Proszę sobie policzyć ile już skupił w ostatnim czasie po cichutku powolutku ale systematycznie .Ten Pan was kiwa jak chce wyczesując z was akcje czyli umacnia kontrole nad Spółką i przy odpowiednim poziomie ceny sprzeda te spółkę jeszcze raz .Powiem że jestem pod wrażeniem konsekwencji działania Przewodniczącego
I bardzo dobrze. Jak się nie czyta kwartalnych raportów i nie kontroluje na bieżąco procesu rozwoju spółki to niech nie płacze później jeden z drugim że nie wiedział co skąd się wzięło.
Inwestycja w akcje to proces długoterminowy z wyjątkiem spółek mocno spekulacyjnych lub tych których czas na giełdzie dobiega końca.
Na tym polega inwestowanie długoterminowe. Kupuje się akcje w różnym odstępie czasowym niezależnie od aktualnego kursu co daje możliwoś jego uśrednienia w dłuższym przedziale czasowym. Wiadomo lepiej kupic nisko i trzymać ale giełda nieprzewidywalna jest i zawsze może być taniej jak i drożej. Ja siedzę tutaj już trochę czasu i kupowałem zarówno po 0.4 jak i 0,12 wiec kupując po 0.4 teraz tracę ok.40 % na tym pakiecie ale od zakupów po 0,12 kurs wzrósł o 100 % więc jakaś tam srednia jest.
Każdy inwestuje według swoich zasad ważne żeby nie robić tego pod wpływem nadmiernych emocji i trzymać się zwoich założeń.