• CEO Szymon Bryła na X Autor: ~TwójWuj [31.0.59.*]
    I can't wait to show you more in the upcoming months
  • Re: CEO Szymon Bryła na X Autor: ~anavrin [81.166.83.*]
    Jakie to szczęście, że jednak sami wydają grę. Komunikacja z rynkiem będzie na zupełnie innym poziomie i dużo prostsza.
  • Re: CEO Szymon Bryła na X Autor: ~TwójWuj [31.0.59.*]
    Tiaa, na pewno nie będą wydawać z gigantami kolidować z takimi tytułami jak GTA, Death Stranding 2 itp
  • Re: CEO Szymon Bryła na X Autor: ~warren_muppet [83.9.159.*]
    Walking simy i gry z twerkowaniem to nie target gier onemorelevel.
    Tu chodzi bardziej o kasę.. zobacz ile kosztują gry. Sam pewnie wydam na GTA a to już nie będzie mała kwota i zniknę na are miechów jak przy RDR2 - ale ja stary jestem z 3ka dzieci więc czasu na gry jak na lekarstwo.. chyba,że na kiblu
  • Re: CEO Szymon Bryła na X Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2025-02-14 o godz. 12:32 ~TwójWuj napisał(a):
    > Tu chodzi bardziej o kasę.. zobacz ile kosztują gry. Sam pewnie wydam na GTA a to już nie będzie mała kwota i zniknę na are miechów jak przy RDR2 - ale ja stary jestem z 3ka dzieci więc czasu na gry jak na lekarstwo.. chyba,że na kiblu

kasa owszem, ale kolega wyżej Ci w zasadzie odpisał w sedno: to nie ten target. Nikt nie kupuje gry tylko dlatego żeby ją kupić.
  • Re: CEO Szymon Bryła na X Autor: ~warren_muppet [83.9.159.*]
    Pytanie czy jako osoba mająca mało czasu na gry rozwazalbys w ogóle zakup i grę w CS. Jak mówisz, że jedynie na kiblu masz czas to muszą zrobić specjalnie dla Ciebie port na switcha.
    Na szczęście jest Portal PS5 i Steam deck
  • Re: CEO Szymon Bryła na X Autor: ~Bartosz [5.184.251.*]
    Jak byś śledził.to byś wiedział, że właśnie tego nie chcą bo to rynek trudny i już zdobyty ciężko tam się wybić jak mówił CEO idą w slaszery i tam chcą wieść prym w przyszłości bo to ich konik wymieniłeś tytuły z innego kierunku gdzie nie są w stanie być konkurencyjni.
  • Re: CEO Szymon Bryła na X Autor: ~TwójWuj [89.64.25.*]
    Nie zrozumieliście. Tu nie chodzi o konkurencyjność tylko gracza. Nie znam graczy co grają tylko w jeden typ gry a resztą gardzą. Wiem też, że tacy są i grają tylko w CIV i strategie.. ale to promil. Pamiętajcie ,że OML nie ma takiego przebicia i kasy na marketing. 505 sobie przypomnijcie jak po macoszemu potraktował GR2. Nikt nie chce wyskakiwać z premierą gdy ma się pojawić takie monstrum jak GTA6 koniec kropka. To podobnie jak inwestowaniem kasy.. CDred wciąga kapitał jak odkurzacz i wyciąga z takich OMLów inwestorów gdy tylko ruszy małym paluszkiem.
  • Re: CEO Szymon Bryła na X Autor: ~Niestety [91.94.13.*]
    1 OML ma wplyw kiedy wydac gre
    2 chłopie jezeli masz mozluwosc w rok od dzis zarobic 4x to raczej tu a nie na CDR czego tez zycze
  • Re: CEO Szymon Bryła na X Autor: ~TwójWuj [89.64.25.*]
    Przeczytaj cały wątek ze zrozumieniem. OML tak ma wpływ i wreszcie wyda by nie kolidować z potęgami mimo ,że to inny target. Na CDr już można było zarobić 100% dużym kapitałem i wrócić tutaj. Problem u nas leży z obrotami... na razie. 1Q już w połowie i ci co wracają właśnie podbijają aby zebrać większe pakiety. Aktualna cena to nadal promka.
  • Re: CEO Szymon Bryła na X Autor: ~src [5.184.244.*]
    Lol. Wszyscy wiedzą od miesiący że będzie nowa gra. A typ ma stójkę bo CEO powiedział że nie może się czegoś doczekać....
    Jakbyśmy nie wiedzieli że będą jakieś materiały..
    Dziś to wrzucił na Xa o 10tej podając dalej wczorajszy screen.
  • Re: CEO Szymon Bryła na X Autor: ~anavrin [81.166.83.*]
    Jak tam sytuacja na Qubic?
  • Re: CEO Szymon Bryła na X Autor: ~Tuktuk [175.157.125.*]
    Na qubic zrobiłeś się taki inwestor Pan ?
[x]
ONEMORE 0,00% 2,25 2025-10-24 16:43:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.