trzymają kciuki, żeby to szybko wygasło...
możliwe, że Polna będzie więcej razy w najbliższym czasie forsować opory otwierające jej drogę do wzrostu dużo wyżej; ważne, że jest parcie
no i ważne, że w czasie zmiany systemu na GPW 3 sierpnia, kiedy zostały anulowane wszystkie zlecenia, skasowało też "przeklęte 666" na 25 zł, które przez wiele miesięcy rozpoczynało kolejkę:)
też bym tak chciał... :)
zakładam też, że to może być pierwsza próba ataku, potem na chwilę kurs się wycofa bliżej wsparcia trendu wzrostowego i ponownie zaatakuje na tyle mocno, że z impetem przebije ten kluczowy opór;
a jak się mylę, to stawiam Ci dziś wieczorem Jethro browarka:)
Panowie.
Siedzę z wami na Polnej od Akcji S25 cierpliwie czekając na wzrosty - rano też zobaczyłem ten bardzo miły pozytyw + 7% ale kurcze już kilka razy to widziałem a potem mówiliśmy ach te piątki a później za 3 dni ach te poniedziałki Polna jak zwykle na początku tygodnia trochę spada ale na pewno urośnie i tak w kółko. Mam nadzieję że Polna faktycznie da zarobić. Ostatnio na tym forum - na które z resztą lubię zaglądać padło kilka nazw spółek dzięki którym trochę skubnąłem. Gdyby nie pieniądze zamrożone w Polnej skubnięcia były by większe.
Trzymam kciuki i mam nadzieję że Polna faktycznie wystartuje.
Pozdrawiam
Zawisza 13