Rozumiemy wierzysz w spółkę - ale pisanie co chwilę iż będzie wystrzał którego jednak nie ma robi się już troszkę męczące Pieniążki lubią ciszę więc jak wierzysz to siedź cicho, wcinaj popcorn i dokupuj jak leci w okolice 1.10
Niestety ten rajd na 2,5zl i zrzut na grosze odstraszyl potencjalnych zainteresowanych (lub dal okazje do kupna) co sesje jest spekulacyjny wzrost i zrzut to nie przyciaga inwestorow jak np rafako ktore rosnie i rosnie i rośnie a spolki robia to samo czyli chca lub planuja.. Moze wiecej naganac trzeba na forum?
Memorandum wyszło 1ego kwietnia - jest nim zapisane iż Mili ma wesprzeć 500k PLN druga spółkę w ciągu miesiąca Jak do tego dojdzie kurs ma szansę pójśc do góry (ale spokojnie nie będzie tu drugiego rafako i wzrostu o 800% według obecnego TKO jak ktoś kupował jeszcze miesiąc temu po 0.25) może w okolica 1.50
Jak strony się nie dogadają i memorandum padnie naturalnym trupem to niestety mozemy znowu zobaczyc poziomy 80-90 groszy
Czy namawiam do czegokolwiek ?? Nie Czy ma pakiet ?? Tak jak już pisałem obkupiłem się po 1.15 na zasadzie troszkę spekulacyjno - hazardowej
Każdy ma swój rozum - i ani wytrzały Difi ani spadki wiatraka nie powinny Wam przysłonić osobistej analizy możliwości i ryzyka
Zapominasz ze te 500 tys od inwestora nic nie wnoszą. Spółka wymyśliła sobie ze dzięki mili dostanie się na parkiet.Szczerze lepiej żeby mili sama produkowała te naboje.Kase mają z emisji wiec w czym problem?
Ja z chęcią porozmawiam tutaj z kimś kto ma realne argumenty
O zgrozo nie wierzę w to co właśnie piszę - ale pomimo niezgodności z 'wiatrak' to tam przynajmniej przez moment mieliśmy rzeczową wymianę argumentów - i choć każdy z nas może mieć inne zdanie to wypadałoby je popierać czymś więcej niż tylko ' będzie wystrzał, będzie grubo' - ja wiem że w 99% to jest poziom bankiera ale czasem warto poszukać tego pozostałego 1%
W tamtej wymianie poglądów, to Ty miałeś rację, a ja się myliłem ( co niestety okazało się na szczęście umiarkowanie kosztowne ). Od tamtej pory minęło trochę czasu, trochę się rozjaśniło i tak : 1. IMO to nie Ragnar tu rozgrywa kurs 2. jest tu kilku dobrych, agresywnych graczy ze sporym portfelem 3. są na tym forum 4. fundamentalnie, to ta spółka należy do giełdowego, śmieciowego planktonu - ale jest bardzo płynna 5. działa w sektorze, który wzbudza ogromne emocje, zatem nie rozsiewaj wiadomości o tym, jak niemożliwą jest produkcja militarna z jej udziałem - bo 1,5 tu nie zobaczymy. A dobrze byłoby wyjść z zyskiem na drogie wakacje :)
A ja głupi myślałem ze te 0.8 zł co przewidujesz to z doświadczenia a to wychodzi ze z merytoryki.No cóż ty tym 1% na pewno nie jesteś. A argumenty na to 0.8 to jakie masz ? I jeszcze odpowiedz jakie były argumenty ze kurs spadł o 60%.Jestem ciekaw twojej merytorycznej opinii
Dif - argumentacja spadków jest prosta - mamy wychodzący fundusz o czym wszyscy wiedzą - czego przyznam na początku sam się nie spodziewałem - mamy spółkę która może i ma perspektywy na przyszłość (wierzę w to) ale póki co obiecuje wiele tylko na papierze - produkcja amunicji, schrony, bunkry itp itd
Prezes który akurat z wojskowością był za pan brat odszedł - powódów nie znamy więc nie chcę tu dywagować
Jak memorandum padnie to wspomnisz na moje słowa - wtedy reszta wahających się zacznie wyprzedawać bo stracą zapewne ostatni twardy argument jaki ich tu trzyma - jak daleki wtedy może być zkres dołka - technicznie okolice właśnie 80-85 groszy
A jakie są Twoje argumenty ?? Proszę wyłóż choć jeden sensowny - i nie pisz że ragnar zaraz wróci z EUCO - może wróci,może nie wróci - może jak na PLAZA gdzie są domysły że ma akcje na słupach - może jak na innych spółkach gdzie często przewija się RAGNAR jako fundusz tuż pod progiem aby się jeszcze nie ujawniać
Lepiej u Ciebie pisać że zaraz wystrzał, zaraz wystrzał i na tym kończyć argumenty - brawo no faktycznie jest pole do polemiki merytorycznej z Tobą