• Dobrze to wygląda. Autor: ~Jurek [194.242.52.*]
    A wygląda to tak jakby ewakuowali się z TPE i przechodzili na CPS :))
  • Re: Dobrze to wygląda. Autor: ~Franek_Chicago [166.194.136.*]
    Zerknąłem na arkusz zleceń , otóż na kupnie mamy 253 tys. batonów po 16,70 złotych , a na sprzedaży prawie w ogóle nic . …
  • Re: Dobrze to wygląda. Autor: ~Stefan [31.0.58.*]
    Ale w poniedziałek odjazd w dół za duże obroty były w piątek ja uważam że jeszcze przetestują 15.50 jak ostatnio pisalem
    Piszesz niesamowite dyrdymały , akurat nie inaczej . …
  • Re: Dobrze to wygląda. Autor: ~Stefan [31.0.58.*]
    Ostatnio było 15.78 czyli mało się pomyliłem bo pisałem o kursie 15.50
    a ty nawet nie wierzyłeś że pęknie 16
    To akurat czekaj na te 15,50 złotych , a my jutro ostro ruszamy z kursem do przodu . …
  • Re: Dobrze to wygląda. Autor: ~Okr [31.60.19.*]
    Sorry, ale głupotki piszesz. Zjechaliśmy z 19 do 16 i odbiliśmy o 0,50. Nie ma się z czego cieszyć na razie.
  • Re: Dobrze to wygląda. Autor: ~Franek_Chicago [108.147.101.*]
    To się jutro okaże . …

PS. Nara . …
    Rynki finansowe , lepiej widziałyby w roli prezydenta Trzaskowskiego , niech ten ignorant buduje sobie kible w Warszawie za parę milionów , po prostu na tym najbardziej się zna :)))
    Vivat Nawrocki . …
    Vivat Polska . …
  • Re: Dobrze to wygląda. Autor: ~Wojtek [5.173.147.*]
    A ja miałem szczęście i przespałem całą prezydenturę Rafałka :)
    https://biznes.interia.pl/gieldy/aktualnosci/news-warszawska-gielda-na-minusie-rynek-reaguje-na-triumf-karola-,nId,7976620
  • Re: Dobrze to wygląda. Autor: ~Karol [31.61.245.*]
    Spójrz tylko co ciągnie indeksy na dół i przemyśl, czy wygrana Karola nie była pretekstem do tańszego odebrania akcji naiwnym. W dłuższej perspektywie na wybory wyjdą dla nas na plus
    Akurat w tej chwili, sytuacja na ogólnych rynkach finansowych się uspakaja . …
  • Re: Dobrze to wygląda. Autor: ~Marszałek [78.31.91.*]
    Ale dokładnie o to chodziło żeby wyrwać akcje od przestraszonych. Teraz powolutku do góry cena akcji jest bardzo atrakcyjna wiec jeśli ktoś ma za co to wiadomo co należny robić.
  • Re: Dobrze to wygląda. Autor: ~Franek_Chicago [12.74.222.*]
    Wnet porządnie ruszy , tylko jeno cierpliwości . …
  • Re: Dobrze to wygląda. Autor: ~Iks [31.0.177.*]
    Taaa. polecicie na księżyc.
    https://www.rmf24.pl/ekonomia/news-zle-wiesci-dla-kredytobiorcow-eksperci-o-wplywie-nawrockiego,nId,7976693
    Widzisz Stefanie , wciąż akurat czekasz na swoje upragnione 15,50 złotych , przecież każdy ma prawo do jakiegokolwiek oceny poszczególnych akcji . …
    Zapomniałes już nawet poprawnej polszczyzny w tej "hameryce" a silisz się wiedzieć, co w kraju na Wisłą ...
  • Re: Dobrze to wygląda. Autor: ~Mvp [217.119.67.*]
    Jak to co 2 lata nieudolnych rządów , do tej pory nic nie zrobili to nie wierzę w odmianę .
  • Re: Dobrze to wygląda. Autor: ~Wojtek [5.173.16.*]
    Akurat poprawnej polszczyzny to u Ciebie brakuje, ale to kwestia edukacji. Miło, że wróciłeś naczelny obrońco dyktatury Donalda. Ku mojej radości Tusk nie będzie miał swojego długopisu - swoją drogą, ależ wstyd przegrać z anonimowym gościem mającym cały mainstream przeciwko sobie. Gdzie te Twoje lawinowe spadki po zwycięstwie Nawrockiego? Miałeś się w tej sprawie przypomnieć po elekcji.
    Wojtuś, uważaj bo zrobisz plum . Dochodż powoli . Jeszcze chwilę cierpliwości. Nie spiesz się, nagroda cię nie ominie.
  • Re: Dobrze to wygląda. Autor: ~Irek [37.47.214.*]
    A jak była dyktstura Kaczyńskiego z długopisem, RPP, NBP, TK, itd. To ci nie przeszkadzało? Jak obajtek sprzedawał paliwo po 8 zl i wykazywał mld zysku kosztem zwykłego Polaka, to też było ok? A jak glapa obniżał stopy przed wyborami dla pisu, to było ok? A po wyborach dusi gospodarkę i jest wszystko cacy? Ehh
    Przynajmniej jeden rozumny a nie PiSior . Geniusze ekonomii. Jeden wskaznik sprawdźcie. Dlug finansów publicznych Polski na koniec 2015r i 2023r.
    Lepiej sprawdź sobie identyfikacyjny IP 31.0.177.* i nigdy w życiu nie zmieniał nicka / logina na forum Bankiera . … OK. )))
  • Re: Dobrze to wygląda. Autor: ~Wojtek [5.173.158.*]
    Poprzednim postem i ciągłymi błędami w pisowni pokazujesz jaki jesteś rozumny. Na czole zrób sobie tatuaż z ośmioma gwiazdkami to z daleka będzie widać, żeś pseudointeligent. Nie chce mi się szukać, ale na szybko zgodnie z czatem gpt relacja wskaźnika długu publicznego do PKB dokładnie przeczy temu co napisałem, poza anomalią w 2020, ale to chyba pokłosie covidu. Może tak jak przegrywowi Rafałkowi demagog potwierdzi :)
    *napisaleś, słownik zmienia mi forme czasownika z automatu i nie zauważyłem przed wciśnięciem wyślij
  • Re: Dobrze to wygląda. Autor: ~Iks [37.248.224.*]
    To nie forum polityczne więc nie będę z tobą polemizował, ale miłej lekturki
    https://youtu.be/FPVHo-U2eDI?si=WdFJG0USaJILZmWP
    Wy przyszła koalicjo tzw.obozu patriotycznego:-):-)
  • Re: Dobrze to wygląda. Autor: ~Wojtek [94.254.132.*]
    Hahah, sam zacząłeś od polityki. Pomyliłeś się co do lawiny po zwycięstwie Nawrockiego, później nie miałeś racji odnośnie wskaźnika zadłużenia. To ja nie będę polemizował, bo póki co 2-0 dla mnie, a nie lubię grać z przeciwnikami z kilka lig niższej półki. I pierwszy raz zgadzam się z Tobą - to nie forum polityczne.
    W czym mośku miałeś rację? Ja piszę o wartościach netto długu finansów publicznych jaki wzrósł w okresie 2015-2023r a ty mi podajesz relacje do PKB. Nawet mosku nie potrafisz rozróżnić długu finansów publicznych od długu budżetu państwa do którego odnosisz relacje względem wielkości PKB. Poczytaj , doucz sie, zobacz jaka jest skala wzrostu, jaki jest wzrost kosztów obsługi a później sie mądrzyj. I mówiłem Ci spokojnie abyś dochodził, bo tryśniesz i zrobisz plum.To pochwal się ile ci dzisiaj urosło.Mamy już 20 czy dopiero 19 na CPS geniuszu ekonomii ?
    Srajtuś ile ci dzisiaj uroslo ?
    Inwestory . Glapa wysłał wam wakacyjną kartkę z pozdrowieniami. Czytać co mowi wam dzisiaj o pogodzie w lipcu. Jak wakacje to wakacje. Na wakacjach się ponoć nie pracuje tylko wypoczywa.
    https://www.money.pl/gospodarka/pierwsza-konferencja-po-wyborze-prezydenta-glapinski-zabral-glos-na-zywo-7164377431464864a.html
    A " hamerykanowi" prosto z Chicago ile dzisiaj urosło ? Franek pochwal się !!!
    Widzę , że się cieszysz przy spadku -1,41% , jesteś jak małe dziecko . …
    Jak tam inwestory? Nowe ATH? Dax -02%, WIG20 -2,4%. Miłej zabawy ........
  • Re: Dobrze to wygląda. Autor: ~Wojtek [94.254.132.*]
    Gratuluję kultury wypowiedzi, w połączeniu z Twoją nieco naganną ortografią i brakiem jakiejkolwiek logiki Twojego rozumowania możemy stwierdzić, żeś postać naprawdę wybitna. Jak byłem mały mama mówiła mi żebym nie rozmawiał z ludźmi, którzy na to nie zasługują. Idąc za jej radą to moja ostatnią odpowiedź na Twoje posty. I na koniec coś co Cię ucieszy, dziś cyfrowy skurczył mi się trochę ponad średnią krajową. Jutro może o kolejną, ale jakoś mnie to średnio martwi, bo za kilka miesięcy będzie 20+:)
    Zacznij myśleć samodzielnie zamiast powtarzać bzdury za tv i onetem. Na początek - skoreluj sobie kwotę iloczynu ceny baryłki z kursem USD z ostatnich lat z cena paliwa na stacjach. Do zrobienia w kilka minut , a zauważysz kiedy paliwo było realnie tańsze. W którym miejscu napisałem, że za PiSu było wszystko ok? Wyciągasz takie wnioski z tego, że nie krytykuje ich za wszystko i nie pisze j..ać PiS? Odnośnie stop - zacznijmy od tego, że wg mnie za późno i wolno je zaczęli podnosić
    Stefanie Stefanie , zawsze piszemy w tej „ Ameryce ” , akurat nie inaczej :)))
    Jesteście takie mośki że wasz intekekt nawet nie dostrzega , ze wyraz
    w " hameryce " użyłem celowo w cudzysłowiu, w znaczeniu prześmiewczym, czyli pejoratywnym. Tak się kiedyś mówiło na zamerykanizowanych polaczków
    ( hamerykanie) ktorzy chcieli byli bardziej amerykańscy niż rodowici Amerykanine i po kilku latach pobytu w tej "Hameryce" zapominali już poprawnie używać języka ojczystego.
    Widzę Stefan , że marny z Ciebie inwestor . …
    Wez głęboki oddech i przeczytaj "hamerykanie " jeszcze raz, tą swoją poprawna polszczyznę cyt:" ma prawo do jakiegokolwiek oceny". Jeśli już, bo widzę że ciężko ci "trybic" to należało użyć określenia w trybie żeńskim " do jakiejkolwiek oceny" ty amerykański specjalisto spraw polskich.
  • Re: Dobrze to wygląda. Autor: ~maszynista [185.212.67.*]
    Dnia 2025-06-01 o godz. 17:05 ~Stefan napisał(a):
    > Ostatnio było 15.78 czyli mało się pomyliłem bo pisałem o kursie 15.50
    > > a ty nawet nie wierzyłeś że pęknie 16

czyli siedzisz na peronie na deszczu bez zadaszenia ?
[x]
CYFRPLSAT -0,88% 14,63 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.