Mocne wybicie gorą - kwestia godzin...dni...
MACAD w miejscu tam gdzie były wcześniejsze wybicia + nadaktywność Daltonów - Szkoda ,Wujaszek , Nowy.
CDN...
Miejmy nadzieję. Perspektywy są dobre. Czekamy na zamówienia. A na forum im więcej robactwa to dobrze. Chociaż są również robaki z innej frakcji, tej podbijającej. Mam nadzieję, że Ty do nich nie należysz. Ja jestem akcjonariuszem, średnia +2. A Ty? Jak się tu masz?
Może ktoś pamięta jak pisałem w sierpniu o kupnie działki. Sprzedałem wtedy 1500 akcji po ok 140zl żeby kupić ziemię za 200tys. Część ludzi pukała się wtedy w czoło(chciałem zdywersyfikować swój portfel i sprzedałem połowę akcji) i z perspektywy czasu miała rację bo kurs urósł 70zl co dałoby ponad 100 tyś zysku a na obecnej sprzedaży działki zarobię niecałe 20tyś... niemniej jednak czuję w kościach, że lepiej wyjdę na Synektiku i w poniedziałek idę do notariusza i wchodzę za wszystko więc poczekajcie z tym wybiciem jeszcze parę dni. Łączny pakiet da mi ok 2500 akcji i tego obiecuje już nie ruszać do komercjalizacji kardioznacznika
Analiza wsteczna zawsze skuteczna. Akcje kupowałem w październiku 2023 po bodajże 64zł. Pół roku później byly po 140zl i trafiła się okazja fajnej działki. Tyle się mówi o nietrzymaniu wszystkich jajek w jednym koszyku. Z perspektywy czasu nienajlepsza inwestycja. Z drugiej strony nauka przynajmniej na plus a nie minus
Nie chodzi o analizę,ale same obliczenia w ,których pokonałeś dywidendę i kurs po którym można było wyjść po dywidendzie, a jednym z tych którzy Ci odradzali wtedy byłem też ja.
Pamiętam, że doradzałeś, ale powiedzmy, że musiałem na własnej skórze to przeżyć. A co do wyliczeń to wspomnę jeszcze, że do końca kwietnia muszę jeszcze przelać do urzędu skarbowego ponad 24tyś zł, ale to w sumie byłoby prędzej czy później nie do uniknięcia
Przy czym wybicie ponad 215 i ustanowienie nowego ATH w ciągu najbliższych dni,tygodni oceniam na 90% szans...na przeciwny scenariusz - spadek poniżej 200 dałbym 10%.
Nic takiego nie pisałeś krashan. Może o zakupie działki pisałes na innym wątku i znowu nie kontrolujesz ego co piszesz. Pisałeś o rozwodzie z żoną i kredycie na zakup akcji. Kupiłeś na górce i zacząłeś pluć na Synektik jako szkoda. Jak tam twój Olymp i ReadGene. A zapomniałem . Jeszcze pisałeś o sprzedaży akcji XTB po 140 zł. Na wątku XTB już cię rozgryźli i musisz pisać tam jako kapitan_hak. Pamiętaj o lekach i IP, wielonikowcu.