rozumiem gdyby post się pojawił 1 kwietnia ale ktoś się pośpieszył z tym żartem, chyba że zapomniał dać przecinka i miało być pytanie czy będzie po 1,50
Dnia 2025-04-23 o godz. 23:00 ~szasza napisał(a): > walek napędowy do ABRAMSA uwaga sie kreci
Miałem kiedyś RAINBOW po 1.35 zł. doszlo do 3 zeta sprzedałem 3 kawałki . Doszło do ponad 150 zeta , żal jak cholera że nie trzymałem , do końca . Zresztą większość z nas miala takie przypadki nie tylko ja . Cóż za głupotę i wiarę w piszących bzdety trzeba płacić nalezną karę .
Powiem uczciwie, gdyby faktycznie złapali kontrakt podwykonawczy do wykonania przekładni czy czegoś innego do Abramów lub do innych ciężkich pojazdów wojskowych, to kurs mógłby tu rozwalić sufit, ale historii działalności spółki obstawiam, że zakończy to się jak z umowami z Hindustani, czyli niby miały być, a okazało się finalnie, że Zarząd i pewnie cała świta zrobiła sobie tylko wycieczkę do Indii na koszt spółki
Kolego, nie dla jaj, tylko dla kasy. Sprzedali akcje w rynek. Ludzie nabyli kolekcjonerskie akcje i mogą się poczuć jak filantropii, a oni zainkasowali kasę za akcję puszczone w rynek i tyle w temacie.
Jeżeli będą zarabiać i dzielić się zyskiem w postaci dywidendy, to dla mnie spółka z dobrymi fundamentami i perspektywami, w bajki o abramsie czy Hindusach, czy kursie 150, nie wierzę, gorzej z obrotami, i to jest najwiekszy mankament, w przypadku gdy ktoś ma większy pakiet i będzie chciał go szybko sprzedać, to cena spadnie i będzie musiał sprzedać taniej, to jest to o czym pisał p Jan, brak stabilizacji, bo jest to kilku drobnych,
Teraz, ale w w czasie przeprowadzanej emisji tak nie było i byli pod kreską. Teraz, ok zgadza, mają inną płynność i kozakują.
Znasz to przyslowre: zapomniał wół, jak cielęciem był.