• Artykuł Autor: ~Zbigi13 [77.253.103.*]
    To ten artykuł o który pytają
    Widać że ktoś wie o czym mówi
    https://marlowe.pl/2025/03/text-sa-czego-nie-widzi-tlum/
  • Re: Artykuł Autor: ~Gorn133 [37.47.125.*]
    Albo wie o czym mówi albo przeraża go jego strata, ewentualnie wisi na haku od 90zl
  • Re: Artykuł Autor: ~Zbyszko_z_Rynska [83.11.196.*]
    Ej serio? Bo nie do końca wierzę, że to rośnie, bo ludzie przeczytali artykuł na blogu, który sam opisuję się jako: Kultura, kuchnia, podróże, produktywność. I nagle autor wywala artykuł z analizą spółki giełdowej? Serio dlatego kupujecie? Już pomijając, że są tam same oczywistości, które można wyczytać z raportów itp. W wcześniej tego nie widzieliście i dostrzegliście po tym artykule? Serio? Kultura, kuchnia, podróże, produktywność?
    Żeby nie było, nie uważam, że tam są jakieś kłamstwa. Tylko są informacje powszechnie znane od miesięcy, tylko ubrane w sposób, żeby to super wyglądało, prawdopodobnie autor wisi na grubym haku, bo inaczej po co by coś takiego popełniał na blogu Kultura, kuchnia, podróże, produktywność? Z dobroci serca, żeby Wam pomóc zarobić? A i jakim cudem nagle zaczęliśmy to o tym gadać? Bo przez przypadek jest tu inwestor, który akurat obserwuje również tego bloga o kuchni, na którym akurat ktoś napisał artykuł o Text? :D Ludzie serio tego nie widzicie?
  • Re: Artykuł Autor: ~Młody [84.40.156.*]
    Kupują bo chcą i za swoje, czego jęczysz, stój dalej na peronie.
  • Re: Artykuł Autor: ~193910-4 [62.87.214.*]
    bez powodu spadlo to i bez powodu "rosnie" ; do 60 to dopiero powrót do punktu wyjscia bezpodstawnych spadkow. Takze spokojnie. Przy 70-80-90 mozemy mowic ze ROSNIE
    Ahahah, chłopie, zaglądam tu z ciekawości, bo zainteresowało mnie, o co tu chodzi, że spółka z mWig 40 tak nurkuje, ale gwarantuję Ci, że znam ciekawsze opcje, jeżeli chodzi o inwestycje i przynajmniej w najbliższym czasie nie tknę tej spółki, to po pierwsze. Po drugie, od tego jest forum, żeby wymieniać poglądy, jak Ci to nie pasuje, załóż sobie prywatną grupę i tam sobie rób co chcesz i dyktuj co inni mają robić.
  • Re: Artykuł Autor: ~Kokos [188.146.173.*]
    Przedstaw te ciekawsze opcje XDDD
  • Re: Artykuł Autor: ~Zbyszko_z_Rynska [31.61.253.*]
    Nie :) Nie wiem czemu miałbym Ci albo komukolwiek innemu doradzać w co inwestować, to są płatne usługi, a ja nie mam w tym żadnego interesu, wręcz przeciwnie.
  • Re: Artykuł Autor: krokodilko [46.134.148.*]
    > Nie :) Nie wiem czemu miałbym Ci albo komukolwiek innemu doradzać w co inwestować, to są płatne usługi, a ja nie mam w tym żadnego interesu, wręcz przeciwnie.

A jaka jest cena twoich odpłatnych usług, i czemu tak drogo ?
  • Re: Artykuł Autor: ~Banker [91.16.1.*]
    Tak bo to treściwy artykuł serio
  • Re: Artykuł Autor: ~gosia [212.96.247.*]
    Pelna zgoda, dzieki za tak merytoryczne opracowanie i podzielenie się
  • Re: Artykuł Autor: ~Ronin [82.99.152.*]
    Ja tu tylko przypomnę ten artykuł wychwalający spółkę, którego co niektórzy bronili jak niepodległości, tak w kontekście ostatnich 2 dni i tego co się dzieje z kursem :D
  • Re: Artykuł Autor: ~noicoztego [77.222.227.*]
    Kto gra na giełdzie powinien sobie zdawać sprawę że kurs nie zależy od kondycji spółki. Są spólki gdzie zysk jest minimalny a cena z kosmosu, a są spólki gdzie zysk jest w milionach co kwartał a cena śmiesznie mała, nie wspominając o przypadkach nabijania kasy w firmy które od długiego czasu mają stratę netto
  • Re: Artykuł Autor: ~takmyślę [89.64.88.*]
    wystarczy spojrzec na ccc; najpierw stłamszone i bankrut prawie, a teraz cena w kosmosie mimo co raz to nowych dodruków pustego papieru.
  • Re: Artykuł Autor: ~Seal [31.0.48.*]
    Kiedyś amica kisila się za 10 zł latami do czasu aż chiniole nie wzięli tego za grosze i poszybowało na 200 zł. Jeszcze dawniej gorazdze. Budimex który sprzedawałem po 20 zł. Takich firm niedocenionych jest sporo.
  • Re: Artykuł Autor: ~Pyr [37.47.243.*]
    Podasz przykłady, tak z ciekawości
  • Re: Artykuł Autor: ~Honza [188.146.3.*]
    Zgadzam sie z autorem artykulu, TEXT to dobry biznes i akcje beda rosly w dlugim okresie.
[x]
TEXT -1,08% 47,70 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.