nie wiem czy to jest to samo co masz na myśli ale HYPOWERSA zapakowałem po 0,45 do wora, co prawda notowania na podwójnych fixach ale już 100% zysku jest a szykuje sie dużo więcej misiaczki
ale co ty możesz o tym wiedzieć jak sam napisałeś, że nie rozumiesz giełdy jak ja kupowałem akcje po 11 groszy i keszowałem zyski 200%.
Autor: technik-at [85.221.138.*] 2023-03-16 07:58 Opublikowano przy kursie: 0,11 zł , zmiana od tamtej pory: 65,48% Re: Nigdy nie zrozumie polskiego banana i akcjonariuszy INM:) tu nikt nie kupuje - zrozum..
Możesz jedynie pofantazjować o akcjach Hipowers. Jak rekomendowałem kupno akcji HPE w grudniu to nawet nie miałeś pojęcia co to za spółka. Teraz nagle masz akcje kupowane po 0,45? Ale na forum HPE nie ma cię w ogóle a na wydmuszce Invention wyjesz non-stop od kilku lat.
oczywiście, że mam ty misiaszku kupowałeś w grudniu po ok 0,4 wtedy było ale ciebie już dawno nie ma bo wstrachu oodawałeś pod koniec roku w zasadzie pewnie bez zysku w strachu a może i w okolicach 0,3 zł
a ja w kwietniu w tym roku po 0,45, oczywiście nie są to duże ilości bo następnie dobierałem po 0,5-0,6 max na już większych obrotach nawet o tym pisałem, że mam kilka spółek z NC na oku i pod odbicie na rynku NC trzeba coś mieć. Mam jeszcze 8 innych spółek ale nie mam zamiaru o nich pisać bo dla mnie jesteście darmozjady i nie mam zamiaru wam pomagać
głównie pisze na forum INM ale jak widzę, że mnie zaczepiacie tutaj to odpowiadam na wasze zaczepki i kłamstwa.
Ty masz fiksum-dyrdum w głowie a nie Hipowers. Jak byś miał akcje HPE to byś zakładał tam dziesiątki wątków i miał setki wpisów. Ty masz akcje Kierulowej wydmuszki od kilku lat i liczysz na cud. Ale ten start-up już upadł i cudu nie będzie. Biurowiec przejdzie do aktywów Softblue bo całkowicie niewypłacalny Invention będzie wycofany z giełdy.
tu też się technik-at ośmieszasz i jakieś urojenia wypisujesz?
obry jesteś mój bążurku :)
jak już piszesz i spółkach Leszka Cz. na krótych ponoć wtopiłem 100% jak IdeaBank, Getin Noble to zapomniałeś jeszcze mi dopisać OPEN FINANCE, HOME BROKER i znów musze cię poprawić bo też jeszcze wiele wiele innych mi przypisać jak URSUS, KANIA, PETROINVEST, pamięcią sięgam jeszcze UNIWERSAL i chyba UNIMIL ...a nie ten o gumek to został przejęty i zdjęty ...się zapędziłem :):)::):))
aaaa i jeszcze Solorz mnie na Elektrimie też wykorzystał ;)
więcej nie chce mi sie wypisywać tych moich wtop więc liczę, że coś mi tam jeszcze przypomnisz ;) :)