• ZAROBIONY Autor: ~beata [83.27.143.*]
    Zarobiony co teraz będzie? Podpowiedz proszę bo jesteśmy zagubieni? Co robić? Sprzedawać czy co? Ile spadnie jeszcze? Dam radę sprzedać i taniej odkupić? Zarobiony no pomóż proszę....
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~Monika [83.7.19.*]
    Bardzo ci dziękuję ZAROBIONY. Udało ci się skutecznie przegonić z tego forum Chodzika Księżycowego. To nic, że facet miał ciekawe i trafne wypowiedzi, to nic że zrobił z tego forum coś ciekawego a jego wypowiedzi były z jajem i czytało się je z usmiechem.
    Dzięki niemu po raz pierwszy kupiłam książkę o giełdzie i zaczełam się tym interesować.
    To był człowiek, który bezinteresownie przekazywał nam swoja wiedzę i tak naprawdę prowadził na łamach tego forum kurs analizy technicznej. Dzięki niemu zaczełam nie tracić, ale zarabiać i odrobiłam dużo ze strat które poniosłam podczas bessy. Żałuje tylko jenego, że jak się tutaj pojawiłeś ZAROBIONY wszysce razem i każdy z osobna nie przegonił cię na cztery wiatry. Przez wiele miesięcy nauczyłam się tu z tych wpisów od Chodzika więcej niż przez ostatnie dwa lata od kiedy jestem na rynku.
    Dzieki ci ZAROBIONY za twój zjadliwy niczym nieuzasadniony atak na człowieka, który bezinteresownie bróbował wprowadzi tu zasady dobrego wychowania. Niestety na ciebie nie mogę liczyć, przeczytałam twoje wypowiedzi i nic oprocz zjadliwości i zaciekłości z nich nie wynika. Mam nadzieję ,że tak jak zjawiłeś się tutaj tak i znikniesz na zawsze.
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~chet [87.205.169.*]
    Nie jest już tak tanio jak kiedyś : miewałem te akcje gdy cena była poniżej 3 ale też i gdy wynisiła 4,9...MImo wszystko P/bv powinien dojść do 1..
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~zarobiony [89.231.217.*]
    Polecam ostatni (żałosny)wątek chodzika na Tpsie i to jak go tam zjechano za to co wypisał( a ile wpisów jeszcze moderator usunął).
    Myślę, że jak go będziecie dalej prosić, to zacznie pisać, bo ma chyba taką potrzebę, a tutaj ma wiernych słuchaczy i czasem (przy małych obrotach)pole do kreowania zachowań na rynku Netii. Moje wpisy kazdy może odbierać jak chce(kazdy ma swój smak), natomiast pokażcie mi kogoś, kto coś stracił przez nie( poza oczywiście waszym guru). A z drugiej strony, to smutne, że nie macie własnego zdania, bo to znaczy, że sami nie dajecie sobie pomóc!
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~Sally Brown [85.222.86.*]
    Zgadzam sie z Moniką, a nie z Zarobionym. Zjadliwości na tym forum jest aż nadto. Spokojnych i rzeczowych wypowiedzi malo. To, że ktoś czyta wypowiedzi innych nie znaczy, że nie ma swojego zdania i nie potrafi sam zdecydować. Różne poglądy i kilka źrodeł informacji często pomagają w podjęciu decyzji.
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~zarobiony [89.231.217.*]
    Oczywiście, że możesz sie zgadzać z kim chcesz, a z kim nie, to nie. Wcale nie zabiegam o to i nie pisałem tego w takiej intencji. Czy czytałeś post chodzika na Tepsie? Przypomniałem go tam przed chwilą . Przeczytaj i zastanów się, czy ma to sens ,o czym pisze, czy nie(tak bezstronnie, nie biorąc mojej osoby pod uwagę)? Pozwolę sobie tylko wtrącić, że pewnie wychodzimy z recesji, a gość prognozuje dla poważnej spółki z WIG20( chodzi tu również o kontrakty na WIG20) spadek 50%( powrót na obecny poziom związany byłby ze zwyżką 100%).Na Netii też pisał różne dziwne rzeczy, a ja po prostu go skontrowałem. I niespodobało sie to zarówno jemu, jak i jego zagorzałym wyznawcom. Stąd cały problem.Dodam jeszcze, że zaczął mi grozić na watku Tepsy(usunął to moderator, ale może ktoś zdążył przeczytać), co świadczy o jego zaburzeniach osobowości chyba.
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~andrew [89.151.17.*]
    te ZAROBIONY zgrywasz takiego cwaniaczka, a widzę że oprócz siana to nic w głowie nie masz!!! Zwróciła się do ciebie buraku kobieta o pomoc, bo chciała jakiejś porady jaką zawsze miała od Pana Chodzika, a ty co na tą jej prośbę? Nic........ zero..... bo nic nie masz cieciu do powiedzenia!! Nie znasz się kompletnie na niczym! Jesteś typowym przykładem pańszczyźnianego chłopa, który się modli nie o to by mu się krowa ocieliła, ale o to żeby sąsiadowi zdechła!!! Podjerzewam że ty nawet podczas ostatnich pół rocznych wzrostów nie potrafiłeś mieć udanych inwestycji malkontencie! Skoro nie masz zamiaru pomóc PAni Beacie, a przegoniłeś Pana Chodzika, który by jej chętnie pomógł to wąt z tego forum!!! Nie właź tutaj mącicielu więcej! Nie chcemy tutaj ludzi z manią prześladowczą! A skoro uważasz że Chodzik tworzy towarzystwo wzajemnej adoracji i wpływa kurs? No i co z tego? Czy tworzy to wbrew tych osób? Wbrew tych osób to działasz ty chamie! Młocie czy ty nie rozumiesz, że to forum wymiany myśli, a nie miejsce dla wieśniaków takich jak ty! Bez odbioru burasie! Chyba że odpowiesz Pani Beacie!
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~xxxxxx [79.186.109.*]
    ZAROBIONY - zastaw tą bandę moherowych beretów niech słuchają swojego rydzyka
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~endi [77.253.155.*]
    Ale się uśmiałem :) po pachy :) a co się tyczy Chodzika to analiza TPSA była trafna i za to Go szanuję , nie jest jakimś neandertalczykiem - naganiaczem tylko bardzo kulturalnym i mądrym człowiekiem - pozdrowionka
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~xxxxxx [79.186.79.*]
    Tytuł dałem zbyt optymistyczny, jednak ostatnie dni a nawet godziny przekonują mnie, że jesteśmy przed poważną korektą na rynku jako całości.
    Jak zachowa się TPSA ?
    Pamiętacie kilkanaście dni temu napisałem że dojdziemy na tym papierze do 8 złotych.
    Podtrzymuję tą prognozę w tej chwili. Obecnie została zrealizowana formacja spadkowa
    Głowy i Ramion stanowi ona jednak prawdopodobnie tylko i wyłącznie część dużej formacji spadkowej również Głowy z Ramionami. Ta mała stanowi jedynie głowę tej dużej. Jeśli tak się stanie to moje założenia odnośnie rynku przekazane Wam z dużym wyprzedzeniem kilkanaście dni temu staną się jak najbardziej realistyczne i niebezpieczne. Nie wydaje mi się możliwa do zaakceptowania sytuacja, w której Wig 20 poleci na łeb a TPSA pójdzie do góry. Chyba nie jesteście tacy naiwni aby taki scenariusz zaakceptować.
    Chodzik Księżycowy

tak pisał wasz rydzyk a teraz fakty
    o godz. 11:00 wig20 około 1,5% w duł w tym samym czasie tpsa 2,3% w góre i była najlepszą spółkom na wigu 20 a teraz moja rekomendacja na poniedzałek tpsa nie 8 a 16zeta
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~zarobiony [89.231.223.*]
    Myślę, że ciekawe byłoby to doświadczenie, gdybyśmy porównali sobie w 2010 pity za ten rok. A co do Twojej wulgarności, to mozna tylko powiedzieć, ze jesteś żałosny. Ma rację xxxxxxx, ze Was należy zostawić, bo szkoda dla Was słów rozsądku.
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~zarobiony [89.231.223.*]
    Poprzedni post dotyczył oczywiście wulgarysty anrdew!
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~mm [188.33.14.*]
    Pomoc pomocą a naganianie naganianiem i wszystko to kosztem tepsy .

Zarobiony masz całkowitą racje , zebrało się tu takie towarzystwo jak od gry w trzy karty i wciągają drobnych przechodniów naganiacze ...
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~xxxxxx [79.186.79.*]
    endi jak skończysz śmiać sie po pachy, to napisz czy analiza tpsa jest w dalszym ciągu trafna?

A teraz do wszystkich giełdo-matołków, andrew do Ciebie również,nie słuchajcie się fałszywych mesjaszy, decyzje podejmujcie samodzielnie nawet gdy nie będzie trafna, nie martwcie się odrobicie to, a zdobyte doświadczenie jest bezcenne.
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~endi [87.205.60.*]
    Moim skromnym zdaniem teraz będzie krótkie i mocne odbicie na TPSA ale spadki jeszcze powrócą i zobaczymy nowe historyczne minima , myślę że kiedyś wszyscy dobrze na niej zarobimy.
    ZAROBIONY twierdzisz że jestem wulgarny? Ponieważ coś się nie mogę doczekać odpowiedzi na pytanie Pani Beaty... a taki cwaniak jesteś, bo zawsze piszesz post factum. Każdemu cisną się jeszcze gorsze słowa jak ciebie czyta niż to co ja napisałem. Co do Chodzika to niestety ale mu do pięt nie dorastasz i nie ma takiej osoby, która by miała inną opinię. Zresztą nie pisz nic do Pani Beaty, bo i tak nie napiszesz nic sensownego oprócz standradowego "up" albo "down" albo "jak będą kupowali to będzie rosło a jak będą sprzedawali to będzie spadało", czyli jak standardowy leszcz, który nie ma nic więcej do powiedzenia. Takiej porady i informacji można się od ciebie spodziewać i od tobie podobnych. Zazdrościcie wiedzy i kultury Chodzikowi i stąd te prowokacje, więc powiem tylko jedno- to rada dla mnie, dla Chodzika i wszystkich których drażni to co zrobiłem i robisz: "nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi cię do swojego poziomu i wtedy z tobą wygra". Tak więc ja ze swojej strony pasuję i nie dam się więcej sprowadzić do twojego poziomu. Graj sobie spokojnie i pozwól nam też się komunikować jak to czyniliśmy nim ty nie zacząłeś wchodzić na to forum. I myśl sobie o nas co chcesz- mamy to gdzieś...
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~DJ Andrzej [79.191.30.*]
    Wracaj Chodziku
    Zarobiony przeczytałem twoje niektóre wpisy na PEKAO jak również na naszej NETI.
    Lektura twoich wypowiedzi może posłużyć studentom psychologii jako temat do napisania pracy licencjackiej. „Rozgryzienie osobowości anonimowego i ukrytego człowieka za komputerkiem”
    To co ja spostrzegłem to:
    Zainwestowałeś swoje pieniądze żyle w okresie bessy i sporo straciłeś.(stad ta agresja i pretensje)
    Masz problemy z samo akceptacją i akceptacją środowiska.
    W zawodzie, jaki wykonujesz również jesteś niedoceniany a wręcz prześladowany przez przełożonych, ponieważ jesteś „firmową mądralą”
    Agresja w stosunku do Chodzika Księżycowego wynika z różnicy w wykształceniu . Wiedza książkowa i przeczytana, którą posiada Chodzik jest przeciwieństwem twojej zasłyszanej od innych. Nie potrafisz jej zastosować i brak efektów twojego działania nakręca twoją frustrację. Świadczą o tym twoje wpisy na innych forach..
    Irytuje ciebie to że Chodzik potrafi przekazać i podzielić się swoją wiedzą w sposób rzeczowy trafny przystępny i najważniejsze ZA DARMO.
    Jeśli dalej będziesz tak działał w okresie spadków na giełdzie nie dasz sobie z samym sobą rady i zrobisz coś głupiego sobie lub bliskim. POMYŚL o tym.

Wpis ANDREW i brak twojej odpowiedzi na pytanie Beaty potwierdza przypuszczenia że masz małą wiedzę.
    CHODZIKU jeśli chodzi o Ciebie to wiem że również milczenie Twoje jest PROWOKACJĄ do dalszego działania.
    PS Posłuchałem się Twojej rady i TP sprzedałem wracaj bo parę groszy muszę gdzieś zainwestować. Tylko w co?
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~chet [77.253.84.*]
    chodzik też trochę przesadził,że Tpsa osiągnie 8 plz w tym roku..Nie sądze by tak się stało..Co do Netii to P/bv = 1 powinna osiągnąć, więć minimum 5 plz jest do przełamania.Strumienie gotówki z abonamentów powinny dać jej wreszcie możliwość wypłacania dywidend porównywalnych z Tpsą, już wkrótce.
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~plan [83.220.195.*]
    polecam WARIMPEX koniec konsolidacji wybicie gorą na +-11zł w sierpniu info o ewentualnej sprzedazy hotelu , o ktorym prezes wspominał za 30mil euro.
    DJ Andrzej masz rację- to jakiś niedowartościowany mały człowieczek, taka zakładowa mądrala jaką każdy zna ze swojego otoczenia.
    Co do TP SA to nie przypatrywałem się analizie jaką zrobił Chodzik, bo póki co ten papier mnie nie interesuje, a ostatnie wzrosty mogą wynikać z faktu spekulacji przed decyzją albo przełożeniem decyzji o podziale spółki. Decyzja ta jest również ważna dla netii, więc znając polskie urzędy i ich nieobliczalność zalecał bym krótkoterminowo daleko idącą ostrożność. Tym bardziej, że Pani Annie Strężyńskiej chyba przypadł do gustu członek zarządu TP SA- Muszyński, bo aż pieje z zachwytu nad nim.
    Technicznie to na wykresie dziennym został wygenerowany sygnał sprzedaży na MACD i RSI, więc krótkoterminowo jest gorąco. To że krótkoterminowo jest nieciekawie widać też doskonale na wykresie godzinowym....
    Ciekawe co o tym sądzi Chodzik.
    Pozdrawiam wszystkich
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~zarobiony [89.231.211.*]
    Pajace!!!
    Patrzcie sobie na Tpsę. Jaki zysk od momenru, gdy wasz guru napisaL, że spadnie do 8zł!!!
    A co do Ciebie andrew, to jesteś prymitywem do potęgi. Wy sobie musicie chyba inną spółkę popszukać, bo juz pewnie na Netii jesteście spaleni.
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~beata [83.27.144.*]
    Spalony i prymityw to ty jesteś Z(E)RO-BIONY. Odczep się od człowieka, który ci napisał dosadnie kim jesteś. Brawo Andrew!!! Poza tym panie Z(E)RO-BIONY dziękuję, że mi napisałeś prymitywie co dalej z Netią. Zresztą spodziewałam się, że jesteś zwykłym zerem i nie masz nic do powiedzenia.
    Chodziku wracaj szybko, bo prymityw Z(E)RO-BIONY się ośmieszył i sam powinien zmienić spółkę.
    W każdej większej wiosce jest tzw. "wioskowy głupek" i nam się też taki trafił. Mamy forumowego głupka Z(E)ROBIONEGO.
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~beata [83.27.144.*]
    a co do TPSA to wzrosty są "zabójcze" hihihi prawie takie jak na Immoeast w zeszłym tygodniu hihihi Oj Z(E)RO-BIONY nie kompromituj się całkowicie, bo i tak jużsię skompromitowałeś pisząc co sądzisz o daleszej koniunkturze na Netii hihihi Czytałam również to co cytował DJ Andrzej- można się nieźle pośmiać ze Z(E)RO-BIONEGO.
    Znajdź sobie lepiej inne forum, albo załóż własne, bye bye :-)))))

CHODZIKU WRACAJ!!!!!!!!!
  • Re: ZAROBIONY Autor: ~zarobiony [89.231.211.*]
    Po tym co napisałaś panienko widać, że gramy w innych ligach. Przykład, który przywołałaś jest tak samo prymitywany jak cała Wasza sekta. Moze niedługo pojawi sie giełda na księzycu, to sie tam wszyscy przeniesiecie. Dyskusja z Wami, to dla mnie zabawa( którą uprawiam w wolnych chwilach, a w trakcie sesji wtedy, gdy nie można robić DT), bo Netii nie mam, natomiast nie wchodźcie ze swoimi głupotami na duże spółki z WIG20, bo bedę Was tam piętnował. A i inni pokaża Wam Wasze miejsce, tak jak usłyszł to Wasz Chodzik.Pa!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.27.144.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Z(E)ROBIONY Autor: ~beata [83.27.144.*]
    Panienka to twoja partnerka, a do mnie proszę się tak nie zwracać! Rzeczywiście gramy w innych ligach ch.mie, który nie ma szacunku dla kobiet- specjalnie napisałam że pragnę pomocy, żeby zobaczyć jaki z ciebie jest geniusz i wszyscy zobaczyli, że jesteś zwykłym zerem i ignorantem. Niektórzy faceci są tylko mądrzy w buzi po pijanemu, a co do czego to uciekają tak jak ty...macho z wiejskiej zabawy w remizie strażackiej.
    Nie strasz nikogo, że będziesz kogokolwiek piętnował, bo każdy ignoruje takiego jak ty głupka wioskowego- dla świętego spokoju mu przytakując, bo czort wie co głupkowi strzeli do głowy. A co do dużych spółek to inwestuję tam i piszę z powodzeniem. Piszesz o DT? Hihihi pewnie wchodzisz długą pozycją jak jest +8 a wychodzisz jak jest - 5- tak wygląda twój DT dawco kapitału?
    A nie zauważyłeś dzisiaj "geniuszu" jak można było wejść na -4 i wyjść na +8 na Warimpexie? Taki z ciebie inwestor jak z koziej... trąbka.
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.