Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ZAROBIONY

ZAROBIONY twierdzisz że jestem wulgarny? Ponieważ coś się nie mogę doczekać odpowiedzi na pytanie Pani Beaty... a taki cwaniak jesteś, bo zawsze piszesz post factum. Każdemu cisną się jeszcze gorsze słowa jak ciebie czyta niż to co ja napisałem. Co do Chodzika to niestety ale mu do pięt nie dorastasz i nie ma takiej osoby, która by miała inną opinię. Zresztą nie pisz nic do Pani Beaty, bo i tak nie napiszesz nic sensownego oprócz standradowego "up" albo "down" albo "jak będą kupowali to będzie rosło a jak będą sprzedawali to będzie spadało", czyli jak standardowy leszcz, który nie ma nic więcej do powiedzenia. Takiej porady i informacji można się od ciebie spodziewać i od tobie podobnych. Zazdrościcie wiedzy i kultury Chodzikowi i stąd te prowokacje, więc powiem tylko jedno- to rada dla mnie, dla Chodzika i wszystkich których drażni to co zrobiłem i robisz: "nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi cię do swojego poziomu i wtedy z tobą wygra". Tak więc ja ze swojej strony pasuję i nie dam się więcej sprowadzić do twojego poziomu. Graj sobie spokojnie i pozwól nam też się komunikować jak to czyniliśmy nim ty nie zacząłeś wchodzić na to forum. I myśl sobie o nas co chcesz- mamy to gdzieś...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.