tylko zadowolony, oddaleś swoje akcje w panice ze strachu ja przytuliłem co miałem przytulić i tyle, dziesiątki wątków są na tym forum jak cie ostrzegałem przed takim zjazdem i żebyś uważał jak kupowałeś po 0,32 , ale to już w tej chwili nie ma znaczenia , moje przewidywania co do kursu sprawdziły się w 100 procentach, zapakowany i szczęśliwy a ty się nie martw do ,032 dobije bardzo szybciutko i zejdziesz niedługo z haka, teraz góra pozdro dziubasku
    0,20 i poniżej to brałeś od kumpla który siedzi naprzeciwko Ciebie w obrębie tej samej firmy, a więc z wora do wora... Ode mnie nie mogłeś bo ja tam nic nie sprzedawałem - tak jak już nadmieniłem robiłem to 0,29. Rafał, wyczuwam u Ciebie irytację. Odpuśćmy sobie zanim to pójdzie za daleko jesteś w pracy i masz wiele obowiązków i na pewno nie jest Ci łatwiej niż mi który mam cały dzień dla siebie. No jeszcze mam tych 12 spółek ale piszę tylko sporadycznie na czterech. Sytuacja tam jest dobra, nie wymaga ingerencji w nastroje kupujących/sprzedających. Dobrej sesji Ci życzę.
    steve2 jak ci nie wstyd kłamać, nie znalazłem wątku w którym pisałes o sprzedaży po 0,29, ale są dziesiątki postów w których pisałeś ze brałeś po 0,32 bo zaraz będzie odpał na 3zł, przeceiż to wszysko jest na forum, naprawdę stev2 to nie wsytd przyznać się do błędu , szkoda tylko że mnie nie posłuchałeś po jest też dziesiątki posów o tym jak ci pisałem że będzie taniej, ale tak jak pisałem teraz już na jednym wózku jedziemy, ja już zadowolony z mojego targetu i zapakowany poniżej 0,2 a żeby ci przypomnieć co pisałeś i jak cie ostrzegałem wkleje jeszcze raz co pisałeś

Autor: steve2 [91.205.244.*] 2025-03-06 19:36
    Nie było Cię to nie wiesz, napiszę specjalnie dla Ciebie : pisanina o 0,1 była żeby wydębić 0,3.
    Akcje zakopałem i wyciągnę jak zamienią się w złoto po 3
    będzie frajda patrzeć razem jak ta rakieta po kolei będzie odpalać silniki do lotu, natomiast na mój papier nie licz choć chciałbym dalece więcej
    Nie będzie żadnego 01, bo to klejnot
    Zgodnie z oczekiwaniami : powoooli do góry.
    Budynek nie jest w cenie, gotówka nie jest w cenie, ostatni dodatni wynik nie jest w cenie. Tu się należy 3 zł.
    ! SOFT TYLKO GÓRA!
    Tu się należy min. 3 zł i obstawiam że w połowie roku będziemy oglądać taką wartość.
    Mówiłem Wam o ożywczym wiaterku zza wody? I jak Wam się podoba? Od dzisiaj jest wyczuwalny bardziej. Zgadza się? SBE i INM postawią żagle i popłyną. Latarnia morska według której popłyną dzisiaj odpaliła swoją żarówę. Na 10 groszy nie czekajcie

Autor: ~Rafał [185.55.64.*] 2025-03-06 10:17
    Opublikowano przy kursie:  0,26 zł , zmiana od tamtej pory: -15,69%
    steve2 pisałem ci że się tu będziesz kisił miesiącami, a tu tylko w dół
    Pisałem ci to już 3 miesiące temu jak zacząłęś zbierać od 0,32 że tu żadnej pompy nie będzie i latami się tu będziesz kisił
    Autor: ~Rafał [185.55.64.*] 2025-04-10 09:07
    wszędzie puchnie a u was znów czerwień, steve2 hak na lata
    wcale mnie to nie dziwi steve2, pisałem ci to już rok temu że będziesz się tu kisił latami
    I znowu wrzuciłeś mi takiego kotleta... same wklejki ale w sumie dobrze się czyta to co Ci pisałem bo tyle razy Ci pisałem o rakiecie że teraz pięknie za chwilę mi podasz 01 żeby mi udowodnić że nie mam racji, jesteśmy już blisko...Ja się lubię kisić latami na spółce która ma perspektywy i nie należę do tych którzy się zniechęcają tym że muszą długo czekać i nie mają od razu to czego chcą. Infantylizmu mnie nie znajdziesz. Mam wiele innych spółek, mam co robić.Mam też swoje zainteresowania, pasje, książki, internet z wiedzą... Ostatnio zgrywam na dekoderze całą serię filmów "Jak działa wszechświat", pasjonujące.Na mnie długotrwałe dołowanie i trzymanie w tym dołku (jeśli spółka ma dobre perspektywy) nie ma żadnego wpływu, bo ja wiem że w końcu musi iść tam gdzie musi iść.
    Co do sprzedaży 120k to nie jestem pewien czy to było dokładnie 0,29. Widzę że muszę się pofatygować żeby Ci to znaleźć (chyba że już to usunąłeś, bo przecież wiemy i wszyscy na Bankierze wiedzą że to się nagminnie dzieje), i jeśli jeszcze jest to to zobaczysz. Mi się zdaje że po prostu nie chce Ci się albo nie masz czasu co jestem w stanie zrozumieć, ale nie rób ze mnie kłamcy. Kłamców to wiesz gdzie mamy... Spójrz na Rafako, miało być i co? leci jak kamień... Ciekawe jak wypadnie wotum zaufania, bardzo jestem ciekaw, ale widać pierwsze symptomy zastraszania - Sawicki wczoraj z rana mówił że chce innego premiera a już wieczorem że nie chce... My wiemy że Niemcy walczą do końca, ale to nie zawsze musi oznaczać ich dobrobyt co było widać w końcówce II wojny. Potem muszą długo i mozolnie odrabiać straty. Zły pomysł.
    Rafał trzymaj kurs
  • Re: steve2 brałeś po 0,32 a po 0,2 nie chcesz? Autor: ~Obserwator [5.184.230.*]
    Rafał mam do Ciebie pytanie: miałeś rację w swoich wpisach, że kurs SBE będzie spadał i wytykałeś koledze steve2, że kupił drogo po 0,32 zł. Następne miesiące potwierdziły Twoje prognozy, kurs systematycznie osuwał się w dół. Dwa dni temu nastąpiło tąpnięcie o ponad 17% na dużych obrotach. Piszesz, że kupiłeś we wtorek poniżej 0,2 zł i jak rozumiem oczekujesz na większe odbicie nawet do 0,32 zł? Nie obawiasz się powrotu do spadków poniżej 0,18 zł?
    na chwile obecną max 0,3 także steve2 długo tu z haka nie zejdzie, oczywiście że dalej obawiam się spadków, tu o wszsystkim zadecyduje WZA czy emisja dojdzie do skutku i po ile, najbardziej jestem zadowolony że osiągnąłem swój target zakupowy , steve2 kupił po 0,32 i zaczął pisać jakieś brednie o odpałach na 3zł, każdy może przeczytać co pisał, a ja spokojnie czekałem i się doczekałem, nie wem czy steve2 kiedykolwiek zejdzie z haka, może kiedyś, ja tu tylko spekulacyjnie na kółko, a na dłuższą mete to tu się może wszysko wydarzyć
  • Re: steve2 brałeś po 0,32 a po 0,2 nie chcesz? Autor: ~Obserwator [5.184.230.*]
    Ale steve2 wcześniej wiele razy pisał, że SBE to padlina i kierunek 0,1 zł. Później całkowicie zmienił zdanie i spółka stała się w cudowny sposób "klejnotem". Teraz pisze, że czeka na 0,1 zł i tam chce kupić 4 mln akcji :-) a później zacznie się wielki rajd na 3 zł.
  • Re: steve2 brałeś po 0,32 a po 0,2 nie chcesz? Autor: ~Hahaha [77.111.246.*]
    Haha mitoman stew jak nie 3 zł to 5 zł wymyśla. Po 0,2x nie chcą tego ale pocieszaj się bo hak jak widać uciska coraz bardziej.
    Rafała nie ma, zmęczył się, ma już dość. Ja Ci odpowiem kompanie Rafała. Siedzisz naprzeciwko Niego? Czy jesteś też Rafałem? Może to zbyt dalekie przypuszczenia...A więc odpowiadam : jak już pójdzie to pójdzie i to będzie rakieta na 5. Kiedyś 20, zapamiętaj to. Trzymaj papier.
    Tak przy okazji-Ty też kupiłeś 0,18? Jesteś bystry gość, masz intuicję a to prawdziwy skarb na giełdzie. Sssami geniusze... Mam ubaw po pachy... Nic Wam nie sprzedam zapamiętajcie to, raczej kupię i wiecie w jakiej cenie. Teraz już muszę was opuścić bo mi się gotuje na Medtechu.
    I jeszcze na forum Inventionu nagania na

Autor: ~SNTVERSE [77.111.246.*] 2025-06-05 09:22
    Opublikowano przy kursie:  0,18 zł , zmiana od tamtej pory: 1,37%
    -------- SZOK budynek CBR JUŻ GOTOWY w SVE ----------
    Zakład Onko BCG już gotowy ale w SNTVERSE -TYLKO BIOMED LUBLIN -a co się spodziewaliście ?
    steve2 oddał i od razu wzrosty :)

Autor: steve2 [91.205.244.*] 2025-06-04 13:34
    oddałem 120k i to musi Wam wystarczyć.
    Czytasz tylko przypomnienie faktu który miał miejsce kilka miesięcy wcześniej. Coś Ty się zepsułeś akcjonim, zdezorientowany jakiś jesteś, nie kontaktujesz ostatnio. Ja tu słyszałem że nie powiodło Ci się na kilku spółkach, a na INM kreowałeś swoje szaleńcze wzrostowe wizje od świtu do nocy pomimo tego że Tusku przy władzy nie chciał dać dotacji. Powiem ci tak: to za jakiś czas się zmieni, bo zmieni się rząd choć myślę że powinni ich przytrzymać do końca kadencji żeby ludzie do końca się dowiedzieli jak należy zagłosować i wtedy dotacja będzie, zobaczysz.
  • Re: steve2 brałeś po 0,32 a po 0,2 nie chcesz? Autor: ~Haha [77.111.246.*]
    I mityczne 3zl hahah, hak cisnie steva,pogódź się ze stratą to takie łatwe
    Jestem pogodzony, ale pół miliona akcji nie oddam.Raczej kupię tyle ile chcę i w takiej cenie jak chcę. A jeśli mi nie sprzedacie po 10 groszy to będę się cieszył tym co mam.Trzymajcie się ciepło chłopaki. Uderzcie tam na walne i powalczcie żeby nie było tej emisji bez PP. Mi się nie chce jechać, jakbym miał jeździć po wszystkich walnych tych spółek które mam to bym zajeździł kilka samochodów.
[x]
SOFTBLUE -0,45% 0,22 2025-09-19 15:54:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.