Noo widzę, że i ty przyjąłeś taktykę nie zaglądania ostatnio na forum.... ;)
ja niedawno wylegiwałem się za granicą a teraz odpoczywam na miejscu i wpadam tylko od czasu do czasu zaglądnąć co tu piszą "inni " i czekam na odpowiedni moment cierpliwie - nie ma potrzeby psuć sobie nerwów i dobrego humoru wypowiedziami leszczy i nerwowych "pseudo posiadaczy "
Dużo słońca podczasu wypoczynku życzę ! 3 maj się !
Można zgodzić się z Jethro. Spora grupa spółek z W40 i W80 podeszła do góry bez specjalnego uzasadnienia, mając pewnie lepszą płynność. Tutaj faktycznie iskrą mogłaby być przyzwoita wiadomość od prezesa. Potencjał na szybkie 15-16 zł zapewne jest.
Kolejny dzień oszołamiających zysków i obrotów na Polnej :).
Od kiedy nie mam tego papieru świat wydaje się lepszy.
Jethro naprawdę myślisz że ktoś jeszcze bierze Twoje przepowiednie na poważnie? Przy sprawdzalności na poziomie 1% będzie o to trudno. Nawet jeśli będzie jakiś skok o 10% (czego nie można wykluczyć bo jakiś szaleniec czasami to kupuje) to później jak zwykle szybkie opadanie z powrotem.
Niestety, ale widzę bardzo duże podobieństwo między POLNĄ a SANWILEM.
Z tym, że SANWIL ma chyba trochę lepsze podstawy.
Myślę, że koniec POLNEJ będzie żałosny. Niestety.
co mi się najbardziej podoba w "towarzystwie z Polnej" to takie kwiatki:
"iskrą mogłaby być przyzwoita wiadomość od prezesa"
Pewnie, że mogłoby, ale dlaczego jest takie oburzenie jak ktoś pisze, że "mogłoby" polecieć równiez w dół.
a wodolejstwo Pana Jethro-Tulla i wieczne odpały, wzrosty, akwizycje, perełki, przyszłe zyski, to już kabaret
trzeba przyznac, że dlatego warto być na tym forum
Ktoś, pewnie Jethro, wyprowadził Polną na plus zaciekłą walką kupując po 10 akcji .
Coś nam się popsuła sytuacja na giełdzie, dobrze że sprzedałem połowę akcji na początku zwały.
ROZWALA MNIE TO FORUM. NAJLEPSZE MISIE PRZYTULANKI - ZA SZYBKO IDZIEMY DO GÓRY 89 - TYLKO TUTAJ.
TAK NAPRAWDĘ MAŁO DAWAŁEM ZARABIAĆ INNYM.
NAJBLIŻSZY LOT W GÓRĘ POD KONIEC KOLEJNEJ HOSSY.
KOLEJNE PP PRZEDŁUŻĘ Z ROKU NA DWA.
NIE ZALEŻY MI MIEĆ LEPSZYCH WYNIKÓW O KOLEGÓW MOSKI I ROMANA.