To często spotykany błąd w inwestowaniu nowicjuszy. Siedzą na coraz większej stracie, aż w końcu rzucają ręcznik i oddają, zwykle w dołku. Pozbywanie się akcji po mocnym spadku rynków, w momencie, kiedy sytuacja ulega uspokojeniu jest wyjątkowo niefortunne. Ale każdy może popełniać błędy.
Dolicz jeszcze tę stratę, którą by poniósł (spadek na 14,34zł) gdyby czekał na cud tak jak Ty. A dolicz stratę z przyszłego tygodnia. Teraz to Ty masz brąz w gaciach, a on czeka na okazję i zarobi na tym.
Może i ja nie zdążę zarobić, ale w przeciwieństwie do Ciebie nie będę tracił. Pozostało Ci biernie czekać i zdać się na ślepy los, bo nic innego nie potrafisz.
Tor wyszedłeś po 14,60 i widzę że wróciłęś na forum jako XYZ przy kursie 28 nie mogąc sobie poradzić sam ze sobą że tak cie wyleszczyli jak dzieciaka, daj se chłopie spokój z tym twoim trollowaniem w co drugim wątku, szkoda twojego czasu
Autor: ~Tor [188.146.164.*] 2025-04-11 15:41 Opublikowano przy kursie: 14,49 zł , zmiana od tamtej pory: 89,44% Tak to prawda. Jestem jednym z nielicznych piszących tu prawdę. Sprzedałem po 14.60 czyli sprzedałem na sporej górce Bo trzeba sprzedać nawet ze strata aby uwolnić się od tego iż może jeszcze bardziej spaść