nie widzę przeciwwskazań by sytuacja dzisiaj się nie powtórzyła. Jedno co jest pewne, to to, że większościowy nie sprzedaje :) a z drobnicy ci co mieli sprzedać już to zrobili. To powoduje, że tak naprawdę nie ma chętnych na sprzedaż. A ktoś, jak widać, koniecznie chce mieć więcej papiera.
nikt nie sprzedaje, przecież wyraźnie ci to napisałem. Trudno mówić o sprzedaży jeśli obrót nie przekracza nawet 100 000 zł. Nie tylko ja tu mam więcej zainwestowane. Też mogłeś kupować 4 miesiące temu jak pisałem o tym. Wtedy to była jedna z pewniejszych inwestycji na całej giełdzie. Po prostu nie było fizycznej możliwości aby na tym stracić, kupując poniżej 1.44.
Włoch może zbija kurs, może sam dokupuje?... Czas mija, a w KNF, US, itd. "makaron się gotuje"... Cena odkupu "wolności" rośnie pomimo, że w Excelu wciąż tak samo... Włoch...
chetnie kupie za 1,45 skoro teraz idzie w gore, dodatkowy zysk zawsze mile widziany. mam tylko nadzieje, ze innym tez starczy gotowki i nerwow na dalsze realizowanie JPP, zeby nie pozwolic GI na przekroczenie 95%
nawet w najgorszym przypadku za za 1,45 juz raczej nawet przymusowo nie wycisna, wiec w kazdej opcji do przodu