• POLNA Autor: pablo7 [79.162.97.*]
    na widly dzis z polanka a gdzie te krzykacze typu semp i inne pochowaly sie po dziurach POZDR
  • Re: POLNA Autor: bolo7 [89.78.115.*]
    trzymają kciuki, żeby to szybko wygasło...
    możliwe, że Polna będzie więcej razy w najbliższym czasie forsować opory otwierające jej drogę do wzrostu dużo wyżej; ważne, że jest parcie
    no i ważne, że w czasie zmiany systemu na GPW 3 sierpnia, kiedy zostały anulowane wszystkie zlecenia, skasowało też "przeklęte 666" na 25 zł, które przez wiele miesięcy rozpoczynało kolejkę:)
  • Re: POLNA Autor: Jethro-Tull [213.192.99.*]
    Jeszcze dzisiaj powinno być +25% wzrostu. Wychodzę, pilnujcie kursu:)
  • Re: POLNA Autor: bolo7 [89.78.115.*]
    też bym tak chciał... :)
    zakładam też, że to może być pierwsza próba ataku, potem na chwilę kurs się wycofa bliżej wsparcia trendu wzrostowego i ponownie zaatakuje na tyle mocno, że z impetem przebije ten kluczowy opór;
    a jak się mylę, to stawiam Ci dziś wieczorem Jethro browarka:)
  • Re: POLNA Autor: pablo7 [79.162.97.*]
    tez tak mysle bolo ale jak sie sprawdzi Jethro to tez ma u mnie browarka to ja musze wyjsc teraz pilnuj kursu bolo7:)))
  • Re: POLNA Autor: adamsp [85.222.38.*]
    Cześć Panowie !

noo wstałem, włączam kompa i co ??? +7 % ;)))

ale oczywiście leszcze daja się we znaki bo właśnie w momencie pisania postu spadło do 5,87% ale to i tak up !!!

Wg mnie następny znaczący opór na 14,8 - 15 zł , chyba że jest coś ukrytego.

Ale poczekamy zobaczymy !

Ładnie, ładnie , oby tak dalej....
    Pozdr!
  • Re: POLNA Autor: zawisza13 [94.101.16.*]
    Panowie.
    Siedzę z wami na Polnej od Akcji S25 cierpliwie czekając na wzrosty - rano też zobaczyłem ten bardzo miły pozytyw + 7% ale kurcze już kilka razy to widziałem a potem mówiliśmy ach te piątki a później za 3 dni ach te poniedziałki Polna jak zwykle na początku tygodnia trochę spada ale na pewno urośnie i tak w kółko. Mam nadzieję że Polna faktycznie da zarobić. Ostatnio na tym forum - na które z resztą lubię zaglądać padło kilka nazw spółek dzięki którym trochę skubnąłem. Gdyby nie pieniądze zamrożone w Polnej skubnięcia były by większe.
    Trzymam kciuki i mam nadzieję że Polna faktycznie wystartuje.
    Pozdrawiam
    Zawisza 13
  • Re: POLNA Autor: coolturalny [91.94.137.*]
    Panowie trzymam kciuki ;)

Wracam z rybek, a tu rajd rozpoczęty mam nadzieję, że na dłużej....

Pozdrawiam i pakuje sie dalej na łódź :)
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.