• Autko, masz sukces. Gratulacje. Autor: ~Enki [87.207.82.*]
    Znalazłeś kilku, którzy uwierzyli w te bzdury, ktore wypisujesz. Można powiedzieć, ze tych kilku przewyższasz inteligencją. Choć może termin inteligencja nie do końca jest tu na miejscu.
    Uważam, ze to dla ciebie duży osobisty sukces.
  • Re: Autko, masz sukces. Gratulacje. Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.145.*]
    A co cię boli? Że ludzie dzidzia jak skamlesz od 2022?https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=11931765&strona=1
  • Re: Autko, masz sukces. Gratulacje. Autor: ~ObserwatorGOV [91.94.97.*]
    W chwili obecnej wiara czy będą te samochody czy ich nie będzie, to nie ma większego znaczenia, bo handel zawieszony.
    Jak zostaną dystrybutorem to zapewne będzie windowany, a jak nie to idą w zapomnienie.
    72 dni do raportu i zobaczymy co będzie, ja nie wierzę że zaczną je publikować, obym się mylił.
  • Re: Autko, masz sukces. Gratulacje. Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.145.*]
    Nie będą publikować będą wyć od 2022 jak enki
  • Re: Autor: ~123 [37.30.14.*]
    Abstrahując w to kto w co wierzy i jak to będzie ostatecznie wyglądać, trzeba przyznać, że tutaj bardzo mało wpisów jest. Jak to się ma do takiego wielkiego "ff"? Ludzie "z ulicy" kupili akcje i zapomnieli? Wszystko im jedno? Machnęli ręką? Jak na to można na ten brak zainteresowania patrzeć?
  • Re: Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.180.*]
    A kto ma pisać jak spółdzielnia upachalq akcje na swoich kontach? Zobacz wykres od kwietnia 2018 do scalenia i dalej do zawieszenia. Ulica robi ruchy góra dół a nie trzyma kurs za mordę 5 lat. Same fakty. Zobacz co pisał enki megalodon łuk peop oczy się otwierają. Jak mafia dziala
    Ciekawe. Na prawdę.
  • Re: Autor: ~Enki [87.207.82.*]
    Zamiasy wypisywać bzdury jaki to ze mnie mafiozo, napisz jaki Govena ma związek z Saic.
    Lepiej napisz po co wam było zrzucić kurs mielić w jednym miejscu naganiacz na sprzedać dodać nowe PKD. Ludzie widzą jak się angażujesz co najmniej od 2022 fala wyprzedaży? W twoim pustym lbie
    Ludzi interesuje zwiazek jaki Govena ma z Saic. Podziel się swoją wiedza na ten temat.
    Właśnie. tutaj jest w pewnym sensie "sedno".. Po znikomej ilości wpisów (praktycznie nikt tutaj nie pisze) wygląda, że nikogo nic już nie interesuje..? To o tyle dziwne, że gdyby wielu miało akcje, wielu by też chyba pisało zaniepokojonych losem co się dzieje? Albo ciekawych perspektyw? Przecież to chyba tak nie działa, że ludzie "z ulicy" kupują akcje i jest im wszystko jedno co dzieje się w spółce?
    Ludzi interesuje gdzie nasza upadłość z 2022 uciekajcie uciekajcie bo upadłość i co? Wygralem a ty dalej wyjesz ciekawe czemu? Nie pracujesz? Taki z ciebie inwestor że w środku dnia skamlesz od miesięcy na zawieszonej Groszowce? Dobrze zapłacili za zniechęcanie???? No pokaż saldo
    Enki jacy ludzie? Mietek i 123 potwierdzają że wiesza co jest grane. Czytać nie umiesz? Widzisz tu jeszcze kogoś? Gdzie twoje nieprzebrane tłumy ubranej leszczyny za 200 zł??? Są teraz z nami w pokoju?
    Jaki jest zwiazek Goveny z Saic? Wciąż tu cos sugerujesz więc wyjasnij konkretnie, albo skoncz te brednie.
  • Re: Autor: ~Mateusz_Kowalski [5.173.202.*]
    A po co ci govena lighting sp zoo gdzie masz zarobek z niezarejestrowanych emisji e i f? Po co trzymaliście kurs za mordę od kwietnia 2018 na 5 gr??? N wza po co? Jaki był cel uchwalać PKD? A Poznań motor show? Press packi w 2018? I kto ci placi masz mnóstwo czasu klepać 3 leszxzom niemal rok na zwmawiezeniu ciekawe. A kto płacił zavnagonke w 2022?
    Czyli nie masz żadnych konkretów, poza wytworami swojej chorej wyobraźni.
    I do głowy ci nie przyjdzie, że gdyby rzeczywiscie robili ten interes z samochodami to nie byliby w stanie tego ukryć.
  • Re: Autor: ~Mateusz_Kowalski [94.254.230.*]
    No moja wyobraźnia ja wymyśliłem chińskie autka roewe miesiąc po ipo ściągnąłem baica na Poznań motor show przyklepalem PKD w maju 2018 klepnalem emisję prywatne nigdy nie zarejestrowana e i f i trzymałem kurs za mordę na 5 groszach 5 lat wyjąć jako enki prop i megalodon 24 h na dobę i oczywiście ja wystawiłem 2000 akcji po 90 000 zł za sztukę. Kto ci placi? Dobrze zapłacili za 2022? Chyba dobrze że dalej masz czelnodc skamlec zamiast iść zarobić
    Rzecz w tym, że wymyślasz, bo nie ma żadnych faktów potwierdzających bzdury, ktore wypisujesz. Gdyby jakiekolwiek fakty miały miejsce, nie byliby w stanie ich ukryć. Ludzie z branży by sie o tym dowiedzieli i roztrabiliby temat. Pomijam fakt, ze ukrywanie, cała ta rzekoma konspiracja, którą tutaj wszystkim wmawiasz jest kompletnie bez sensu. Bo czemu niby miałoby służyć ukrywanie faktu, że jakaś firemka z Polski handluje chinskimi autami?
    A to jedno autko ściągnęliście wtedy w panice bo się baliście totalnej kompromitacji, gdy się okazało , ze podpisaliście umowe z firmą krzak. Ośmieszyliście się i w Polsce i w Chinach.
    Fakty są takie, ze żadna poważna chinska firma nie chciała z wami współpracować.
    Pytanie czy ty wypisujesz te bzdury bo masz chorą wyobraźnię, czy realizujesz jakiś cel, ktory ci ten gang Olsena zlecił.
  • Re: Autor: ~stolicabydgoszcz [45.140.184.*]
    123 to jesteś ty sam,może również mietek
    Ok.. to jak rozumieć taka informację gdzie można przeczytać, że "Free float: 100,00%"..? Kto to jest ten "ff" taki duży?
[x]
GOVENA 2,31% 0,27 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.