Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ZAROBIONY

Wracaj Chodziku
Zarobiony przeczytałem twoje niektóre wpisy na PEKAO jak również na naszej NETI.
Lektura twoich wypowiedzi może posłużyć studentom psychologii jako temat do napisania pracy licencjackiej. „Rozgryzienie osobowości anonimowego i ukrytego człowieka za komputerkiem”
To co ja spostrzegłem to:
Zainwestowałeś swoje pieniądze żyle w okresie bessy i sporo straciłeś.(stad ta agresja i pretensje)
Masz problemy z samo akceptacją i akceptacją środowiska.
W zawodzie, jaki wykonujesz również jesteś niedoceniany a wręcz prześladowany przez przełożonych, ponieważ jesteś „firmową mądralą”
Agresja w stosunku do Chodzika Księżycowego wynika z różnicy w wykształceniu . Wiedza książkowa i przeczytana, którą posiada Chodzik jest przeciwieństwem twojej zasłyszanej od innych. Nie potrafisz jej zastosować i brak efektów twojego działania nakręca twoją frustrację. Świadczą o tym twoje wpisy na innych forach..
Irytuje ciebie to że Chodzik potrafi przekazać i podzielić się swoją wiedzą w sposób rzeczowy trafny przystępny i najważniejsze ZA DARMO.
Jeśli dalej będziesz tak działał w okresie spadków na giełdzie nie dasz sobie z samym sobą rady i zrobisz coś głupiego sobie lub bliskim. POMYŚL o tym.

Wpis ANDREW i brak twojej odpowiedzi na pytanie Beaty potwierdza przypuszczenia że masz małą wiedzę.
CHODZIKU jeśli chodzi o Ciebie to wiem że również milczenie Twoje jest PROWOKACJĄ do dalszego działania.
PS Posłuchałem się Twojej rady i TP sprzedałem wracaj bo parę groszy muszę gdzieś zainwestować. Tylko w co?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.