• Widły Autor: ~UpartyGI [146.70.161.*]
    Puszczą to dzisiaj? Mogą podnieść max widły?
  • Re: Widły Autor: ~February [77.65.108.*]
    nie widzę przeciwwskazań by sytuacja dzisiaj się nie powtórzyła. Jedno co jest pewne, to to, że większościowy nie sprzedaje :) a z drobnicy ci co mieli sprzedać już to zrobili. To powoduje, że tak naprawdę nie ma chętnych na sprzedaż. A ktoś, jak widać, koniecznie chce mieć więcej papiera.
  • Re: Widły Autor: ~sasa [188.146.147.*]
    trochę nie trzyma się kupy ta wypowiedź ... jeżeli większościowy nie sprzedaje i ulica nie sprzedaje to kto sprzedaje?????
    nikt nie sprzedaje, przecież wyraźnie ci to napisałem. Trudno mówić o sprzedaży jeśli obrót nie przekracza nawet 100 000 zł. Nie tylko ja tu mam więcej zainwestowane. Też mogłeś kupować 4 miesiące temu jak pisałem o tym. Wtedy to była jedna z pewniejszych inwestycji na całej giełdzie. Po prostu nie było fizycznej możliwości aby na tym stracić, kupując poniżej 1.44.
  • Re: Widły Autor: ~akcjonariusz [83.218.96.*]
    Arkusz jest pusty. Praktycznie nie ma już akcji w obrocie. Sam sobie dopowiedz resztę tej historii
  • Re: Widły Autor: ~Mati [95.49.153.*]
    Są tu też bardzo drobni jak ja z pakietem kilkuset akcji którzy cierpliwie czekają od paru lat na rozwój wydarzeń :))
    jeśli jutro też będą podwójne widły, tak jak dzisiaj będą, to jedziemy na 5 złotych.
  • Re: Widły Autor: ~Miki [37.47.188.*]
    Włoch zbija kurs haha
  • Re: Widły Autor: ~Mati [37.47.219.*]
    Czego oni to nie próbowali przez te lata, ile tych wezwań po 1,45 było, 4? 5?
  • Re: Widły Autor: ~Tomas [188.146.44.*]
    Niech próbują, już nie za dużo sposobów im zostało...
  • Re: Widły Autor: ~Exciter1975 [188.33.242.*]
    Włoch może zbija kurs, może sam dokupuje?... Czas mija, a w KNF, US, itd. "makaron się gotuje"... Cena odkupu "wolności" rośnie pomimo, że w Excelu wciąż tak samo... Włoch...
  • Re: Widły Autor: ~Tomas [188.146.44.*]
    Dokładnie Exciter1975, tak zachować mógł się jedynie Włoch. A mogli 4 lata temu zamknąć temat na poziomach niższych niż obecne...
  • Re: Widły Autor: ~Miki [37.47.188.*]
    Niby jak na niższych? Poniżej 10 zł nie było opcji, i dziś podobnie
  • Re: Widły Autor: ~Luke [31.0.52.*]
    na razie to JPP wisza po 1,45
    mam nadzieje, ze dojdzie w koncu do tej emisji :-)
  • Re: Widły Autor: ~DonChichot [31.60.102.*]
    Lepiej żeby do niej nie doszło, bo wtedy przekroczą 95% i będą wyciskać
  • Re: Widły Autor: ~mariano [83.0.121.*]
    Przecież ~Luke i inni mu podobni to jacyś ludzie działający na zlecenie Gi, zresztą trochę nieudolnie, co mnie bardzo cieszy :)

• Re: Widły Autor: ~Luke [31.0.52.*]
    dzialam na wlasne zlecenie

chetnie kupie za 1,45 skoro teraz idzie w gore, dodatkowy zysk zawsze mile widziany. mam tylko nadzieje, ze innym tez starczy gotowki i nerwow na dalsze realizowanie JPP, zeby nie pozwolic GI na przekroczenie 95%
    nawet w najgorszym przypadku za za 1,45 juz raczej nawet przymusowo nie wycisna, wiec w kazdej opcji do przodu
  • Re: Widły Autor: ~robinhood [176.221.127.*]
    To musisz już być długo z akcjami GI ,że masz JPP, dlaczego nie dołączyłeś do porozumienia akcjonariuszy?
[x]
GIGROUP 1,49% 2,05 2025-07-23 14:02:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.