Tu chodzi bardziej o kasę.. zobacz ile kosztują gry. Sam pewnie wydam na GTA a to już nie będzie mała kwota i zniknę na are miechów jak przy RDR2 - ale ja stary jestem z 3ka dzieci więc czasu na gry jak na lekarstwo.. chyba,że na kiblu
Dnia 2025-02-14 o godz. 12:32 ~TwójWuj napisał(a): > Tu chodzi bardziej o kasę.. zobacz ile kosztują gry. Sam pewnie wydam na GTA a to już nie będzie mała kwota i zniknę na are miechów jak przy RDR2 - ale ja stary jestem z 3ka dzieci więc czasu na gry jak na lekarstwo.. chyba,że na kiblu
kasa owszem, ale kolega wyżej Ci w zasadzie odpisał w sedno: to nie ten target. Nikt nie kupuje gry tylko dlatego żeby ją kupić.
Pytanie czy jako osoba mająca mało czasu na gry rozwazalbys w ogóle zakup i grę w CS. Jak mówisz, że jedynie na kiblu masz czas to muszą zrobić specjalnie dla Ciebie port na switcha.
Jak byś śledził.to byś wiedział, że właśnie tego nie chcą bo to rynek trudny i już zdobyty ciężko tam się wybić jak mówił CEO idą w slaszery i tam chcą wieść prym w przyszłości bo to ich konik wymieniłeś tytuły z innego kierunku gdzie nie są w stanie być konkurencyjni.
Nie zrozumieliście. Tu nie chodzi o konkurencyjność tylko gracza. Nie znam graczy co grają tylko w jeden typ gry a resztą gardzą. Wiem też, że tacy są i grają tylko w CIV i strategie.. ale to promil. Pamiętajcie ,że OML nie ma takiego przebicia i kasy na marketing. 505 sobie przypomnijcie jak po macoszemu potraktował GR2. Nikt nie chce wyskakiwać z premierą gdy ma się pojawić takie monstrum jak GTA6 koniec kropka. To podobnie jak inwestowaniem kasy.. CDred wciąga kapitał jak odkurzacz i wyciąga z takich OMLów inwestorów gdy tylko ruszy małym paluszkiem.
Przeczytaj cały wątek ze zrozumieniem. OML tak ma wpływ i wreszcie wyda by nie kolidować z potęgami mimo ,że to inny target. Na CDr już można było zarobić 100% dużym kapitałem i wrócić tutaj. Problem u nas leży z obrotami... na razie. 1Q już w połowie i ci co wracają właśnie podbijają aby zebrać większe pakiety. Aktualna cena to nadal promka.
Lol. Wszyscy wiedzą od miesiący że będzie nowa gra. A typ ma stójkę bo CEO powiedział że nie może się czegoś doczekać....
Jakbyśmy nie wiedzieli że będą jakieś materiały..