Dnia 2009-08-12 o godz. 21:40 coolturalny napisał(a):
> Po takich jak Ty "Tom" widać, że
> "dopalacze" powinny byc jednak
> zabronione.
Kto Ty w ogóle jesteś, skąd się wziołeś i co tu
> robisz......?
...jestem doroslym chlopakiem, wzialem sie z lona matki a jestem na watku polnej gdyz posiadalem troche papiera stracilem, sprzedalem i zakupilem groclin ktory spieniezylem i zarobilem 70%. Poza tym zaintrygowal mnie jethro-srull swoja angielszczyzna. ot co....aha i na dopalaczach nie jade. wole jasnosc umyslu
Posiadaczom polnej zycze wzrostow z calego serca bo im sie nalezy jak psu kielbasa. rozumiem ich cierpienie kiedy patrza na rynek a ich szmata nie rosnie
Tom nie piszesz nic nowego, ja już od trzech miesięcy tłumaczę miłośnikom POLNEJ, że kupią ja po 5 złotych. I to będą mogli kupić bez problemu, ponieważ nie będzie wielu chętnych do zakupu po tak wysokiej cenie.
Ten horyzont jest już za długi i wybicie pójdzie dołem. A wybicie będzie wprost proporcjonalne do długości konsolidacji, co niestety przełoży się na potężny spadek.
Całkiem bezinteresownie dam nieszczęśnikom z POLNEJ małą wskazówkę.
Jako, że lubicie spółki o małej płynności i małym FF - spójrzcie na INSTAL.
Jestem przekonany, że to " spojrzenie" może się Wam niedługo bardzo, ale to bardzo opłacić.
~redaktor
prześledziłem historie Twoich postów i zauważyłem iż wszystkie są krytyczne wobec waloru na którego forum aktualnie się znajdujesz .
Większość wpisów brzmi cyt.: ... będzie taniej , dużo taniej ...
Zadałem sobie trud i sprawdziłem . Ani jedna spółka po czasie w którym wróżyłeś "taniość " nie staniała . Więc jest to dobry znak dla kursu Polnej .
Swoją drogą Ty i głupek wioskowy ~tom , pasujecie do siebie .
Możecie sobie obaj na tym wątku wymieniać poglądy na temat waszej mądrości i przebiegłości , a ja wam od czasu do czasu podrzucę do towarzystwa jakiegoś pajaca któremu się wydaje że zjadł wszystkie nawet kurze rozumy . Miłej zabawy ...
wy tutaj wogóle sie nie znacie z mojej analizy wynika ze polna za miesia na notowania jednolite przeniesiona a za dwa miechy bankructwo. nie ma sie co ogladac sprzedawajcie póki czas
Porywnywanie potężnego ORCO ze śmieszną, małą firemką POLNA ( która nawiasem mówiąc nawet nazwę ma żałosną) jest niczym więcej jak tylko nieudolną próbą manipulacji. Próbą bardzo żałosną.
ale jednak ta smieszna spolka was interesuje, zrobcie sobie jeszcze tutaj ranking gamoni
1. przygłupawy tom
2. pierd...nięty ed
3. poje...ny redaktor
4. walnięta basia
i pierd..cie dalelej jaka to z polnej szmata.
redaktor . Jesteś jednak ciemny i ograniczony . Nie porównuje ORCO z niczym , jednak gość o nicku ~452 , wróżył Orco przed jej wzrostami bankructwo...
Rozumiesz ?
Jak jeszcze tego nie rozumiesz to powinieneś zacząć pić , a umysł ci się rozjaśni...
oj benybeny....po tryskajacym hunorem wpisie wnoszę, że kurs polnej dostarcza ci duuużo zadowolenia. Satysfakcja z posiadania najlepszego waloru na giełdzie............bezcenna.
Może i do twojego spranego mózgu dotrze, że akurat ja nigdy nie mówiłam, że Polna to szmata. Co wiecej, miesiąc temu znowu pojawiła się w moim portfelu, co nie znaczy że z tego faktu wynika iż teraz będę naganiała na papier bez odrobiny obiektywizmu. Nie jestem też póki co zachwycona z jej zachowania.