• Nowy wywiad Autor: marv44 [194.92.35.*]
    https://strefainwestorow.pl/gaming/oml-strategia-emisja?fbclid=IwY2xjawJ0K_dleHRuA2FlbQIxMQABHjROuLki3riO-Ch0ofbkBkaGLLBUz6Cgi4lHJ5K5dj17BIC3urNeCfJb2Olz_aem_SfR_kBP2FMifIWzMnZ0Z2A
  • Re: Nowy wywiad Autor: ~anavrin [79.160.137.*]
    Czyli są już "po słowie z inwestorem lub inwestorami", a przejście na regulowany w tym roku, prospekt przełom ll/lll q. Plus finalizują przegląd opcji strategicznych.
  • Re: Nowy wywiad Autor: ~TwójWuj [31.0.52.*]
    Jak póki co kształtuje się sprzedaż Ghostrunnera 2?
    Gra od pewnego czasu zarabia na siebie, grono jej graczy poszerza się m.in. dzięki promocjom sprzedażowym
  • Re: Nowy wywiad Autor: ~Dadi [176.221.127.*]
    A o powodach nie dotrzymania kilkukrotnie anonsowanego terminu ( koniec I kw. 2025 ) złożenia wniosku do KNF prezes nie zająknął się ani słowem.... Szkoda, bo wiarygodność na giełdzie jest kluczowa
  • Re: Nowy wywiad Autor: ~anavrin [81.166.83.*]
    Zgadza się, że wcześniej była mowa o l kw tego roku. Jest przesunięcie terminu złożenia prospektu. Moim zdaniem wynika to z faktu, że najpierw chcieli pozyskać inwestora/inwestorów w ramach emisji i to spowodowało opóźnienie. Ale dzięki temu prospekt przejścia na rynek regulowany nie będzie już zawierać emisji akcji, która wówczas byłaby bardziej skomplikowanym i długotrwałym procesem. Tak mi się wydaje.
  • Re: Nowy wywiad Autor: ~Kw [5.173.147.*]
    Tylko że zaraz nie będzie kapitalizacji by przejść na główny.
  • Re: Nowy wywiad Autor: ~fru [31.183.182.*]
    Spokojnie, potencjał do spadków jeszcze jest bo minimum cap to 48 mln. Więc 30 procent to nie mało. Tyle to myślę nie zejdzie ale z 15 procent jeszcze czemu nie?
  • Re: Nowy wywiad Autor: ~T1000 [77.65.96.*]
    "Umieszczenie w porządku obrad ZWZ propozycji podwyższenia kapitału nie oznacza, że przegląd opcji strategicznych dobiega końca, a OML jest po słowie z określonym inwestorem lub inwestorami."

• Re: Nowy wywiad Autor: ~Pan_Zdzichu [217.97.106.*]
    Generalnie brzydko mówią gowniana rozmowa. Z konkretów które w krótki terminie mogą być pozytywne to tylko to że niby wystartuje kampania promocyjna niedługo. Generalnie widzę na 2 pln, i po wywiadzie już wiem że jeszcze długo powisze, zarobić zarobię, ale rok trzeba czekać….
  • Re: Nowy wywiad Autor: ~Niestety [46.134.153.*]
    Niestety, na zarobek poczekamy
  • Re: Nowy wywiad Autor: ~OMG [31.61.254.*]
    Chyba każdy z nas się z tym liczył przy zakupie akcji.
  • Re: Nowy wywiad Autor: ~Pan_Zdzich [217.97.106.*]
    Szczerze, aż takiej lipy, i tak niskiego kursu się nie spodziewałem. Zamulają z przejściem na główny rynek, to miało być już jakiś czas temu, gra tez ma wyjść do KOŃCA roku 2026, projekt SWIFT jest w fazie koncepcji, wiec to jest jakieś 5 lat do wydania. Generalnie z tej rozmowy nie bije jakiś optymizm. Giełda to też sprzedawanie marzeń, a tego brakuje mi w tych wywiadach, są po prostu takie dołujące dla akcjonariatu. I jasne, liczyłem się z tym że będzie trzeba poczekać, ale że będzie jak jest - to jestem trochę rozczarowany.
    Trzeba poczekać po prostu. GR był dla studia przełomem, który otworzył im wiele drzwi w świecie gamingu, choć finansowo prawie nic na tym nie ugrali. GR2 moim zdaniem był zbędny, choć tutaj już coś zacznie kapać zysku. A CS będzie przełomem finansowym, jeśli będzie to gra pokroju popularności GR. Wówczas zarobią kasę, spłacą 505Games, pokażą, że nie są studiem jednego hitu i jeszcze bardziej zyskają w świecie developerów. Ja widzę to studio, jako fachową ekipę, która poważnie podchodzi do swojej pracy i chce faktycznie rozwijać się, jako firma, a nie trzepać kasę z emisji i tak w kółko. Wystarczy spojrzeć na AiG. To dzieci przy OML.
  • Re: Nowy wywiad Autor: ~Arek [37.77.156.*]
    Jaką kasę dla 505? Oni nie wiszą im żadnej kasy
    Tak, moja pomyłka. Chodziło mi o TT.
[x]
ONEMORE 1,34% 2,64 2025-10-01 16:44:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.