• WIDLY? Autor: ~SEMP [83.8.210.*]
    buhaha
    obroty przez wiekszosc dnia wyzsze niz na vistuli
    czyzby kumulacja przed odpalem?? hehe
    nadal nie wierze w polna, a towarzystwo wzajemnej adoracji juz w przyszlym tygodniu z powrotem podkuli ogonki i bedzie cierpliwie czekac
  • Re: WIDLY? Autor: pablo7 [79.162.97.*]
    wylazl naganiacz z nory
  • Re: WIDLY? Autor: ~xawery [94.75.70.*]
    A ekspert Jethro już widział 25%. Nie ma chłop wstydu. Jeszcze dzisiaj 12,30-40.
  • Re: WIDLY? Autor: pablo7 [79.162.97.*]
    i nastepny wylazl z nory
  • Re: WIDLY? Autor: ~kufelek [80.48.73.*]
    Na to wygląda
  • Re: WIDLY? Autor: ~pijok [79.191.90.*]
    Xawery
    Odkąd pamiętam krytykujesz wszystkich i wszystko.
    Zrobimy tak . Ja cię będę chwalił jaki Ty jesteś mądry i utalentowany , a Ty tylko wskazuj forum na którym byś chciał zabłysnąć , gdyż na Polnej już robisz się nudny.
    Jak są wzrosty , żle . Stagnacja , też niedobrze . Spadki , jeszcze gorzej.
    Czego chcesz ? Pogadać ?
    Proponuję naszą klasę...
  • Re: WIDLY? Autor: ~xawery [94.75.70.*]
    Ech, jeszcze jedna transakcja i bym trafił idealnie. Ale myślę, że to lepszy strzał niż 25% Jethra :). Prawie byliście lepsi od WIGu. Minki zrzedły? Po takich fałszywych odpałach będzie już naprawdę trudno rozruszać Polną.
    Pijok, forum służy do wymiany opinii, wy możecie od pół roku spamować jaka to Polna jest wspaniała, ja mogę wyrazić odmienne zdanie. Ot taka moja mała zemsta, że dałem się nagonić na tego śmietka gdzieś w marcu.
  • Re: WIDLY? Autor: bolo7 [89.78.115.*]
    Xawery, nie nazywaj tego fałszywym odpałem, bo to nie był żaden odpał - skupujący wykorzystał dobry moment na nabycie sporych ilości walora - dobry, bo lekka, 3 %-owa podbitka może być wyjaśniona lepszym dniem dla rynku; a tymczasem obroty na rynku było trochę lepsze od przeciętnego dnia, a na Polnej KILKANAŚCIE razy lepsze - ot, tak sobie - nie było żadnej informacji ze spółki, a tu nagle (po raz kolejny) pojawił się apetyt na zakupienie akcji za 0,5 mln zł tego "badziewia"...

semp, rzeczywiście, ciekawie wyglądałby Pan Jakubas pracując widłami... ;/
  • Re: WIDLY? Autor: bolo7 [89.78.115.*]
    a, Xawery, gwoli rzetelności porównywania z rynkiem, nie możesz pominąć faktu, że dzisiaj to WIG20 poszedł ładnie w górę, wyciągnięty przez mocny kapiatał;
    a tylko 5 największych spółek z WIG20 ma prawie 40% udziału w całym WIG-u! a więc na szerokim rynku średnio nie było aż tak wyśmienicie
  • Re: WIDLY? Autor: ~semp [83.8.210.*]
    a Jethro pijany w barze belkocze...
    aa... byli....pluś sieeedem persentów...
    co do naganiaczy...
    hmm nie widzialem zadnych naganiaczy poza niepoprawnymi fantastami
    a na spadki nie przypominam sobie zeby ktos naganial
    wszyscy wiedza ze polna to kiszenie ogóra.. a ja wole malosolne
    szybciej i smaczniej
    widly.. hmm to moze byc narzedzie pracy akcjonariuszy tego gniotka :)
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.