• No I po klopocie Autor: ~Umoczony [83.104.137.*]
    W koncu puscilem to dziadostwo z minimalnym zyskiem (najwazniejsze ze bez straty) po rocznej kiszonce. Co za masakra na tym gniocie. Na PKN 50% do przodu od konca grudnia zarobione a tu dalej padaka bedzie. Ale powodzenia zycze wytrwalym
  • Re: No I po klopocie Autor: ~Paweł [46.205.200.*]
    A ja trzymam akcje od IPO i mam 161,65% zysku :) potrzymam dalej i wycisnę jeszcze więcej heh kupiłeś na górce to się nie dziw...
  • Re: No I po klopocie Autor: ~Umoczony [90.240.231.*]
    Kiepsko to widze. Trzymac to ja trzymam CBF (jak jeszcze bylo R22) od 35zl i tu to mozna powiedziec o dobrej investycji a 160% na tej padace w 4 lata to zadna rewelacja, ale zawsze to wiecej niz na locacie ale niwiele wiecej biorac pod uwage inflacje w ciagu ostatnich 4 lat. Powodzenia
  • Re: No I po klopocie Autor: ~Fan [178.21.154.*]
    Jeśli sprzedałeś po tak długim czekaniu, to może zacząć rosnąć. Tak to działa :-) Oczywiście piszę to z przymrużeniem oka.
  • Re: No I po klopocie Autor: ~Umoczony [81.77.152.*]
    No I jak tam Vercomowcy? Tak jak mowilem, ten badziew sie bedzie kisil przez nastepne 2-3 lata. Od momentu sprzedazy - kasa wlozona w ten badziew zarobila mi 10% na PKN a ten gniot -7% lol pozdrawiam masochistow z Vercom
  • Re: No I po klopocie Autor: ~Konrad [185.75.38.*]
    Moje też już prawie wszystkie poszły :) Po ponad roku 3% na plusie ! Vercom to the moon
  • Re: No I po klopocie Autor: ~Fan [93.159.0.*]
    A, czyli jeszcze czekamy jak Ty sprzedasz. Potem ruszymy
  • Re: No I po klopocie Autor: ~Umoczony [90.240.231.*]
    Ten gniot nigdy nie ruszy. Dzisiaj rano prawie sobie plulem w brode ze sprzedalem a za ta kase dokupilem Orlenu ale na koniec dnia sutuacja wrocila do normy: padlina 0.17% - PKN 2.98% - coco jambo i do przodu ale pozdrawiam masochistow z Vercomu
    Dokładnie. Pięknie widać jak ulica wywala akcje gdy kurs wzrośnie do poziomów gdzie ludzie wychodzą na zero. Sam jeszcze chwile czekam by mój pokaźny pakiecik wywalić.
    Nie mierz wszystkich swoją miarą.
    Przepraszam. Ty ze swoimi 10 akcjami może nie wywalisz wszystkiego jak lekko podrośnie
    Znowu mierzysz swoją miarą, a do tego z jakiegoś powodu domniemujesz wielkość mojego zaangażowania w spółce.

Zrzędziłeś na forum przez tygodnie, zasypując forum jakimiś płaczliwymi postami. Zrzucałeś na zarząd całe zło. Miało podrosnąć do 120 zł i miałeś się wyzbyć wszystkiego. No to jak?

Pozbądź się swojego "pokaźnego pakieciku" (choć w piątek Twoje akcje miały już "prawie wszystkie" pójść) i daj tu żyć.
[x]
VERCOM -0,31% 129,00 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.