• Co z tego wyniknie? Autor: ~OLO [188.146.156.*]
    Mamy sytuację, w której od początku 2022r jesteśmy w wąskim paśmie blisko 35-25 groszy ruchu bocznego. To już trzy lata i mimo, że obroty zwykle są mizerne, w tym czasie łącznie transakcji jest na około 80 mln akcji. Niby nic, ale w wolnym obrocie jest około 50mln, więc gdyby znalazł się ktoś zainteresowany pozbyciem lub kupnem większej ilości, bez problemu byłby wstanie to robić.
    Nic nie sugeruję, ale od dłuższego czasu okupujemy dolny zakres bocznego, więc być może czas na decyzję. Wychodzimy dołem, czy wracamy w górny rejon pasma?
    Jak szanowne grono forumowiczów obstawia?:)
  • Re: Co z tego wyniknie? Autor: ~Rafal [5.184.237.*]
    Też jestem ciekaw co dalej?
  • Re: Co z tego wyniknie? Autor: ~macgregor [31.61.171.*]
    A ja widze, ze kurs wybija sie z blisko rocznego kanalu spadkowego (podobnie zreszta jak Invention)
  • Re: Co z tego wyniknie? Autor: ~Obserwator [46.134.79.*]
    Logika podpowiada, że kurs pójdzie w górę. Softblue ma niezłą sytuację finansową (rating AAA) i ewentualne przejęcie biurowca za niespłaconą pożyczkę przez Invention. Wydaje się, że bracia Kierulowie nie pociągną obu firm i skupią się na ekspansji SBE. Tylko czy mają pomysł na rozwój firmy? A może wejdzie ktoś z zewnątrz i popchnie Softblue do przodu?
  • Re@@ Co z tego wyniknie? Autor: ~Obserwator [46.134.79.*]
    Podstawowe dane SBE: C/Z=15,5 C/WK=0,44. Rating AAA. Wskaźniki: kupuj, krzywe kroczące: mocne kupuj. Dość skubania brody steve2. Czas na wzrosty i ostre kupowanie. Tylko akcjoinm znowu zostanie na peronie.
  • Re: Re@@ Co z tego wyniknie? Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Tia... może nie zostanie, może kupi. Ma wątpliwości i jest zatwardziałym fanem INM.Każdy ma prawo do swoich fanaberii.Może nie ma wyboru bo się ołykał. A może on też ma rację.Myślę że wyrośnie z tego pod koniec przyszłego tygodnia, najdalej następnego.Ja tam nie mam nic przeciwko niemu - załatwił nam harmonogram... I trzeba przyznać że jest do bólu wytrwały, a to jako o inwestorze świadczy o nim bardzo dobrze, nie tak jak o tych o których pisałem przed chwilą na swoim wątku.
    I spokojnej niedzieli Ponownie.
  • Re: Re@@ Co z tego wyniknie? Autor: ~Kubota [31.94.26.*]
    Zdanie akjoinm się nie liczy bo to Troll tak jak i Ty Stew wielonikowiec.
  • Re: Re@@ Co z tego wyniknie? Autor: akcjoinm [37.109.164.*]
    jeśli ja śmiesznyleszczyku jestem trollem to na ciebie kubota nie ma określenia :)
  • Re: Re@@ Co z tego wyniknie? Autor: ~Kubota [31.94.26.*]
    Tym się różnimy że ja nie jestem trollem.
  • Re: Re@@ Co z tego wyniknie? Autor: akcjoinm [37.109.164.*]
    Obserwator rynek ma w 4 literach twoe C/WK na SBE :) Do czasu aż nie rozliczą projektu Invention i tam nie ruszy kurs to możecie sobie zaklinać rzeczywistość a prawda jest taka, że do tego czasu jesteś sponsorem budowy Inwention i to bez zabezpieczenia :)
  • Re: Re@@ Co z tego wyniknie? Autor: ~Obserwator [46.134.79.*]
    Ja nie kupowałem akcji SBE tak jak ty po 1,3 zł tylko po średnim kursie 0,31 zł. Ciebie zdemaskował totalnie technik_at i to na kilku spółkach wielonickowcu. Ja też cię przyłapałem na grupie dyskusyjnej Medapp jak jojcyłes, że kurs szoruje po dnie i jesteś 90% w plecy. Żadnego rozliczenia nie będzie bo Invention ma wyzerowane konta i ogromne długi i wszystko wskazuje na to, że biurowiec przejdzie do aktywów Softblue.
[x]
SOFTBLUE -3,99% 0,29 2026-05-27 15:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.