• POLNA Autor: ~tom [77.112.203.*]
    do konca sierpnia POLNA -65% od kursu z 12.08. Tak wynika z mojej analizy. A na tym sie znam.
  • Re: POLNA Autor: pablo7 [91.94.21.*]
    czego ty czlowieku sie nacpales ze takie glupoty wypisujesz
  • Re: POLNA Autor: ~Jethro-Srull [78.86.31.*]
    ja obstawiam 200 zl do konca sierpnia, tak mi pokazuje wykres. zobaczymy kto ma racje Tom
  • Re: POLNA Autor: ~lolek [83.31.224.*]
    nikt z Was nie ma racji, z mojej analizy wynika, że Polna wzrośnie do 17,58 PLN na koniec sierpnia oraz 23,12 PLN na koniec września
  • Re: POLNA Autor: coolturalny [91.94.0.*]
    Po takich jak Ty "Tom" widać, że "dopalacze" powinny byc jednak zabronione.
    Kto Ty w ogóle jesteś, skąd się wziołeś i co tu robisz......?
  • Re: POLNA Autor: ~tom [78.86.31.*]
    Dnia 2009-08-12 o godz. 21:40 coolturalny napisał(a):
    > Po takich jak Ty "Tom" widać, że
    > "dopalacze" powinny byc jednak
    > zabronione.
    Kto Ty w ogóle jesteś, skąd się wziołeś i co tu
    > robisz......?

...jestem doroslym chlopakiem, wzialem sie z lona matki a jestem na watku polnej gdyz posiadalem troche papiera stracilem, sprzedalem i zakupilem groclin ktory spieniezylem i zarobilem 70%. Poza tym zaintrygowal mnie jethro-srull swoja angielszczyzna. ot co....aha i na dopalaczach nie jade. wole jasnosc umyslu
    Posiadaczom polnej zycze wzrostow z calego serca bo im sie nalezy jak psu kielbasa. rozumiem ich cierpienie kiedy patrza na rynek a ich szmata nie rosnie
  • Re: POLNA Autor: ~pijok [83.11.143.*]
    Nie narzekać.
    Dopóki nikt wam kubła pomyj na głowę nie wylał , to było tu cichutko.
    Już myślałem że oprócz mnie i Jakubasa nikt w Polnej nie pracuje.
  • Re: POLNA Autor: redaktor [83.14.170.*]
    Tom nie piszesz nic nowego, ja już od trzech miesięcy tłumaczę miłośnikom POLNEJ, że kupią ja po 5 złotych. I to będą mogli kupić bez problemu, ponieważ nie będzie wielu chętnych do zakupu po tak wysokiej cenie.
    Ten horyzont jest już za długi i wybicie pójdzie dołem. A wybicie będzie wprost proporcjonalne do długości konsolidacji, co niestety przełoży się na potężny spadek.
    Całkiem bezinteresownie dam nieszczęśnikom z POLNEJ małą wskazówkę.
    Jako, że lubicie spółki o małej płynności i małym FF - spójrzcie na INSTAL.
    Jestem przekonany, że to " spojrzenie" może się Wam niedługo bardzo, ale to bardzo opłacić.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [86.63.118.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: POLNA Autor: ~pijok [79.191.230.*]
    ~redaktor
    prześledziłem historie Twoich postów i zauważyłem iż wszystkie są krytyczne wobec waloru na którego forum aktualnie się znajdujesz .
    Większość wpisów brzmi cyt.: ... będzie taniej , dużo taniej ...
    Zadałem sobie trud i sprawdziłem . Ani jedna spółka po czasie w którym wróżyłeś "taniość " nie staniała . Więc jest to dobry znak dla kursu Polnej .
    Swoją drogą Ty i głupek wioskowy ~tom , pasujecie do siebie .
    Możecie sobie obaj na tym wątku wymieniać poglądy na temat waszej mądrości i przebiegłości , a ja wam od czasu do czasu podrzucę do towarzystwa jakiegoś pajaca któremu się wydaje że zjadł wszystkie nawet kurze rozumy . Miłej zabawy ...
  • Re: POLNA Autor: ~hadess [85.134.139.*]
    wy tutaj wogóle sie nie znacie z mojej analizy wynika ze polna za miesia na notowania jednolite przeniesiona a za dwa miechy bankructwo. nie ma sie co ogladac sprzedawajcie póki czas
  • Re: POLNA Autor: ~452 [89.231.178.*]
    Wygląda na to ze spóleczka podąża do bankructwa
  • Re: POLNA Autor: ~pijok [79.191.230.*]
    ~452 .

.........Taki bankrut jak Orco ?...
    Wiesz o co chodzi "wróżbito"
  • Re: POLNA Autor: redaktor [83.14.170.*]
    Porywnywanie potężnego ORCO ze śmieszną, małą firemką POLNA ( która nawiasem mówiąc nawet nazwę ma żałosną) jest niczym więcej jak tylko nieudolną próbą manipulacji. Próbą bardzo żałosną.
  • Re: POLNA Autor: ~beny [213.192.99.*]
    ale jednak ta smieszna spolka was interesuje, zrobcie sobie jeszcze tutaj ranking gamoni
    1. przygłupawy tom
    2. pierd...nięty ed
    3. poje...ny redaktor
    4. walnięta basia
    i pierd..cie dalelej jaka to z polnej szmata.
  • Re: POLNA Autor: ~pijok [188.123.192.*]
    redaktor . Jesteś jednak ciemny i ograniczony . Nie porównuje ORCO z niczym , jednak gość o nicku ~452 , wróżył Orco przed jej wzrostami bankructwo...
    Rozumiesz ?
    Jak jeszcze tego nie rozumiesz to powinieneś zacząć pić , a umysł ci się rozjaśni...
  • Re: POLNA Autor: ~Basia [85.222.86.*]
    oj benybeny....po tryskajacym hunorem wpisie wnoszę, że kurs polnej dostarcza ci duuużo zadowolenia. Satysfakcja z posiadania najlepszego waloru na giełdzie............bezcenna.
    Może i do twojego spranego mózgu dotrze, że akurat ja nigdy nie mówiłam, że Polna to szmata. Co wiecej, miesiąc temu znowu pojawiła się w moim portfelu, co nie znaczy że z tego faktu wynika iż teraz będę naganiała na papier bez odrobiny obiektywizmu. Nie jestem też póki co zachwycona z jej zachowania.
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.