• Co to była za dziwna pompka? Autor: ~Krzych [176.221.113.*]
    Szybko wzrosło, szybko spadło
  • Re: Co to była za dziwna pompka? Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    dlaczego dziwna?
  • Re: Co to była za dziwna pompka? Autor: ~Pier [46.91.172.*]
    jak ktoś chce wywalić większość akcji to skupuje swoje do czasu gdy nie ma podaży za dużej i wtedy jest cofka by wywalic smiecia tak to działa to sa podstawy gry giełdowej
  • Re: Co to była za dziwna pompka? Autor: paaulinka [5.173.53.*]
    Myślę, że trochę za wcześnie by twierdzić że pompka została zrobiona pod dystrybucję. Równie dobrze można napisać, że ktoś akumuluje i kupił trochę papieru a potem połowę wywalił aby schłodzić wykres do kolejnej podbitki. Albo (co też jest możliwe) ktoś kto planuje w przyszłości zebranie dużej ilości akcji testuje podaż aby łatwiej się oddawało gdy kolejny raz urośnie bo i tak spadnie. To że mamy dystrybucję będzie można powiedzieć dopiero wtedy, gdy spadniemy ponownie na 43 gr.
  • Re: Co to była za dziwna pompka? Autor: ~Leon [37.30.28.*]
    W punkt
    Tak jak pisałam wcześniej. Tu cały czas piłka jest w grze. Wygląda na to że newralgiczny poziom to 48gr i dopóki go kurs nie przebije ,dopóty byczy scenariusz jest jak najbardziej prawdopodobny.
  • Re: Co to była za dziwna pompka? Autor: ~Bingo [94.101.19.*]
    A co to jest za poziom 0,48 żaden.Konsolidacja kursu to 0,4 0,55 .W dzień rakiety Rsi urosło momentalnie pod 90 skrajne wykupienie.Teraz schładzanie kursu Rsi zjechało na 50 .Na tych poziomach trzeba skubac i tyle Gruby gra psychologicznie już kilka takich rakiet było ta była chyba trzecia i kurs wraca do bazy ..Za jakiś czas już moze nie wrócić.Tylko ciekawe jak zachowa sie kurs do szerokiego rynku ,który powinien sie mocniej schłodzić po 30 % w tym roku jak ogólnie czy szeroki Wig powoli nie zmienia trendu na spadkowy.Choć my i tak szliśmy całkiem inną drogą

Wszystko zależy jak ktoś patrzy na inwestycje ja traktuje ją długo terminowo, czyli do spłaty układu itd.
    Cyklicznie dokupuję akcje według swojego schematu i nie sprzedaje ani jeden sztuki:) Zabawa się dopiero zacznie tylko cierpliwości nic więcej .
    Na tej spółce są trzy rodzaje akcjonariuszy. Powieszeni na hakach za kilka czy kilkanaście złotych nie mający odwagi zaksięgować straty i liczących na cud. Długoterminowców wierzących w to, że po zrealizowaniu układu na gruzach Getbacku powstanie Kruk 2.0. I grający DT. Ja jestem w trzeciej grupie. Co do drugiej to dla mnie jest zbyt dużo niewiadomych aby kisić kapitał, ale doceniam i rozumiem takie myślenie.
    Każdy Orze jak może :)
  • Re: Co to była za dziwna pompka? Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    Dnia 2025-05-23 o godz. 09:42 paaulinka napisał(a):
    >Długoterminowców wierzących w to, że po zrealizowaniu układu na gruzach Getbacku powstanie Kruk 2.0

to niech od razu odkładają hajs na obligacje capitea hahaha xD

Pisząc o nowym konkurencie dla Kruka to na mam na myśli taki ewentualny scenariusz: Jako że w Capitea jedyną realną wartością jest zespół ludzi , to jakiś o ugruntowanej na Rynku renomie podmiot, przejmuje ów zespół i dywersyfikuje swoją działalność o rynek windykacji. Ale jak zawsze dia_beł tkwi w szczegółach: przejmując Capitea da zarobić obecnym posiadaczom, czy raczej ich rozwodni? Dlatego póki nie ma większej jasności co do przyszłości gram DT.
    Marian ja kupię !! Biedaku :)
  • Re: Co to była za dziwna pompka? Autor: ~PINOS [194.15.120.*]
    ŚMIEĆ ZNOWU SPADA!
  • Re: Co to była za dziwna pompka? Autor: paaulinka [46.112.98.*]
    Jednak mieliśmy z fałszywym odbiciem (kolejnym).Cóż, jak ktoś wierzy w spółkę to powinien najwcześniej się ustawiać na k po 43gr.
[x]
CAPITEA 0,12% 0,42 2025-10-03 16:24:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.