• ergis Autor: ~maro66 [94.40.27.*]
    złożyłem dzis zlecenie na 2900 szt po 3,4. Kupiłem 1000. Pierwszy raz "wszedłem" w tą spółkę mam nadzieję, że do publikacji raportu dojdzie do 5 zł. POzdrawiam i spróbuje jeszcze w poniedziałek dokupić
  • Re: ergis Autor: ~ergis [83.14.126.*]
    niestety nie dojdzie nie kupuj
  • Re: ergis Autor: ~ergis [83.14.126.*]
    no chyba że masz zamiar zainwestowac na kilka lat to jest dobra cena na tydzień zapomnij bo cie zasypie akcjami
  • Re: ergis Autor: ~AIG [83.14.126.*]
    oj zasypie zasypie a mamy tego sporo
  • Re: ergis Autor: ~maro66 [94.40.27.*]
    no to trzeba koniecznie dokupić
  • Re: ergis Autor: ~tym razem bez pseudo [89.229.27.*]
    bardzo dobrze zrobiłeś, ze dokupiłeś - ja mam spory pakiet i na pewno potrzymam dobre kilkanascie miesięcy,
    Ten rok spółka zamknie rekorodowo dobrze, przy poprawiających się nastrojach na giełdzie 5zł to jest minimum i na pewno nie ma mowy zeby nizej oddawać.
    a 4 zł to będzie jeszcze przed wynikami za półrocze - zobaczycie :)
  • Re: ergis Autor: ~tym razem bez pseudo [89.229.27.*]
    pamiętam jak wszyscy mówili że 2zł to w tym roku "max" hehe.
    właśnie w tym roku Ergis udowodni, że jest spółka wartościowa.
    jestem przekonany, że ci co mówia, że ergis to "syf" chcą jeszcze dokupic pakiet po nizszej cenie, bo wiedza, że wyniki za półrocze będą więcej niż zajebiste.
    pozdrawiam
    zyczę udanych inwestycji.
  • Re: ergis Autor: ~ergis [148.168.127.*]
    no to kupujcie
  • Re: ergis Autor: ~egris [148.168.127.*]
    no czemu nie kupujecie
    kupiłem 1850 szt. po 3,45, a wpiątek 1000. Miałem na zakupy 10000 zaoszczędzonych i zrealizowałem. Mam na realizacje zysku (mam nadzieję) trzy lata( po tym okresie bez konsekwencji będę mógł spłacic kredyt hipoteczny). POzdrawiam i do wyników, mam nadzieję, że będą dobre....
    Nestety wyniki wbrew pozorom nie bedą dobre bo nikt nie kupuje.Gdyby miały byc dobre to juz dziś byłoby silne kupno.Radze sprzedawac a nie kupować.
  • Re: ergis Autor: ~cywil [83.12.169.*]
    Gdyby miały być złe wyniki to na pewno nie przyspieszaliby raportu. A że zakupy mniejsze, wystarczy popatrzeć jaka sesja a skad mieliby wiedziec jakie wyniki skoro publikacja 27.08. Kolega podpuszcza na spadki bo chce dokupić niżej. Niestety już za pózno. Teraz będzie tylko wyżej zwłaszcza po publikacji raportu.
    Widzicie jak jest wyżej sprzedawać po 3 złote bo jutro juz nie zdążycie
    będzie kicha dobrze wam radze sprzedawajcie jesli jeszce mozecie
  • Re: ergis Autor: ~kkk [83.12.169.*]
    Ciekawe co powiesz jutro :))) ?
    wczoraj przed dogrywką"ktoś"bawił się kursem, i żeby kupić 5000 sztyk kurs musiał podnieść o ponad 12 %. Mam nadzieję, że juz jutro podciągną kurs wysoko. POzdrawiam :)
  • Re: ergis Autor: ~AIG [79.162.117.*]
    raport kicha
  • Re: ergis Autor: ~BUBA [195.68.31.*]
    Kicha ? Widziales zysk operacyjny ?? !!!!!! GLupio pytam widac ze nie nalezysz do ludzi czytajacych ze zrozumieniem raporty finansowe.
  • Re: ergis Autor: ~Do AIG [85.198.244.*]
    Właśnie udowodniłeś że nie należy w ogóle brać pod uwagę tego co piszesz. Albo świadomie wypisujesz jakieś brednie żeby ktoś kto się nie zna wywalił akcje albo jesteś zwyczajnym kretynem, który ma podstawowe braki jeśli idzie o znajomość raportów, a uważa się za znawcę i co gorsza udzielasz się publicznie.
  • Re: ergis Autor: ~krupa [83.12.169.*]
    Rewelacja. Zysk operacyjny jak marzenie. Ale potencjał :)))
  • Re: ergis Autor: ~krupa [83.12.169.*]
    Rewelacja. Zysk operacyjny jak w największej hossie. Ale potencjał :)))
  • Re: ergis Autor: ~redaktor [79.162.117.*]
    I tak spadnie poniżej 2
  • Re: ergis Autor: ~Do Redaktora [85.198.244.*]
    I tak jesteś głupi !
  • Re: ergis Autor: ~AIG [91.94.149.*]
    Rynek docenił wyniki wzrost jak skurczybyk kicha i tyle jak jest tak dobrze to czemu nie kupujecie
  • Re: ergis Autor: ~AIG [91.94.149.*]
    no i co piewcy ergisu co z tymi wynikami jakoś rynek ich nie dostrzega i kurs nie rosnie więc nie obrazajcie innych
  • Re: ergis Autor: ~cynik [83.12.169.*]
    Najważniejsze są fundamenty firmy a nie pokazywanie paru studentów, którzy kupili 2 tygodnie temu pare akcji i chcą zarobić parę groszy. Jak ktoś zna podstawy ekonomii to wie o co w tym wszystkim chodzi. Natomiast żaden "wróżbita" ani nie wzmocni ani nie osłabi kursu. A poza tym, przecież na giełdzie jest prawie 300 innych spółek więc nie rozumiem po co ktoś marudzi i inwestuje w spółke, która mu się nie podoba. Pozdrawiam prawdziwych inwestorów.
  • Re: ergis Autor: ~buba [91.146.192.*]
    To ze kurs spadl nie znaczy ze nie jestes analfabeta ;] Podstawa w obecnym swiecie to czytanie ze zrozumieniem. Nawet dzieci w gimnazjum sa nastawione na to. AIG tobie nie polecam bo ZA TRUDNE ale innym, rowniez tym z gimnazjum :

http://www.money.pl/gielda/wiadomosci/artykul/ergis;eurofilms;zdradza;plany;odnosnie;przejec,60,0,524348.html
  • Re: ergis Autor: ~AIG [87.96.90.*]
    Mów mi jeszcze i ciesz się że masz fundamenty.To ,że nie zgadzam się z wami to moja sprawa gdyz mnie interesuje kurs akcji a nie pobożne życzenia.A faktom nie da się zaprzeczyć rynek nie docenia spółki więc skoro jest tak dobrze to czemu jest tak żle.Cieszcie sie dalej fundamentami a ja dzisiaj sprzedałem po 3,7 i juz tu szybko nie wrócę i macie mnie z głowy a wy czekajcie 10 lat z waszymi fundamentami.Bo w przeciagu 3 najblizszych miesięcy macie pewne bujania w przedziale 3-3,5 no chyba że bedzie zwała to spadnie poniżej 3 bo tu obroty ze chu chu.Powodzenia w inwestycjach w ergis "powazni inwestorzy"
    Dziekuje Ci za ten gest. O wielki inwestorze. Ja maluczki i slaby zostaje tu na tym pagonie na kolejny rok. Bede wpominal Twoja obeconsc i madrosc ktora po sobie zostawiles. Jestes Stworzony do wielkich rzeczy wiec idz i inwestuj.
    6 09:01:05 3,70 1287
    5 09:01:05 3,70 200

to jedyne dzis transakcje na 3,70. Buahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahaha

To z Ciebie mega inwestor o ile w ogole ;]
  • Re: ergis Autor: ~Mesner [213.77.101.*]
    Może sprzedał pakietowo ? ;)))
[x]
ERGIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.