• Ktoś może wytłumaczy mi ten fenomen ? Autor: ~PytamSię [46.112.74.*]
    Dlaczego na forum Pepco jest tylu miłośników tematyki ustępów, toalet, ubikacji , ścieków?
  • Re: Ktoś może wytłumaczy mi ten fenomen ? Autor: ~Olo [5.173.35.*]
    Dnia 2025-05-02 o godz. 05:45 ~PytamSię napisał(a):
    > Dlaczego na forum Pepco jest tylu miłośników tematyki ustępów, toalet, ubikacji , ścieków?

To jeden i ten sam ćwok.
  • Re: Ktoś może wytłumaczy mi ten fenomen ? Autor: ~Darek [91.150.219.*]
    Dnia 2025-05-02 o godz. 05:45 ~PytamSię napisał(a):
    > Dlaczego na forum Pepco jest tylu miłośników tematyki ustępów, toalet, ubikacji , ścieków?

PEP to w jezyku Indian Nawaho Sciek...

CO to Company i masz PEPCO czyli Firma Sciek....

to i piszą o Sciekach.
  • Re: Ktoś może wytłumaczy mi ten fenomen ? Autor: ~Biegunka [37.31.0.*]
    Klocki dzisiaj będą leciały ino będzie gwizdało!
    Jak z Biedronki się jadło grilla!
  • Re: Ktoś może wytłumaczy mi ten fenomen ? Autor: ~As [217.119.70.*]
    Właśnie się zastanawiam, czy to jakaś socjotechnika obrzydzenia spółki. Chcesz kupić, wchodzisz na wątek największego forum w PL i zamiast merytorycznych treści, dziesiątki wątków wiadomej treści. Jeżeli pojawią się sensowne wątki, to zaraz zjada w dół, zasypane tym badziewiem. Czy to dewiacje chorego osobnika, czy planowane działanie, ciężko stwierdzić.
  • Re: Ktoś może wytłumaczy mi ten fenomen ? Autor: ~Mihu [83.20.135.*]
    Problem pojawia się przy wielu spółkach, szczególnie tych z dużymi obrotami.
    To chyba jakiś fetysz forum bankiera lub środowiska spekulantów - ciekawy temat na magisterkę z socjologii. :)

Osoby wypowiadające się w ten sposób same sobie wystawiają świadectwo kultury osobistej.

Szkoda, bo w zalewie tych bezwartościowych wpisów łatwo przeoczyć ciekawe informacje i trudno o merytoryczną dyskusję.
  • Re: Ktoś może wytłumaczy mi ten fenomen ? Autor: ~Cierpliwy [193.28.84.*]
    Obecność farm hejtetrskich jest powszechna. Obecna w polityce jest już codziennością i potwierdzona w działaniach partii politycznych. Podobnie jest w biznesie, a od już dłuższego też czasu w około rynku kapitałowego. Obrzydzenie firm ma na celu budowanie oczekiwań, że to rosło nie będzie i jednak nie warto było, a finalnie uruchomienie sprzedaży waloru przez ulicę, gdzie plotki roznoszą się pocztą pantoflową. Komu na tym zależy wiadomo. Nasz parkiet jest płytki jak sadzawka i łatwo się go szortuje. W sytuacji jak fundamenty są mocne i nagle spółka rośnie dynamicznie to cudownie znikają osoby czy IP hejtujace. Aktywują się na nowo zawsze jak szort zwiększa pozycje w rejestrze KNF, lub RSI 14 dniowe jest już dość wysoko. Grają a na emocjach i tyle. Osobiście uważam, że każdy taki wątek należy olać. Nie odpowiadać. I zakładać na swoje pozytywne. Pod żadnym pozorem nie podbijać swoimi komentarzami tego rynsztoku. Patrzeć na fundamenty. Grać sobie spokojnie wg swojej strategii. A opłacanych troli nie słuchać.
  • Re: Ktoś może wytłumaczy mi ten fenomen ? Autor: ~As [217.119.70.*]
    Tyle, że strategia "nie podbijać" nie dużo da, bez odpowiedniego automatu, który będzie kasował wątki, delikatnie rzecz ujmując niemerytoryczne. Tworza dziesiątki nowych wątków, zalewających merytoryke. Bankier gdyby tylko chciał, zlecilby napisanie takiego automatu opartego o proste AI i zapanowałby spokój. No ale chyba im zależy na jak największej ilości odsłon, więc tego nie robią.
  • Re: Ktoś może wytłumaczy mi ten fenomen ? Autor: ~poliniak [84.40.218.*]
    Nie czeba być poetą by doszczec podobieństwo giełdowego performensu pitkowego do procesów trawienno wypróżnieniowych. Tak samo napompowane jak jelitka pełne gazów, co chwila dochodzi do dynamicznych opróżnień a wciąż czujemy że jeszcze dużo poleci.
  • Re: Ktoś może wytłumaczy mi ten fenomen ? Autor: ~Drab [31.60.37.*]
    Te komentarze są pisane przez ludzi o bardzo niskim poziomie, którzy na żywo dostali by szybciutko kilka wychowawczych strzałów jak na przykład ten poliniak i więcej by nie byli w stanie otworzyć ust, a tak ich internetowa anonimowa odwaga nadaje im poczucia sprawczości. Z nimi się nie rozmawia tylko punktuje szybkim jednym komentarzem i zaznacza jaka jest perspektywa kursu, a jest oczywiście pozytywna w długim okresie. Jeżeli są to wynajęte trole, to są mega słabi i idzie ich usadzić jednym dobrym komentarzem.
  • Re: Ktoś może wytłumaczy mi ten fenomen ? Autor: ~Kasztan [37.47.158.*]
    Dobrze powiedziane. Bankierowe trole są w dodatku chronione przez adminów. Zarabiają na wpisach. Zaangażowanie i czas jaki poświęcają sugeruje że piją z tego samego źródła co fundusze i jakieś drobne grupki inwestorskie. Knf tego nie tyka. Poznańska wirówka to był początek, teraz wynajęli młodych lampucerow co piękne polerują berło za piątaka.
  • Re: Ktoś może wytłumaczy mi ten fenomen ? Autor: ~Niunio [195.191.184.*]
    Te trolle to anty-wskaznik wyprzedzajacy wzrostow. Obrzydzaja spolke w momencie tankowania przez grubego, wyprzedzaja silne wzrosty o jakies 2-4 miesiace.
    Proponuje przejrzec forum cps z poczatku i polowy 2024 - tam tez bylo okolo 10 wpisow dziennie takich samych jak tu teraz...
  • Re: Ktoś może wytłumaczy mi ten fenomen ? Autor: ~Kasztan [37.47.158.*]
    Podobno jednemu z nich brat wali kobietę aż miło w różnych dziwnych miejscach, pokręcone towarzystwo.
  • Re: Ktoś może wytłumaczy mi ten fenomen ? Autor: ~możliwościSąRóż [37.47.252.*]
    Każdy ma takie spostrzeżenia i buduje takie analogie, na jakie go stać zarówno finansowo, jak i intelektualnie. Ubodzy w tym drugim zakresie szczególnie małe możliwości mają do wyboru... ;)
  • Re: Ktoś może wytłumaczy mi ten fenomen ? Autor: ~Uwaga [79.187.209.*]
    Tak naprawdę to jest sprawa dla administratorów Bankiera.
    Jak forum jest zaśmiecane wątkami o wypróżnieniach - to normalni ludzie tracą ochotę na zaglądanie tutaj (ja tak mam, bo nie chce mi się szukać wypowiedzi kogoś normalnego).
  • Re: Ktoś może wytłumaczy mi ten fenomen ? Autor: ~chybaOtoChodzi [37.47.222.*]
    Odnoszę wrażenie, że taki jest cel, aby przestało się nam chcieć tutaj zaglądać i komentować...
  • Re: Ktoś może wytłumaczy mi ten fenomen ? Autor: ~Drab [31.60.37.*]
    Możecie się zarejestrować i pisać wątki z zarejestrowanego konta (wytłuszczony nick wtedy jest) i zaznaczyć w takim wątku opcję "Pozwól odpowiadać tylko zarejestorwanym". Wystarczy punktować ich i w tym samym komentarzu zaznaczyć pozytywne perspektywy dla pepco i to wszystko. Jak będzie o czym mówić, to ja też się uruchomię, bo obecnie jest spokój.
[x]
PEPCO 2,50% 28,31 2025-12-18 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.