• Pompa Autor: ~Niestety [91.94.13.*]
    Pompom ale ktos dziwnie podbija kurs :)
  • Re: Pompa Autor: ~Niestety [91.94.13.*]
    No dobra zwiekszyl sie wolumen, cos sie święci bo nizej to juz trudno zeby bylo
  • Re: Pompa Autor: ~Fajnie [83.19.131.*]
    Nie ma co się jeszcze napalać. Mogę to jednym zleceniem zrzucić na zero to co dziś urosło. Tu trzeba dużego kapitału, żeby to urosło godziwie ;)
  • Re: Pompa Autor: ~Niestety [5.184.238.*]
    No jasne, ze tak ale jakis minimalny ruch jest
  • Re: Pompa Autor: ~Trup [188.33.38.*]
    Jaki ruch ?to jest ruch????
    Ostatni taki obrot to byl chyba pół roku temu buhahah
  • Re: Pompa Autor: ~OMG [31.61.250.*]
    O pompie to by można było mówić jakby skoczyło na 2 pln. W chwili obecnej 10 procent in plus, przy tym poziomie kursu, to żadna pompa.
    No stary nie trzeba nikomu tlumaczyc, pompa idzie i to jest niezaprzeczalne
  • Re: Pompa Autor: ~Prorok [37.225.91.*]
    No pewnie, już powybierałem tanie akcje, do zobaczenia w 2026 przed premierą. Będzie trailer, przejście na GPW główny parkiet, tantiemy być może z ghostrunnera 2, obligacje zamienne dla jakiegoś bystrego inwestora, więc o przyszłość jestem spokojny, oczywiście, że może być różnie, ale prawdopodobieństwo jest większe niż 50% na sukces, więc róbcie co chcecie. Pozdrawiam
  • Re: Pompa Autor: ~rafiki [89.64.25.*]
    Dwa do przodu trzy do tyłu
  • Re: Pompa Autor: ~Smarekxy [91.193.121.*]
    Na razie się nie ekscytuję kursem, bo wolumen 80tyś akcji to nie jest szał, a jestem sceptyczny co do 10% wzrostu kursu przy przeciętnym wolumenie.
    Jak się dzienne wolumeny utrzymają w okolicach 100tyś akcji, a kurs przekroczy 1,4-1,5zł, czyli ostatnie miejscowe szczyty, to wtedy można będzie mówić o jakimś optymizmie.
    Na razie to może być szybki strzał i zrzut, jak to bywało drzewiej
    Brak logiki, wolisz kupić po 1,5 zł niż za 1,2x ? Skoro dno jest w okolicach 1,2 to czym ryzykujesz, większe ryzyko jest wziąć po 1,5, bo potencjalnie mniej zarobisz. Proste, ale logika polskiego inwestora jest pokrętna i dzięki takim garstka zarabia, a większość wchodzi po wzrostach i ucieka w popłochu jak trzeba sprzedawać. Kocham polską giełdę
  • Re: Pompa Autor: ~anavrin [79.160.137.*]
    Moim zdaniem źle rozumujesz. Najmniejsze ryzyko jest gdy wchodzisz już na gotowe, gdzie widać, że już zmienił się trend. Wiadomo, że mniej się zarobi % ale już nie walczysz z trendem. Coś za coś. A gdzie jest dołek, to nie wiadomo. Wzrost przy niskim wolumenie może być też skutkiem tego, że podaż jest mocno wybrana i nie trzeba dużo, by cena szła do góry. Zresztą widać, że zakupy są raczej spokojne, bez zrywów. Po prostu po niżej 1,20 już słabo szło z kupowaniem, więc idzie w drugą stronę. I tak do 2pln mamy w zasadzie pas akumulacji.
    Ale ja nie pisałem nigdzie, że kupuję po 1,5zł, tylko, że do tego poziomu się nie będę ekscytował. A to różnica. Na razie to dla mnie wygląda jak pierwsza część pomp and dump.
    A jeśli o mnie pytasz, to ja jestem obkupiony ile mogłem, więcej już nie kupuję, nie potrzebuję.
    A ile masz około? Tak.z ciekawości pytam, jeśli nie chcesz nie odpowiadaj. Chciałem tylko wiedzieć jakiego pokroju są tu inwestorzy.
    Teraz mam ok 65tyś akcji. Miałem 75tyś, ale część spieniężyłem przy cenie ok 3-3,5zł. Myślę, że to nie jest jakiś wybitny pakiet, ale na tyle dobry, że będę zadowolony bardzo, jak kiedyś dobijemy do kursu 10zł
    Oj tak, ja mam nieco wiecej, mam nadzieje ze nie będę musial tego sprzedawać zbyt bszybko, uwazam na ten moment cene 10 zeta za nierealna, musialaby byc naprawde wielka pompa wokół gry, a sam projket na ustach calego swiata
    Kiedyś myślałem, żeby dokupić więcej, ale postanowiłem wydać pieniądze na zakup domu :)
    A teraz po prostu siedzę i czekam z pakietem. 10 zł AKTUALNIE jest raczej niemożliwe do osiągnięcia, ale kto wie w perspektywie następnych 3-5 lat? Może i nowe ATH osiągniemy? Mogę czekać - z takim pakietem opłaca mi się czekać choćby i 5 lat na 20zł ;)
  • Re: Pompa Autor: ~OMG [31.61.254.*]
    Zdrowe podejście do tematu. Na pongyerm OML musiałoby srogo dać ciała, żeby tu nie dało się dobrze zarobić.
    Dzięki, staram się nie napalać, tylko czekam. Marzeniem byłoby, gdyby OML zdołało odnieść sukces choć w 1/8 taki, jak CDR. Albo i lepszy :)
    A czekam na nowe ATH, bo pamiętam, że jesteśmy, Kolego, umówieni na specjalną przesyłkę, jeśli OML sięgnie ATH ;)
  • Re: Pompa Autor: ~Niestety [5.184.250.*]
    To ponad 20 zeta, kurde jezeli tyle osiągnie do konca 2026 to orzyznam ze bedzie to najlepsza inwestycja w zyciu, byle by sie to nie zbieglo ze swiatowym krysysem i zamiast 20 bedzie 1,20
  • Re: Pompa Autor: ~Prorok [83.31.222.*]
    Myślę, że pójdą drogą jak cdprojekt i 11 bit, debiut Cyberslasha będzie analogiczny do premiery This War of Mine i Wiedźmina 3. Po tym okresie długie wzrosty na poziom wyżej, tak jak nazwa firmy mówi. Pozdrawiam i czekamy na 2026
  • Re: Pompa Autor: ~ppabloo [79.190.172.*]
    https://x.com/oml_games/status/1889630531320434712/photo/1
  • Re: Pompa Autor: ~OMG [31.61.254.*]
    Tak jest. Nie cofam się nawet o cal z mojej deklaracji :-)
[x]
ONEMORE 1,34% 2,64 2025-10-01 16:44:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.