Wracaj Chodziku
Zarobiony przeczytałem twoje niektóre wpisy na PEKAO jak również na naszej NETI.
Lektura twoich wypowiedzi może posłużyć studentom psychologii jako temat do napisania pracy licencjackiej. „Rozgryzienie osobowości anonimowego i ukrytego człowieka za komputerkiem”
To co ja spostrzegłem to:
Zainwestowałeś swoje pieniądze żyle w okresie bessy i sporo straciłeś.(stad ta agresja i pretensje)
Masz problemy z samo akceptacją i akceptacją środowiska.
W zawodzie, jaki wykonujesz również jesteś niedoceniany a wręcz prześladowany przez przełożonych, ponieważ jesteś „firmową mądralą”
Agresja w stosunku do Chodzika Księżycowego wynika z różnicy w wykształceniu . Wiedza książkowa i przeczytana, którą posiada Chodzik jest przeciwieństwem twojej zasłyszanej od innych. Nie potrafisz jej zastosować i brak efektów twojego działania nakręca twoją frustrację. Świadczą o tym twoje wpisy na innych forach..
Irytuje ciebie to że Chodzik potrafi przekazać i podzielić się swoją wiedzą w sposób rzeczowy trafny przystępny i najważniejsze ZA DARMO.
Jeśli dalej będziesz tak działał w okresie spadków na giełdzie nie dasz sobie z samym sobą rady i zrobisz coś głupiego sobie lub bliskim. POMYŚL o tym.
Wpis ANDREW i brak twojej odpowiedzi na pytanie Beaty potwierdza przypuszczenia że masz małą wiedzę.
CHODZIKU jeśli chodzi o Ciebie to wiem że również milczenie Twoje jest PROWOKACJĄ do dalszego działania.
PS Posłuchałem się Twojej rady i TP sprzedałem wracaj bo parę groszy muszę gdzieś zainwestować. Tylko w co?