• Medinice... dokąd zmierzasz?? Autor: ~Lukas [46.134.81.*]
    j.w.
  • Re: Medinice... dokąd zmierzasz?? Autor: ~mat07 [83.26.185.*]
    Na początek jako, że to dopiero 3 fala Eliota to 80-120 zł a później przed 5 to się zobaczy , aby było grubo będzie drogo tylko ostatnie strząśnięcie ulicy na dołkach kiedy już nikt w nic nie wierzy
  • Re: Medinice... dokąd zmierzasz?? Autor: ~marek [89.191.129.*]
    Na początek -o czym Ty znowu piszesz?
    Wybacz ale już swą znajomość AT udowodniłeś nie raz...ale owszem scenariusz 80-120 zł jest możliwy ale tylko w przypadku komercjalizacji CC za odpowiednią kwotę.
    Jeśli chodzi o AT - to wytłumaczę Ci po raz kolejny - mamy silny długoterminowy trend spadkowy już od 2021 roku. Nie wynika on z jakiegoś "strząsania" - tą bajkę zostawcie dla bliskich kiedy Was pytają czemu ciągle tracicie kasę - może uwierzą! My tu patrzmy realnie na fakty. Trend jest jaki jest z powodu niedotrzymywania terminów, co roku przekładania komercjalizacji i bajek prezesa....więc wynika to z braku zaufania do spółki.
    A jeśli już chcesz patrzeć na "fale" w obecnym trendzie to pierwsza zaprowadziła nas na 10,xx, druga na 7,xx a zobaczymy jak obecnie trzecia.
    Tu już tylko komercjalizacja może uratować kurs.
  • Re: Medinice... dokąd zmierzasz?? Autor: ~Lukaszkl [5.173.248.*]
    Tak brak zaufania jest !!!moim zdaniem jest trend boczny brakuje katalizatora jak kurs przebije 8.50 i się utrzyma to może się zmieni trend
    Zgadza się - obecnie mamy trend boczny w długoterminowym trendzie spadkowym.
    Dokładnie - takowym katalizatorem który może odwrócić trend jest komercjalizacja. Pozostałe informację są póki co cały czas wykorzystywane do dystrybucji (co idealnie widać po wykresie i wolumenach)
  • Re: Medinice... dokąd zmierzasz?? Autor: ~Ddd [185.234.91.*]
    Pewnie na spadkowy znowu bo zaczną wywalać
  • Re: Medinice... dokąd zmierzasz?? Autor: ~Stachu [46.187.200.*]
    Komercjalizacja albo jakieś zakupy insiderów też mogłyby podciągnąć kurs, bo byłyby wiadomo że coś się święci.
  • Re: Medinice... dokąd zmierzasz?? Autor: ~mat07 [37.31.30.*]
    Do 41 była 1-5 klasyk i to jest 1 duża , od szczytu abc i masz finał C i to jest 2 duża , 3 duża zasięg 80-120 wg teorii a czy to tego komercjalizacja oczywiście że tak , bajek nie pisze , pytanie było gdzie zmierza , prezes też raczej nie bajkopisarz ...takie rzeczy nie zależą od nich ale jak już pójdzie to peroniarze będą kwiczeć , dzięki za 8 czerwonych serduszek , tym bardziej widzę jaka ty ekipa troli siedzi
    Akurat prezes to przecież maksymalny bajkopisarz!
    Mówisz ze takie rzeczy nie zależą od nich?
    Cokolwiek spółką się interesujesz?
    no sam widzisz ze nie można tych wpisów traktować poważnie i stąd zapewne czerwone łapkki
    Może pójdzie a może nie?
    Póki co krzyczą "hakowcy" jak ja którzy uwierzyli w bajkopisarstwo prezesa...bo w teorii z słów prezesa to od lat jesteśmy bogaci i po co najmniej 2 komercjalizacjach! A w życiu realnym z roku na rok kasa topnieje a akcji przybywa.

• Re: Medinice... dokąd zmierzasz?? Autor: ~mat07 [37.31.30.*]
    Nie traktuj źle dobrze , że czuwasz na forum żeby czasem ktoś coś dobrego nie pisał, biotechy tak mają i tyle albo grubo albo wcale , nie jesteśmy w przedszkolu. Skoro tu jesteś to znaczy : masz jakiś swój cel , no chyba że wisisz na haku i żal, taki mamy klimat jak to mawiali politycy
  • Re: Medinice... dokąd zmierzasz?? Autor: the_bob [91.233.25.*]
    Mam takie pytanie. Czy będąc "wisielcem" nie powinno sie raczej smarować jak największej liczby postów o tym jaka to genialna inwestycja, firma z perspektywą , zarządzana przez geniuszy?

Takie sapanie o tu źle, tam niedobrze, tu mnie oszukali, etc jest chyba kont produktywne.

Jedyne do czego prowadzi to,że ciśnienie na chwilę skoczy podczas generowania wpisu.
  • Re: Medinice... dokąd zmierzasz?? Autor: ~Ice [78.30.82.*]
    marek to uczciwy człowiek i pomimo tego, że "wisi" to dba o potencjalnych inwestorów żeby nie podzielili jego losu.

Po co mam kłamać?
    Wyznajesz zasadę oszukiwania samego siebie?
    Ja stawiam tak w życiu jak i w biznesie / inwestycjach na szczerość.
    Jak ktoś na mnie pluje to pluje a nie "pada rześki deszczyk"!

• Re: Medinice... dokąd zmierzasz?? Autor: the_bob [91.233.25.*]
    To jak chcesz z tego haka zejść? Będziesz liczył na to że jakimś cudownym trafem ( wg ciebie firma jest zażądana przez złoto ustego, nie ma szans na cokolwiek) akcje poszybują w kosmos.
    Ale jeśli taki szczery jesteś to nie powinieneś ich nigdy sprzedawać bo w przeciwnym razie Ty się pozbędziesz, a inny rodak zawiśnie na haku.
    Powinieneś te akcje opisać jako "Ty który kupujesz żegnaj się z nadzieją na jakikolwiek zwrot z inwestycji".

Dnia 2025-04-29 o godz. 14:28 ~marek napisał(a):
    > Po co mam kłamać?
    > Wyznajesz zasadę oszukiwania samego siebie?
    > Ja stawiam tak w życiu jak i w biznesie / inwestycjach na szczerość.
    > Jak ktoś na mnie pluje to pluje a nie "pada rześki deszczyk"!
    >

marek - dzięki !!
    Taki prawy i sprawiedliwy inwestor i biznesmen to skarb w dzisiejszych czasach
    Do tego ta charyzma i zaangażowanie.
    Nasz "złotousty" tego nie doceni ale może jakiś inny Prezes kiedyś Cię zauważy.

• Re: Medinice... dokąd zmierzasz?? Autor: ~Jjj [46.112.112.*]
    Firma na pewno ma dobre projekty, CC ratuje życie ale dzieki opowiadaniom prezesa nie realnych bajek w poprzednich latach jak to https://strefainwestorow.pl/wiadomosci/20221128/rok-2023-bedzie-istotny-dla-medinice-z-uwagi-na-potencjalna-gotowosc-projektow i wiele innych tekstów . Wiarygodnosć padła i mimo sukcesu z zakończeniem badań w PP nie udalo sie jej odbudować z reszta wszyscy wiedza ze ten projekt nie wplynie na skok Medi do innej ligi .
    Dokładnie o to chodzi jjj!
    Do nagonów - jeśli nie wierzyłbym w sam produkt i profesora to zapewne bym oddał, ale jak pisałem nie raz - wierzę, że pomimo tego jaki prezes zasiada tu na stołku to uda się odnieść sukces.
    Jestem już na emeryturze więc po co ktokolwiek miałby mnie dostrzegać? Już swoje popracowałem, także w swojej spółce. Starczy! Teraz zarobkowo tylko inwestycje...a Medinice to niestety moja największa porażka z ostatnich nastu lat stąd zapewne taka irytacja wobec niej.
  • Re: Medinice... dokąd zmierzasz?? Autor: ~mat07 [83.26.185.*]
    Wpływu na nic nie mamy , trzeba cierpliwości , w maju Medinice jest na na dobrym evencie wśród ciekawych spółek i inwestorów , w końcu coś ktoś odpali a my możemy sobie bić pianę , mimo wszystko pozostaje optymistą i nie wisze na haku
    Tak 30 maja wystąpienie na konkursie " Ocena nowatorskiego systemu krioablacji na bazie ciekłego azatu , ocena bezpieczeństwo i skuteczneść w badaniu in vivo . Bedzie Wróblewski , Suwalski ,Budzikowski , Grundeman .
  • Re: Medinice... dokąd zmierzasz?? Autor: ~Jjj [46.112.70.*]
    Tak mają wystąpienie 30 maja to jest kunkur ICMS " Ocena nowatorskiego krioablacji na bazie ciekłego azotu , bezpieczeństwo i skutecznosć w badaniu in vivo "Będzie Budzikowski , Suwalski , Wróblewski , Kowalewski , Grŭndeman .
  • Re: Medinice... dokąd zmierzasz?? Autor: ~strateg [188.117.184.*]
    Jeśli w tym roku niczego nie skomercjalizuja to na pierwszym webinarze w 2026 roku chyba trzeba bedzie po prostu zadać pytanie czy celowo robią ze swoich akcjonariuszy id.io.tow ... ?
    Tak późno chcesz czekać no coś ty z tymi finansami i z firmą w chronicznym niedorozwoju i tylko zapowiedziami . Po zakończeniu drugiego kwartału ludzie powiedza prezesowi pa akcje beda jeszcze nizej tu czas oczekiwań, zapowiedzi , brania kasy od akcjonariuszy juz mamy 7 lat. Przy inwestycji długoterminowej optymalny czas to 5 lat danie firmie czasu na rozwój . Wielu tutaj zbliza sie do tego memntu .
    To nie jest tylko kwestia "czy", ale też "za ile" ... Jeśli bowiem nawet sprzedadzą w tym roku CoolCryo, ale przykładowo "za grosze" to może i spółkę to chwilowo uratuje, ale niska kwota dywidendy akcjonariuszy którzy wchodzili po 30 zł ... raczej nie zadowoli.
    O to chodzi , kluczowe pytanie ilu jest chętnych , mocne zmiany mamy na rynku w otoczeniu , konkurencji wzgledem 24 roku .W zeszłym roku jak i w 23 CC było by hitem .I przy najbliższej okazji trzeba przycisnąć spółkę o te kwestie lub pytać ludzi z branży . Tutaj może być ważniejsza zmienna dla komercjalizacji niż certyfikat .
    W biznes 24 prezes sam powiedział że zagrożeniem jest konkurecja a do tego mamy co mamy na rynkach i w gospodarkach światowych
    CoolCryo sprzedadzą tylko kwestia kiedy i za ile ...?
    Konkurencja nie śpi i ich urządzenia/patenty moga po prostu mocno obniżyć cenę CoolCryo ...
    Ten rok rzeczywiście będzie "przełomowy" dla Medinice ...
    Brak komercjalizacji jakiegokolwiek projektu w 2025 bedzie dla mnie wiązał się z CALKOWITA utrata WIZERUNKU i WIARYGODNOSCI spółki ... Ten rok to "sprawdzam".
    Pamietaj że w październiku czeka prezesa odkup od Nano z pewnoscia kurs nie utrzyma obecnego stanu , bez komercjalizacji tutaj pocisniecie PP nie zmieni wyceny
    Jaki znowu odkup ?
    Kwietniowe słońce zaszkodziło ?

• Re: Medinice... dokąd zmierzasz?? Autor: ~Lek [31.0.88.*]
    Do jesieni to emisja tym razem może z PP
  • Re: Medinice... dokąd zmierzasz?? Autor: ~Jjj [5.173.144.*]
    Jak cena bedzie nizej niż emisyjna czeka prezesa odkup .
    Dnia 2025-04-29 o godz. 22:11 ~Jjj napisał(a):
    > Jak cena bedzie nizej niż emisyjna czeka prezesa odkup .

Tak prezesa ale prezesa Lacha :)

Ogólnie to prawie dobrze "kombinujesz".
  • Re: Medinice... dokąd zmierzasz?? Autor: ~Jjj [46.112.106.*]
    Jestem w błędzie tak?
  • Re: Medinice... dokąd zmierzasz?? Autor: ~Mednext [91.208.93.*]
    Dużym
[x]
MEDINICE 2,20% 11,14 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać