• Chile - nowa licencja Autor: ~bbd [89.64.27.*]
    https://www.parkiet.com/biura-maklerskie/art41829381-xtb-rozpycha-sie-w-ameryce-poludniowej-nowa-licencja-w-chile

Myślicie, że Chile to perspektywiczny rynek ?
  • Re: Chile - nowa licencja Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]
    Wooow

Nowość w komunikacji XTB

Według mnie zaskoczyli na duży plus , bo o tej licencji w Chile nawet prezes nic się nie chwalił , że czekają na nią .

• Re: Chile - nowa licencja Autor: ~niedźwiadek [185.172.210.*]
    Chile to jest mały pikuś. Stamtąd już niedaleko do Antarktydy. Oj będzie się działo , będzie się działo. Wyobraźcie sobie kilka milionów pingwinów , które siedzą na worach pełnych pieniędzy. Czyż nie kupią kontraktów CFD na bimbaliony ryb , które tam są.? Wtedy my akcjonariusze będziemy bogaci , obrzydliwie bogaci, więc kupować akcje towarzysze !! Do ABB trzeba wyciągnąć kurs ponad 80 zł, a chętni na te akcje, z takimi perspektywami zapłacą ponad 100 zł . Jasne.
  • Re: Chile - nowa licencja Autor: ~koles [79.185.210.*]
    nie "my", bo ty akcji to nie masz
  • Re: Chile - nowa licencja Autor: ~niedźwiadek [185.172.210.*]
    Akcje XTB akurat mam i na nich nie tracę. Jednakże optyka tego biznesu jest mętna. To typowa gra w trzy karty czyli CFD. Jak ryzykowne jest to zajęcie ostrzega sam broker. 70 % jego klientów na tym traci. Niedługo opuszczam ten okręt , 0,5 zł wzrostu i baj, baj.. w ciągu miesiąca zarobiłem 2%. Spółka jest więcej niż ryzykowna i nie warto wkładać w nią swoich pieniędzy.. AMEN
  • Re: Chile - nowa licencja Autor: ~Xetra [88.156.142.*]
    Chile to wrota do Ameryki Południowej, która oprócz Brazylii jest hiszpańskojęzyczna. To przyczółek z którego można prowadzić ekspansję.
[x]
XTB 2,84% 110,00 2026-07-01 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.